Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu se agita nimeni, imi spun doar parerea deoarece am acest drept. Asa ca nu-mi mai sariti in cap droarece eu o sa o tin asa pana ma las de joc. Antrenamentele, pentru mine, sunt inutile PE UN JOC!

Buna dimineata in primu rand , iar in al doilea rand am avut o cearta creata de mine in FBI care s-a lasat cu certuri etc pe aceasi baza cu antrenamentele . Eu am varsta de 22 de ani care lucrez de luni pana vineri si cateodata in weekend si nu puteam sa ajung la aceste antrenamente si luam fw aiurea ca nu ma prezentam . Aceste antrenamente nu pot fi scoase deoarece sunt bagate la toate factiunile si sunt obligatorii in regulamentul liderilor si ale factiuniilor . Dupa cum vezi eu unul nu am nevoie de antrenament ca joc din mai 2009 am lvl 144 si sincer nu am nevoie dar daca astea sunt regulile factiunii trebuie sa ne supunem , si mie imi par inutile si o pierdere de timp ... Putem cauta o factiune care nu are acest antrenament aceasta fiind Hitman .

O zi buna va doresc si numai bine !

Edited by ALex

@@ALex,

Asa cum s-au scos la mafii, se pot scaote si aici, orice se poate face daca disctuti cu adminii.

Aici nu se cearta nimeni :)) .

Si eu am treaba FIX duminica, in fiecare duminica si mno...dar asta e. Ne descurcam cum putem.

@@South Edward NissaN, Antrenamentele la mafii, se fac doar cand considera liderul, in schimb, vom adauga anumite lucruri legate de antrenamente:

Exemplu: De la grad Major Sergeant sa fi nevoit sa participi doar la 2 antrenamente. ( ESTE DOAR UN EXEMPLU), sa vad daca o sa fie de acord k3nt.

Si da nu se va ajunge usor la acel grad.

Si sa incheiem subiectul antrenamente, de ani de zile sunt asa, nu va gasiti voi mai cu mot :>

Edited by South TIG3R

Ba fraților, iar ati dat drumul la spam? :))

Ii provoci cu asta neplaceri la Skydon, are BAC-ul anu` asta :))

N-am treaba frate, oricum bag invoire sau nu ma prezint, tot aia imi e.

@@South Edward NissaN @ @@MaDoXxX TV Felicitari pentru rank 2!! Va rog, inainte de a merge pe teren, contactati un r4+ pentru a va instrui.

Madoxx, mi-au placut videoclipurile tale asa ca mi-a fost mila si ti-am dat rank 2 ca sa mai filmezi si pe teren ca am vazut ca iti scadeau fanii =))))))))

Edited by South K3nT

Rămas bun la colegi. Pe unii dintre voi nici nu știu dacă v-am cunoscut, sunteți silențioși. Ce să vă mai zic? Să trăiți, să îmbătrâniți. Ce dreacu, mie îmi vine să plâng. (ofc not) Hai gata, gata.

@, da, sunt un rebel, nu ascult pe nimeni.