Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Ervin27, Misto rau asta "

There are four types of people who join National Guard. For some, it's family. Others are patriots, eager to serve. Next you have those who just need a job. Than there's the kind who want the legal means of killing other people.

For me? All of above. "

@, watch ur angus

@ToVarasu MihayX, watch ur angus
O scapat ma, l-am vanat cu Hawk da s-a bagat Max si n-am apucat, am dat abort mission dar si maine e o zi.

Avem aici 2, e si domn' primar, l-am prins la inghesuiala.

Felicitari tuturor bobocilor. Ce sa va zic.. Welcome si aveti mare grija la post-hunteri. Grija cum acordati punish si unde stati AFK in Jail. De la rang 2, cand plecati de la Jail, nu uitati sa scoateti /tazer de pe pistol. Contactati un rang 4 + pentru instruirea in Jail daca nu va simtiti pregatiti de a incepe munca in folosul Departamentului National Guard. Felicitari pentru rezultatele obtinute la teste. O seara placuta va doresc.

Haos, să nu te mai iei de fratele Mihay[ToV]!

Etapă de surprize în Italia & Spania. :-S Dortmund în Germania...

:) Nu-mi place motivul pentru care a fost dat afară din LSPD + că mi-a făcut PM ca ultimul jalnic pt /d aiurea (când vorba aia, era admin on și putea să-mi dea kick). Dar așa-i samp-ul în prezent. Copilași frustrați 80 % din 1000 slot-uri.

N-am nimic personal cu el, dar mie nu-mi plac maimuțărelile astea.

Imaturitate, nesimțire, copilărisme. De 2 lei chiar.

Cius.

Ieri (duminică) a fost etapă de surprize în toată Italia și pe alocuri în celelalte. Am și zis, week-end-ul trecut (21-22) au ieșit drepte 70 % din favorite, următorul week-end va fi belea.

Vedem ce mai e pe săptămâna asta. Poate propun un bilet azi când ajung la muncă. să-mi aduceți aminte pe wapp.

@@Rough,Copyright frt, mi-au furato inca vreo 3-4 gen insane si etc :))

Am vazut cum ai evitat raspunsul la intrebare , nu de alta da imi era lene sa intru pe rpg

N-am evitat raspunsul, credeam ca-i evident, de ce sa nu mai fiu? Vrei sa plec? :(

Salut bravi soldati! Ce faceti? Aveti toti 3 ture de Area cu M4 in mana. Daca nu imi aratati dovezi pana diseara aveti FW.

@@xReloaD cf bossulica? Mai traiesti?

#NO REPORT ca e de rau. Conner ma iubeste(e nevasta mea)

@@Rough, Tu ce ai ma cu baiatu ala sarma, e meseria lui de rank 5, ce nu intelegi ca el e mana dreapta a liderului, partea importanta a factiunii, ce iti mai trebe' sublider cand ai membrii de rank 5 ca tanaru' asta exemplar.

3/3 macar scapam de tine.

Edited by ZoLiii