Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da, mă, da... fix aşa e! N-am mai postat, n-am mai prea intrat pe forum....

DOAR DINAMO BUCUREŞTI!

Peiule, IEI CUCUL!

Ba, m-ai innebunit cu un ala de " doar dinamo bucuresti" ce? S-a facut mereu de ras in europa. Nu a ajuns in UCL sau ce?

Inteleg ca esti suporta dar mai dao in mortii ei de treaba. Da-ti doua palme si revinoti in pnm ca nu iti dau "cateii" sa papi "pedigri" cu ei. Esti suporter, foarte bine dar nu trebuie sa postezi cacatu ala de scandare la fiecare post pe forum ca ma apuc si eu sa zic: " Doar dinamo bucuresti nu ia titlu de 10 ani si se tot pregateste de UCL".

Edited by South Edward NissaN

Hello !

Am trecut pe aici ca sa va urez Paste fericit si multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.

PACE & LOVE!

https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/65320 + https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/33119=> distractie placuta =)) Oricum baietii din AIM nu o sa stie never cum este cu skill 5 la arms :)

Edited by Postasul

Ba, ce s-au întâmplat cu ruga nu e deloc ok. O să deschid mâine un pm cu Kelton să imi exprim punctele de vedere ca e o mare măgărie cu situațiile de genul ăsta. A mai vorbit odata Peiu pentru situațiile de genul când era lider dacă nu mă înșel.

Peiu si rough, va bag mâine în pm daca vreți să ziceți ceva. Deja se fac măgarii.

Ba, ce s-au întâmplat cu ruga nu e deloc ok. O să deschid mâine un pm cu Kelton să imi exprim punctele de vedere ca e o mare măgărie cu situațiile de genul ăsta. A mai vorbit odata Peiu pentru situațiile de genul când era lider dacă nu mă înșel.

Peiu si rough, va bag mâine în pm daca vreți să ziceți ceva. Deja se fac măgarii.

Iti spun care presupun ca o sa fie raspunsul lui Kelton pentru ca s-a mai intamplat odata treaba asta. "Te duci dupa el si ii dai kill cu wantedul care il are". Si cam asta reiese si din regula, adica na nu e vina lui ca sa primeasca wanted pentru ca a murit rought intr-un duel. Wanted + cop attack => no drept cu sau fara wanted dat. Asa ca te-am vazut ca ai ezitat sa ii dai wanted pentru ca nu erai sigur daca faci bine.

Iti spun care presupun ca o sa fie raspunsul lui Kelton pentru ca s-a mai intamplat odata treaba asta. "Te duci dupa el si ii dai kill cu wantedul care il are". Si cam asta reiese si din regula, adica na nu e vina lui ca sa primeasca wanted pentru ca a murit rought intr-un duel. Wanted + cop attack => no drept cu sau fara wanted dat. Asa ca te-am vazut ca ai ezitat sa ii dai wanted pentru ca nu erai sigur daca faci bine.

n-am murit intr-un duel, rought, am murit ca am fost depasit numeric, aia erau 2 si io 1... + ca avea combat

da-te dreq

Da' ce s-a intamplat ba? Va mirati de un copil care cauta probleme aiurea, un post-hunter sau e ceva mai mult si nu inteleg eu? De data asta chiar am citit inainte sa postez un reply. :))

n-am murit intr-un duel, rought, am murit ca am fost depasit numeric, aia erau 2 si io 1... + ca avea combat

da-te dreq

Ba eu iti zic ca nu o sa rezolvi nimic. Mai bine nu-i dadeai wanted.

Asta ma? :)) Pai bine ma, esti atacat si il omori, dar daca mori, ok, tipu` nu mai are drept, dar ala care merge sa-l aresteze de unde sa stie ca nu mai are drept daca nu-i da cop attack?

duuuuh

@Bonzy A făcut Rough înaintea mea. Roaga-l pe el :)

@Postasul Pai pnm frate si daca sunt un amarat de Rank 2 cu pd car si ala are infernus, cum l-as putea prinde? Si chiar daca as avea infernus, aia sunt 2 si eu 1 si apoi prinde-l de poți.

@Edward Greșești frate. Dacă lăsăm fiecare măgărie dinasta mică să i se întâmple unuia, se va repeta la nesfârșit si poate vei ajunge si tu in situația asta si nu cred că îți va conveni.

@Erow Pai după logica lui Liar, anunți pe /d si gata, totul e rezolvat. E fain ca avem sistem de wanted automat, de escape automat, si multe alte sisteme automate si ne cacam pe noi cu acordarea wantedului pt Cop Attack în situația în care respectivul are wanted.

Sorry ba că nu v-am dat mention dar sunt pe telefon, pnm.

@Bonzy A făcut Rough înaintea mea. Roaga-l pe el :)

@Postasul Pai pnm frate si daca sunt un amarat de Rank 2 cu pd car si ala are infernus, cum l-as putea prinde? Si chiar daca as avea infernus, aia sunt 2 si eu 1 si apoi prinde-l de poți.

@Edward Greșești frate. Dacă lăsăm fiecare măgărie dinasta mică să i se întâmple unuia, se va repeta la nesfârșit si poate vei ajunge si tu in situația asta si nu cred că îți va conveni.

@Erow Pai după logica lui Liar, anunți pe /d si gata, totul e rezolvat. E fain ca avem sistem de wanted automat, de escape automat, si multe alte sisteme automate si ne cacam pe noi cu acordarea wantedului pt Cop Attack în situația în care respectivul are wanted.

Sorry ba că nu v-am dat mention dar sunt pe telefon, pnm.

Am avut nenumarate situatii de genu si mai bine nu am dat wanted deoarece m-am gandit dinainte ca nu e conform regulamentului.

Faza cu anuntatul pe /d e total aiurea, ala trebuia sa ia wanted pentru cop kill, asa mi se pare normal, insa nu inteleg de ce nu se da.