Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@S4F Peiu, duci gunoiul cu gagica-ta? ) adica iti faci treaba?

Am incercat sa o trezesc dimineata cand m-am bagat sa dorm, dar nu am reusit asa ca am renunat la idee dar i-am zis ca recuperam =)) !

S4F Peiu, sa-mi dai, te rog, prin PM skin-ul ala de R4-5-6. Ca Alex e mai... simpatic asa.

Deci nu ala care il are Cyo de general celalalt care l-am postat nu ?

@, Suntem vecini :)) de parca pana acum nu ai stiut X_X

Uitasem. :)) Tre' sa te muti, asta-i clar. :))

Deci nu ala care il are Cyo de general celalalt care l-am postat nu ?

Da, ala. :*

, sa-mi dai, te rog, prin PM skin-ul ala de R4-5-6. Ca Alex e mai... simpatic asa. :))

, esti prieten cu Wisler... :-?

Eu nu-l am pe ala, ma, doar pe cel cu medalii l-am luat, stii doar, ca vorbeam atunci, gingasule :-W

Ba, am probleme cu mouse-ul, trebuie schimbat, face figuri, vad ca acum si-a revenit, sper sa ramana asa. Intru si eu in game sa ma mai joc putin :D

@, mersi. Am terminat. :* Ne vedem in game.

Ce faceti? acum am ajuns acasa...

Am fost si eu plecat...in 5minute intru si eu..se anunta niste failuri in seara asta??? Sau doar am impresia ?

Buna seara dragi soldati, de astazi voi fi noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem bine!

Ce faceti?

Daca a intrat Dipper sa terminat smecheria =))

Welcome celor noi.

Buna seara dragi soldati, de astazi voi fi noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem bine!

Ce faceti?

Da-mi cel putin 69 de motive pentru care ar trebui sa ma inteleg bine cu tine...

Da-mi cel putin 69 de motive pentru care ar trebui sa ma inteleg bine cu tine...

Sa sti ca asta n-o sa-ti mearga la infinit, honey. :))

Welcome celor noi !

Bă, nu veniți și voi la Paintball ?! Sunt ăștia 24/24, de fiecare dată când dau /enter imi zice ca e ocupat, peste 2-3 zile după ce se plictisesc nu mai vezi nici unu pe acolo. :))

La multi ani :* !!!

Eu ma duc pe afara revin in 2 ore cam asa, poate mai gasesc pe cineva on cand ma intorc, am o presimtire ca il gasesc pe AlexCyo iar :))!

Uitati-va la asta http://forum.b-zone.ro/topic/207106-report-for-all-player/ =))))) !!

Ai prezis extraordinar viitorul, dovada sunt chiar eu. O sa apelez cu incredere la tine pentru a-mi ghici si mie viitorul, sa vad si eu daca arata bine sau nu, sper sa fie bine :))

Am revenit de-afara, nu cred ca stau prea mult, depinde de starea pe care o am, astazi incepe scoala si trebuie sa fiu mai ponderati cu activitatea asta peste noapte, sper sa nu fac contrariul a ce spun :)) Ne "vedem" in joc :D

Huh, Doamne, cred c-am luat-o razna, am ajuns sa dansez la ora asta prin casa :))

, Dado face stelule... iau payday si m-apuc de dans in pat sau poate-n vise :))

Edited by DGS AlexCyo

, Nu te-am mai gasit...cei drept am intrat eu prea tarziu acum o ora am ajuns acasa :(... am intrat putin in joc erau 4 fara drept, la doi le-am dat kill si cand sa ajung la ceilalti 2 au dat /q ...cred ca erau prea plictisiti..

Ma bag sa dorm sunt prea rupt de oboseala...Ne auzim maine va :* !

LBSEbod.png