Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bai baieti, nu pot sta cu voi la barfa c-am treaba in bucatarie, fac mancare, v-ati dat seama :)) Doua feluri si necesita atentie, intelege cine stie :)). Am intrat sa va salut, salut si atat, momentan. Ne auzim pe seara in joc, sper sa intru ca mi-am luat NFS Rivals si e bestial, cel putin asa e la inceput, sper sa ma lase sa intru si pe SA:MP :)). Bagati mare la raport, saptaman asta mi-as dori sa vad cel putin 600 de puncte din partea cuiva :))

Se pare ca eu mi-am facut rost de o reclamatie. Acum, dupa cum ne-a promis Yenoh, azi o sa aiba 2.

Asteptam toti cu nerabdare post-urile lui. Poate sa fie si din partea noastra, nu conteaza, nu-l deranjeaza.

Ei hai, ce-i cu tine?! Accept orice reclamatie, da' nu pe teme sexuale. :)) Eu te-am prevenit, iar, inainte de a merge la DS ca vei avea reclamatie azi. N-ai crezut. :))

Bai baieti, nu pot sta cu voi la barfa c-am treaba in bucatarie, fac mancare, v-ati dat seama Doua feluri si necesita atentie, intelege cine stie . Am intrat sa va salut, salut si atat, momentan. Ne auzim pe seara in joc, sper sa intru ca mi-am luat NFS Rivals si e bestial, cel putin asa e la inceput, sper sa ma lase sa intru si pe SA:MP . Bagati mare la raport, saptaman asta mi-as dori sa vad cel putin 600 de puncte din partea cuiva

Tu cine esti si de ce postezi aici?! Cine-ar trebui sa faca 600 de puncte?! Ai tras si tu nasoale pe nas?! :|

Ei hai, ce-i cu tine?! Accept orice reclamatie, da' nu pe teme sexuale. :)) Eu te-am prevenit, iar, inainte de a merge la DS ca vei avea reclamatie azi. N-ai crezut. :))

#20.

Poate mai fac rost de o reclamatie in seara asta ma culc linistit :-? Cine stie .

Tu , ceva semne de reclamatori ? Sau.. Doar bagatori in seama ?:)))

@ Spor la facut mancare Cyo.

#21 .

Toti sunteti tacuti, nu ma mai joc cu voi .

Somn usor pentru cei care se duc la somn, bafta maine la scoala, etc etc, sa luati note mari , etc etc etc .

Eu unul ascult melodia asta, ce parere aveti despre ea?

Am iesit si eu. Noapte buna baieti ! <3

Da' unde erai intrat?! /:) Si eu tot nu-mi dau seama de ce-mi este asa cunoscut nick-ul tau... :-?

Am ieșit și eu.

Ne auzim mâine.Noapte bună !

Cum iesi ? Cu capu inainte sau cu picioarele inainte ?

Da' unde erai intrat?! /:) Si eu tot nu-mi dau seama de ce-mi este asa cunoscut nick-ul tau... :-?

:))) . Tu si gluemele tale, zi-mi parerea despre melodia noua de la B.u.g Mafia . :> . Ai ascultat-o ? Am pus-o mai sus.

Tu si gluemele tale, zi-mi parerea despre melodia noua de la B.u.g Mafia . :> . Ai ascultat-o ? Am pus-o mai sus.

Eu si... ce zici tu. Buna melodia, merg pe trance acuma, ceea ce nu-i chiar rau. Da bine ritmu' asta, desi e ciudat cand te gandesti la Hip Hop. Noroc de Eminem.

Mah, am incercat, am dat tot ce-am putut... Am facut chiar si DM in Safe Zone (eu inca nu stiu toate SZ-urile, da' nu conteaza). Nimeni nu are nimic de obiectat vizavi de actiunile mele. Asa ca...

Noapte buna, fetelor! Vedem maine ce iese (sau ce intra).

Eu unul ascult melodia asta, ce parere aveti despre ea?

Imi placea de vechea B.U.G. Mafie...nu asta care care face combinatii cu Dub Step. Asteptam de ceva timp sa scoata ceva...dar sper sa revina la Hip Hopul vechi, nu ce face acum.

Baaaa, ce faceti, ma? Dormiti :)) ? Sa va povestesc programul meu de ieri pana astazi. Am terminat orele la 18:25, am ajuns acasa, mi-am luat niste bani si am taiat-o la piata (Penny Market + piata), dupa asta, am ajuns acasa, am inceput sa pregatesc "materialul" si apoi am trecut la procesul termic, a durat in jur de doua ore, am facut o ciorba de burta si o varza scazuta (cu putina zeama), am terminat pe la 22:30. Dupa toate astea, am intrat pe NFS, m-am jucat pana la 00:30 sau chiar 01:00 dupa care am plecat la "nevasta-mea" :)) (Honey stie cine-i), am stat putin la ea si am revenit acasa, 02:30. Dupa asta... ce mi-a trecut mie prin cap... am inceput sa fac curat, la ora 04:20 dadeam cu aspiratorul prin casa si ma astept la orice astazi... sunt curios daca ma injura careva :)), am spalat si vasele si am mai frecat menta p-aici si am postat acum la discutii... plictiseala, nu? Azi incep orele la 14:00, sa ma pun la somn? In joc am ID 1, smecher de smecher mafiot de talie mondiala fara egal in tara si pe SA:MP =)), restul lumii e AFK si n-am ce face, poate dau de Peiu p-aici. Apropo, de 1 MAI v-astept in VAMA :X

Eu ma pun in pat, simt starea aia de somnolenta, dar cand ma pun in pat nu adorm :|:)) Incerc, va salut, o dimineata placuta celor care merg la scoala, pentru ceilalti, somn usor.

Edited by DGS AlexCyo

'Neața.

Acum mă pregătesc să plec și eu la școală, mai stau puțin să mai dau câteva wanted-uri și am plecat. Ne auzim diseară în joc.

'neata, fetelor. Fiti cinstiti, nu trisati, si postati daca, la finalu' testului, v-ati gandit la ce scrie acolo ca s-au gandit 98% dintre cei care-au facut acest test. Dar fara sa postati exact la ce v-ati gandit.

Nu-nteleg de ce, dar fix ca cei 98% m-am gandit si eu. :O

Salut!! am ajuns si eu acasa. ce faceti?

'neata, fetelor. Fiti cinstiti, nu trisati, si postati daca, la finalu' testului, v-ati gandit la ce scrie acolo ca s-au gandit 98% dintre cei care-au facut acest test. Dar fara sa postati exact la ce v-ati gandit.

Nu-nteleg de ce, dar fix ca cei 98% m-am gandit si eu. :O

Ciudata chestie......

@, Cu ce filmezi?

Acum am ajuns si eu acasa, o sa intru imediat in game ne auzim :D

Inainte filmam cu fraps , acum cu bandicam

Acum am ajuns si eu acasa..zi plina, maine dau teza la info. :))

Ce faceti?

Tu bine , noi ?