Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutari ce mai faceti?

Eu ma plictisesc, ma bag la fifa cu toxic minimall :))

Ne auzim in game, abia astept antrenamentu :))

Salut! Nu am dormit toata noaptea, rezultat a 3 sticle de cola ;/.... intru si eu in game sa imobilizez ( punish ) neleguitii din jail. Ne vedem :>

Am venit de la campionat cu 2 medalii

Felicitari !!!!

1. Te-am razbunat pentru AV ala care l-ai luat din partea lui -> Click

2. Dupa ce ai iesit ieri ce am mai ras de asta :))) vezi pe chat =))

zjGzdUY.jpg

Si ia spuneti voi ce parere aveti de prietenasul asta =)), dupa ce am oprit filmarea spunea ca pentru asa ceva pe vremea lui eram demis din NG :)) !!

https://www.youtube.com/watch?v=LOF-pBQ5R6A&feature=youtu.be

Voi ce faceti bine sanatosi ?? Ne vedem la antrenament pwp :* !!!

Asa ceva... Mah, , da' tu esti nesimtit rau. Cum sa confisti armele unui mafiot?! #-o Da-ti demisia, ca nu se mai poate cu tine. :-q

Asa ceva... Mah, S4F Peiu, da' tu esti nesimtit rau. Cum sa confisti armele unui mafiot?! Da-ti demisia, ca nu se mai poate cu tine.

Inca nu imi dau demisia mai am si eu dreptul la o sansa nu :)) ? Faza e in felul urmator chiar nu am vrut sa le confisc...da cand am vazut ca tot insista, tragea in aer si dupa a tras si in ala de la FBI (saracul cred ca nu a avut dovada sa ii dea wanted) + figurile adaugate ca nu am voie sa ii dau confiscate ca doar sunt NATIONAL GUARD a umplut paharul :)) !

Hmmm, nu stiu ce sa zic, ... :-W Imi esti drag, dar... :-? Prea mult rabdare ai, pe bune. :)) Confiscate direct si "pa". Eu nici nu le mai dau explicatii, sa fie sanatosi. M-am satrat de toti amnezicii ce nu mai tin minte ce-au facut acu' 30 de secunde. :-J

, bravo! =D> Toti vrem sa fie pedepsit Kazzy. Asa ceva nu se mai poate. Cu asa un comportament... Pffff... Doar ca, stii ce?! El are dreptate. :-H

Edited by pH Yenoh

Hmmm, nu stiu ce sa zic, ... :-W Imi esti drag, dar... :-? Prea mult rabdare ai, pe bune. :)) Confiscate direct si "pa". Eu nici nu le mai dau explicatii, sa fie sanatosi. M-am satrat de toti amnezicii ce nu mai tin minte ce-au facut acu' 30 de secunde. :-J

, bravo! =D> Toti vrem sa fie pedepsit Kazzy. Asa ceva nu se mai poate. Cu asa un comportament... Pffff... Doar ca, stii ce?! El are dreptate. :-H

Da Yenoh eu sunt ce-l mai rau de pe server dau wanted aiurea si bag oamenii in jail pe nedrept merit sa fiu pedepsit! :)))

Felicitari !!!!

1. Te-am razbunat pentru AV ala care l-ai luat din partea lui -> Click

2. Dupa ce ai iesit ieri ce am mai ras de asta :))) vezi pe chat =))

zjGzdUY.jpg

Si ia spuneti voi ce parere aveti de prietenasul asta =)), dupa ce am oprit filmarea spunea ca pentru asa ceva pe vremea lui eram demis din NG :)) !!

https://www.youtube.com/watch?v=LOF-pBQ5R6A&feature=youtu.be

Voi ce faceti bine sanatosi ?? Ne vedem la antrenament pwp :* !!!

PEiule raman dator sa mor io:)) pastrez poza ca amintire si buna treaba cu vodka abia astept sa ii dau un punish:))

Salutari ce mai faceti?
Frumos antrenamentul de azi, ba pe mine ma enerveaza roby asta din FBI.

Vine la noi, ne deranjeaza si mai face gura si pe /d si zice ca da pm la erow :))

Cu toate ca l-am somat..

, aceeasi greseala si la tine... Cat stai sa te rogi de el, sa-i explici?! Ii spui scurt si kill. Si lasa-l sa faca scandal.

@@Ervin27, Pai daca vin sa aduca si berea, mici toate.. ce naiba.

Crezi ca pentru a vedea talentu (eu normal si hawk si toti nu tu) intri gratis? hai ca daca ar fi dat si eu acolo o mita ceva.. atunci da dar asa :|

@@Ervin27, DACA un cuvant care spune multe, a venit sa ne deranjeze.. asta e soarta :))

Hai ca fac si eu aici +1 numa bine, 5200 post-uri dublu fata de tine =))

@, Lol chiar nu stiam de animu asta =))

Ba erow, deci asa faci?

Si cum stau acum? =))))

@, Noapte buna puisor, 7 pureci p`un picior, sapte si pe celalalt sa te traga jos din pat =))

Ce mai faceti? plictiseala mare..