Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@pingMANN, Nu am fost prezent la nici una din faze, dar el dupa ce a spus a bagat si wrong, ceea ce presupune ca nu a fost cu intentie si a gresit chatul, se poate intampla oricui, dar cum ai spus tu acolo se vede ca ai spus din cauza nervilor cu intentie...Doar si-a facut datoria, nu cred ca te-a sanctionat cu rautate, sau din alt scop. Eu zic sa te mai gandesti, ai luat o decizie la nervi care poate mai tarziu o sa o regreti !

Salutare. Ma bag si eu in seama, ca vad cam multe lucruri ciudate pe aici.

@pingMANN, faptul ca tu ai facut SS cu ce-a spus Alex acum mai bine de o luna si l-ai pastrat atata timp arata ca te asteptai mereu sa apara un moment in care sa-l poti folosi. Iar asta cred ca e mai rau decat daca ai da PM pe moment cu ceva ce vezi ca este deranjant. Ca mai scapam anumite "perle" pe /r sau pe /d (cum a fost la mine) e una, dar sa pastrezi unele "dovezi" mi se pare deja prea mult.

Mai multe nu comentez, ca n-ar avea rost.

, stim cu totii asta, dar tocmai de asta ma iubesti! :X

, aia se subintelegea. :)) Nu poti fi cu cineva ce sta cu degetu' pe F8, da' pastrezi "amintiri" cu lunile. :)) Acuma cre' ca stiu de unde a aflat Generalu' si de limbaju' meu pe /r. :))

EDIT. @pingMANN, stiu ce-ti poate pielea inca de cand erai in Taxi, mai ales ce limbaj folosesti. Acuma-ti dai arama pe fata, dar vei pica in penibil. N-au trecut nici macar 24 de ore si deja-ti reclami, total aiurea, colegii. =D> Spune totul despre caracterul tau. Si, apropo, /w fiind un chat privat nu se sanctioneaza. ;) Mai "invata" inainte de a face reclamatii.

@Ervin27, bestiala faza cu /fvr. =)) L-ai facut praf pe Voldemortaciune. :))

Edited by Yenoh

@@pingMANN, ok te-am inteles, ai fost neindreptatit (dupa parerea ta) si ai plecat. Drum bun :) !

Dar intrebarea mea este de ce nu pleci si tu cu demnitate si sa ai putin obraz pentru noi care ti-am fost colegi 5 luni de zile, ai dat failuri cu noi, am macelarit pe majoritatea fara drept de predare, am ras si am glumit pe /r , la anternamente pe forum etc. Si tu ce faci acum, nici 2 ore nu ai avut de cand ai iesit din factiune si in loc sa ramai prieten cu toata lumea ai ales sa faci posturi sa dai PM-uri si sa te intorci impotriva noastra. De ce ? Nu stiu si nici nu pot sa imi explic.

Nu e frumos ceea ce faci, iti zic aceste lucruri deoarece nu te credeam in stare si pentru ca desi ai iesit din factiune inca te vad pe aici !

3FpaQR5.png

Bafta in continuare si incearca sa te potolesti sfatul meu :) !

uaa6TjT.jpg

@, aveam nervi si nu stiuam pe cine sau ce sa injur macar. erow facea burta de ras =))

@, lasa ca te prind eu pe tine la o faza :-W

De erow ce sa mai zic dupa ce a postat video a si iesit :))Trebuie sa dau eu si de el....

Seara, vad ca de la 1 FW poti si sa iesi din factiune la rank 4 =)) Eu ce sa zic ca am primit unu dupa 2 zile ce am intrat? =)) Ping am fost de fata cand Cyo ti-a spus ca nu poate sa nu te sanctioneze, ti-a explicat ca e cel mai mare rank ON si un poate sa treaca cu vederea fara a risca sa primeasca singur sanctiune, vad ca tu nu ai inteles, imi pare rau de tine...

Generale, ce farsa i-ai facut lui Volde =)) =)) =)) =))

Am intrat si eu acum pe forum si pe RPG si am vazut o harababura. Pacat pentru ce se intampla ...

Edited by Aragaz FCP

@, Nu mi-e de FW. Nu pot fii cu cineva în facțiune care stă cu mâna pe F8. Când a zis ce se vede în poza de la demisii, trebuia să sar si eu cu PM la Erow ?

De fapt, nu am stat deloc cu mana pe F8, tu ai fost omorat de catre detinuti si eu am facut poza cu [/time] la [/closecells] ca sa-ti pot valida punctele, m-am uitat mai atent si am vazut injuratura, initial n-o vazusem. Dupa ce am vazut-o, pentru ca eram singurul membru cu rankul cel mai mare nu am putut trece cu vederea, poate ca asta n-ai inteles tu, imi riscam propria piele, exact cum ai facut tu poza aia cand am gresit eu chatul, pe 18 mai de ai tinut-o pana acum, o putea face si altul si... pentru ca sunt pe limita, la propriu, puteam fi exclus usor din factiune, iar eu nu vreau sa se intample asta. Am un an si trei luni in aceasta factiune si eu nu dau cu piciorul la ce am pus umarul. Legat de ce ai spus tu cu PM-ul, crede-ma c-am vrut sa ma sanctionez singur, dar cei cu care eram in masina sau pe conferinta mi-au zis sa n-o fac, si n-am facut-o. Pentru mine nu era nici o problema, eu am fost constient ca am gresit (involuntar) si ma asteptam sa fiu sanctionat, spre "fericirea mea" nu s-a intamplat. Ma rog, eu voi fi la fel in continuare cu tine, cand iti trece supararea, daca vrei sa mai vorbim, vorbim.

Cu ocazia asta intru din nou in paine :))

Edited by DGS AlexCyo

Băbăjeţi, îmi daţi şi mie modu' ăla de skin de rank 4+, vă rog?

Cel pe care-l am eu, cu medaliile multe?

Baieti, eu ies putin pe-afara cu sora-mea, ca ma dispera si nu mai rezist s-o tot aud, ne auzim mai pe seara, aveti grija de voi ;)

Cel pe care-l am eu, cu medaliile multe?

Baieti, eu ies putin pe-afara cu sora-mea, ca ma dispera si nu mai rezist s-o tot aud, ne auzim mai pe seara, aveti grija de voi ;)

Cred ca se refera la ala care-l are Peiu.

Tu, pacat ca ai luat rank down ba, dar daca esti nob ..