Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

parcă nu mai intrai în SA:MP.. ai intrat şi tu, pac, reclamaţie!

Nu am spus că nu mai intru :)), doar nu o să stau cu grilele alea in faţă 72 de ore până la examen :)), din câte am înţeles acum câteva ore din 1000 au rămas 900, deci învăţ şi eu 300 pe zi şi aia e :)).

Cât despre post, baieţaşu ăla are ceva personal cu mine :)), e a doua reclamaţie care mi-o face, ştia în ambele cazuri că a greşit, dar cred că spera să nu am dovadă :)).

Mă bag şi eu să dorm, noapte bună :* !

Voi astia bajetii noi, nu uitati ca diseara aveam antrenament aerian la 20:00, care n-are licenta de zbor si de arme, are FW.

Hey, the new guyz, don't forget we have aerian training tonight at 20:00, who doesen't have flying or weapons license, receives a FW.

@, stai mă liniştit că mă descurc...am trecut eu prin 4 ani de chin, doar nu o să o dau in bară acum la sfârşit :D !

Am învăţat ceva azi, cred că diseară îmi iau şi eu o pauză şi vin la antrenament !

Mentiuni:Scuzati ca am pus la Arrest una cu cuff ,le-am incurcat.

Pentru aşa ceva se anulează raportul ceea ce duce la un AV, la două AV ai un FW, deci iţi recomand să ştergi poza şi să o pui la cuff, sau să nu o mai pui deloc, iar după să iti editezi raportul. Citeşte mai sus unde am corectat rapoartele, urmează toate indicaţiile şi nu vei avea raportul anulat !

Edited by S4F Peiu

Cu licenta cum sta treaba?

Păi am terminat cu ea, am predat-o, mai am examenul decisiv luni şi să o prezint miercuri sau joi (nu ştiu sigur ziua pentru că trebuie să ne programeze) !

@, dacă o dai în bara îmi sun prietenii, le dau 1kk la fiecare şi îi pun să facă DM pe tine 24/24 <3

Salut, soldăţei!

Acum am venit de la lucru, sper că nu am pierdut prea multe la antrenament.

Intru imediat în joc.

Observatii: Un antrenament linistit, fara incidente majore, observ ca incepe sa va piara obiceiul de a face DM, si acest lucru ma incanta si pe mine, si pe Honey.

Pai cum sa nu le piara obiceiul, cand au vazut ca-ncepem sa le oferim, cadou, FW-uri?! :)) Inca am fost indulgent in seara asta, ca puteam sanctiona mai multi. Cand revin din inactvititate sigur nu voi mai fi asa indulgent.

PS. Nu tre' sa beau ceva pentru a va demonstra ca-n timpul antrenamentelor sunt niste reguli stricte, ce trebuiesc respectate. Daca nu va convine, PM Generalului. :))

@, Spre deosebire de prietenii tăi eu am /su :))), dar nu o să fie cazul că o să îl iau :D

@, ai un talent in Paint :))) nu am ce zice mai ceva ca mine în PhotoShop :)))), oricum lasă că mă răzbun eu :))) !