Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Alt lucru nashpa, /ms-ul il vezi doar tu si ala care e somat, deci daca ala e pe G soferu nu stie ca trebuie sa opreasca si ia complice degeaba.

@, dacă suspectul e pe G poţi soma cu /m, omg.. ce greu e =))

da ba, mai stai sa scrii si somatia pentru /m, te chinui degeaba....

@, şi înainte de /ms cum era? :))

Vai, newbie eşti.. parcă acum ai auzit de server. :))

Ba, pai eu eram rank1, haha, si aseara, na, era police helperu, alta viata, /ms-ul e nou, viata noua, daca tot l-a bagat sa il faca smecher de tot =))

@, e smecher de tot.. apare doar cand respectivul il vede, dovezile sunt mai clare, nu se mai face spam.. nu te mai chinui cu bind, nu mai instalezi moduri, e SMECHER!

Cine ţi-a făcut semnătura?

@, peiu, daca nu vrea sa iti faca spunei ca mananci carne de peiutz fripta la gratar in sange de veveritza si imediat se pune si o face.

AlexCyo - Te-ai cam lasat de SPAM, acum vreo 3 luni imi faceai chat-ul varza ! Salutare!

Nu m-am lasat, inca ma mai joc, dar este o perioada in care trebuie s-o las moale.

Legat de demisia ta... este alegerea ta si trebuie s-o respectam in totalitate. Ne-a facut placere, mie in special, ca ai lucrat alaturi de noi si ca ai ajuns la un nivel inalt la noi in factiune. Multumim pentru eforturile pentru care le-ai depus pentru noi, multa bafta :)

@ nu ca te-ai lasat, doar ca nu mai vazusem sa imi umplii chat-ul cu SPAM SPAM :))

Acesta este ultimul meu post aici.

Mi-a facut placere sa fac parte din acest departament. National Guard e cel mai tare departament.

Va salut pe toti, numa' bine!

Bafta oricum ne auzim pe /c !

e Clar. I wanted to do some points today at morning, cause there is less lag this time. But when i login it shows my ip is banned. I will have to wait till it unbans.

Anyways Good Morning Everybody

@ nu ca te-ai lasat, doar ca nu mai vazusem sa imi umplii chat-ul cu SPAM SPAM :))

Pfff greu. O sa incep prin a spune ca scriu de pe tell.

Reboot odata, si mie imi pare rau ca nu am mai apucat un hunt vs hunt. Pt mine tu ai fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei de aici. Nu imi aduc aminte sa ne fi certat vreodata. Tin minte si acum ca ai intrat in NG odata cu mn dar tu, fata de mn, ai fost baiatu fara FW care ma depasit la cateva lucruri. Imi pare rau ca ne parasesti. Te asteptam la jail :))

Mai vb in game. ;)

Mi-a facut placere sa fac parte din acest departament. National Guard e cel mai tare departament.

Pfff greu. O sa incep prin a spune ca scriu de pe tell.

Reboot odata, si mie imi pare rau ca nu am mai apucat un hunt vs hunt. Pt mine tu ai fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei de aici. Nu imi aduc aminte sa ne fi certat vreodata. Tin minte si acum ca ai intrat in NG odata cu mn dar tu, fata de mn, ai fost baiatu fara FW care ma depasit la cateva lucruri. Imi pare rau ca ne parasesti. Te asteptam la jail :))

Mai vb in game. ;)

Fetelor, de la 12:17 nu s-a mai postat nimic?! M-am speriat, crezand c-a inchis Generalu' topicul. Ce-i cu linistea asta aici?! :-?

Real-ul a luat si Super Cupa, au facut un joc perfect, ca pe vremea cand erau cu adevarat galactici, cu Beckham, Zidan, Raul, Ronaldo sau Guti. Daca joaca asa tot sezonul sigur vor avea performante... galactice.

Pup la voi. Ne vedem mai indat' in joc. :*

Fetelor, de la 12:17 nu s-a mai postat nimic?! M-am speriat, crezand c-a inchis Generalu' topicul. Ce-i cu linistea asta aici?! :-?

Stai asa ca a intrat se umplu repede 3-4 pagini

Edited by South Artturo

@, Eu dorm cu aerul condiționat aprins...altă soluție nu există pentru că stau și la etajul 10 :)) !

@, Corect...spammer mai mare ca Xin mai rar găsești :))) !!!

Băi eu am niște treabă ne auzim pe seara vă pwp !

Alte precizari?:Am pus invoire la RPG 2 ,puteti verifica e pusa de luni (se mai intampla)

Ești bolovan cu acte în regulă =))))))))))))

Edited by Peiu S4F