Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, baieti. Observc ca-i foarte mare plictiseala pe la ora asta, tinand cont ca-i vacanta. Se simte ca nu mai are cine sa faca schimbul 3, eu lipsesc. O sa va trag dupa mine in iarna, pana atunci vom hiberna.

Va doresc o seara frumoasa :)

Succes in continuare baieti, perioada petrecuta aici a fost scurta, foarte scurta.. nu e chiar stilul meu, dar unde nu e de mine ma retrag.

Multumesc din nou Erow pentru ca mi-ai acceptat aplicatia, si multumesc Peiu si Clark pentru ajutorul oferit, baieti de nota 10.

Hello nabs...i'm back !!!

Am ajuns pe la 8 jumate și nu am avut timp să-mi desfac bagajele că m-am dus la o terasă cu niște prieteni să o văd pe MAGICA STEAUA :X și după am mai rămas pe afară ! O să intru în joc dar cred doar ca să îl las pe sleep, că sunt mega obosit. Ne auzim mâine când mă trezesc adică pe la 1 sau 2 :)) !

Bă felicitări pentru prima probă la olimpiada aia și rușine pentru a doua probă =))) !

@@F4L oTo, îmi pare rău că pleci, găseai tu cumva și timp pentru NG, te așteptăm înapoi :) ! Ai grijă de tine baftă :) !

@@South Dragos7198, Ai scris la inactivitatea aia romane întregi, de parcă pleci o lună două trei :))). Nici alți care bagă demisia nu scriu atâta :))) !!

Ce faceți ce este nou ?

Eu am fost la o cafeluță și m-a uitat Dumnezeu pe acolo, numai vroiam să plec :)) !

Intru acum în joc ne auzim acolo :) !