Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

hai ca am venit si eu de la meci :))

ce drk ma ati facut chat pe pagina aia wtf :)) davas ban pe forum si nu pot [-X

intru si eu pe la 5 am treaba cu nevasta pana atunci :((

Erow, cum am spus şi în demisie, îţi mulţumesc foarte mult pentru tot şi sper că nu te-am dezamăgit.

SilenCe, felicitări pentru tot ceea ce faci pentru National Guard. Eşti foarte activ şi meriţi funcţia pe care o ai. Ţine-o tot aşa!

TheBlackHawk97, ai tot respectul meu, prietene! Eşti un membru foarte valoros, nu ştiu ce s-ar face Erow şi SilenCe fără un antrenor ca tine. Mulţi te respectă, iar asta doar pentru că meriţi.

AlexCyo, îţi mulţumesc că m-ai susţinut şi îţi urez mult succes în carieră!

Yenoh, din punctul meu de vedere eşti o persoană care învaţă câte ceva în fiecare zi, mult succes în continuare!

Peiu, îţi mulţumesc pentru sfaturi şi îmi place că mereu eşti obiectiv şi spui adevărul în faţă. Mult succes atât în joc cât şi în viaţa reală!

Clark, tu m-ai ghidat şi m-ai ajutat mereu când am avut nevoie, ai fost un membru pe care m-am putut baza cu orice problemă, păstrăm legătura!

Cei din SUD, pe voi nu v-am adăugat aici deoarece păstrăm legătura pe /c.

Celorlalţi doresc să vă urez mult noroc! Cheia succesului în armată este activitatea, seriozitatea, respectul şi atenţia.

Vă mulţumesc tuturor, sper că nu am supărat pe nimeni şi că nu mă veţi uita prea curând!

In ce an esti? 3?

Primul an de master :) !

Peiu, îţi mulţumesc pentru sfaturi şi îmi place că mereu eşti obiectiv şi spui adevărul în faţă. Mult succes atât în joc cât şi în viaţa reală!

Îmi pare rău că te-am supărat cu acel AV, dar sper să întelegi că doar mi-am făcut datoria. Mulțumesc pentru vorbele frumoase, ai grijă de tine și succes mai departe în ce ți-ai propus :) !

Ce fac fetele ? Eu m-am întors de la deschidere de an...mi-am aflat orarul e praf :((((. Mâine am ore de la 14:00 la 20:00, iar marți și miercuri scap la la 21 :(((.

Erow, cum am spus şi în demisie, îţi mulţumesc foarte mult pentru tot şi sper că nu te-am dezamăgit.

SilenCe, felicitări pentru tot ceea ce faci pentru National Guard. Eşti foarte activ şi meriţi funcţia pe care o ai. Ţine-o tot aşa!

TheBlackHawk97, ai tot respectul meu, prietene! Eşti un membru foarte valoros, nu ştiu ce s-ar face Erow şi SilenCe fără un antrenor ca tine. Mulţi te respectă, iar asta doar pentru că meriţi.

AlexCyo, îţi mulţumesc că m-ai susţinut şi îţi urez mult succes în carieră!

Yenoh, din punctul meu de vedere eşti o persoană care învaţă câte ceva în fiecare zi, mult succes în continuare!

Clark, tu m-ai ghidat şi m-ai ajutat mereu când am avut nevoie, ai fost un membru pe care m-am putut baza cu orice problemă, păstrăm legătura!

Cei din SUD, pe voi nu v-am adăugat aici deoarece păstrăm legătura pe /c.

Celorlalţi doresc să vă urez mult noroc! Cheia succesului în armată este activitatea, seriozitatea, respectul şi atenţia.

Vă mulţumesc tuturor, sper că nu am supărat pe nimeni şi că nu mă veţi uita prea curând!

Ce pot sa zic... cam ce am avut de zis. Ti-am zis in game. Bafta

Mah, nabster , aluia i-ai confiscat armele cand era in masina. =)) =))

'neata, fetelor! :* Am ajuns si eu, in sfarsit, pe acasa, da' ne "vedem" mai tarziu pe joc. Fiti cuminti si faceti abuz de /punish in Jail. :*

Mah, nabster , aluia i-ai confiscat armele cand era in masina. =)) =))

'neata, fetelor! :* Am ajuns si eu, in sfarsit, pe acasa, da' ne "vedem" mai tarziu pe joc. Fiti cuminti si faceti abuz de /punish in Jail. :*

@@yenoH, I le-am confiscate înainte să se urce în maşina, că dacă apuca să urce nici nu mai mergea.

Bug abuzer SilenCe asta, Merita FW

@Te pup ma, pacat ca pleci :( sper sa mai vorbim.

P@G3 B0$$

Edited by BlackHawk97