Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Te-ai complicat, i-ai dat o gramada de somatii pana la 1:00, se putea si kill.

Alo, civilu erow numai posta aici! :))=))

Bonus:

Pentru fratele nostru dedicatie de la Erow si Kazan! :*

In seara asta ma simt bine

Si vreau sa chefuiesc

De nimic nu-mi pasa

Nici de banul sau suspendul pe care il primesc

Si vreau sa chefuiesc

De nimic nu-mi pasa

Edited by S4F KaZzy13x

@, Te-ai complicat, i-ai dat o gramada de somatii pana la 1:00, se putea si kill.

Alo, civilu erow numai posta aici! :))=))

Bonus:

Pentru fratele nostru dedicatie de la Erow si Kazan! :*

Si vreau sa chefuiesc

De nimic nu-mi pasa

Si vreau sa chefuiesc

De nimic nu-mi pasa

Va rog mult, nu mai postati la discutii... Nu vrem sa suferim de pe urma voastra. Kazane, spune-ti ofurile intr-un PM...

@@Ervin27 , stiu ca m-am complicat putin, la inceput nu eram sigur daca citeste somatiile, iar dupa ce mi-a raspuns chiar m-a facut curios cum are de gand sa se predea :))) iar dupa 7 minute de inot mi-a satisfacut curiozitatea :D

Edited by MiTzOne19

Te-ai saturat sa dai ture de Area 51? Va prezit o inovatie in materie de ture: Turele inot in jurul AEROPORTULUI! :)))))

http://youtu.be/RMKqPONsG0g

http://youtu.be/isa2ev34CWY

P.S. Secretul este rabdarea. :>

Daca nu poate sa citeasca somatia iti apare tie eroarea in care iti spune ca esti prea departe de suspect. Daca tie iti apare pe chat somatia el nu are nici o scuza, ii apare si lui. Plus ca ti-ai batut joc de el, eu sa fi fost preferam kill de mult :))

Daca nu poate sa citeasca somatia iti apare tie eroarea in care iti spune ca esti prea departe de suspect. Daca tie iti apare pe chat somatia el nu are nici o scuza, ii apare si lui. Plus ca ti-ai batut joc de el, eu sa fi fost preferam kill de mult :))

Nu mi-am batut joc de nimeni ;)) cand folosesti /m si /ms rage-ul de vizibilitate este evident mai mare, iar daca esti la o distanta mai mare, el imi vede somatiile si daca imi raspunde pe chat eu nu primesc mesajele, prin urmare i-am si zis sa vina mai aproape. PLUS ca se vede clar ca dupa ce s-a apropiat a spus pe chatul normal ca se preda. Nu l-am obligat in nici un fel sa faca absolut nici o actiune doar i-am sugerat sa iasa din apa pe unde poate. Faptul ca el a ales sa inconjoare tot aeroportul a fost alegerea lui si nu poti sa ma condamni ca m-am distrat din cauza lucrului asta. :)

Buna dimineata! De ieri, sunt noul vostru coleg! Sper sa ne intelegem de minune! Bafa tuturor la scoala!

Bun venit!

@@S4F KaZzy13x, multa bafta in continuare, esti nab rau ba kazane ... Sa pleci de aici pentru o asemenea prostie. Sunt total de acord cu ce a zis Yenoh, nu a fost razboiul tau, trebuia sa stai in banca ta si sa-ti vezi de treaba si sa ii lasi pe restul sa se bata si tot restu ... In orice caz, iti urez mult succes si sa ne revedem.

Ne auzim luni in game baieti, mai am tezele de luni si termin cu ele. Spor la antrenamente si sedinta de duminica.

Bun venit!

@@S4F KaZzy13x, multa bafta in continuare, esti nab rau ba kazane ... Sa pleci de aici pentru o asemenea prostie. Sunt total de acord cu ce a zis Yenoh, nu a fost razboiul tau, trebuia sa stai in banca ta si sa-ti vezi de treaba si sa ii lasi pe restul sa se bata si tot restu ... In orice caz, iti urez mult succes si sa ne revedem.

Ne auzim luni in game baieti, mai am tezele de luni si termin cu ele. Spor la antrenamente si sedinta de duminica.

Bafta la teze ghytza.

Saloot eu sunt noul vostru coleg.

xoxoxo

Salut si bun venit,

Pentru cei noi: Incercati sa nu faceti spam in topicul de discutii cu "Neata..." sau "NB NG" sau alte chestii deoarece veti primi sanctiuni si topicul va fi inchis, Acum cum sunteti noi probabil nu stiti. Asta asa pentru binele vostru.

In alta ordine de idei aveti grija ce faceti pe server. La rank 1 va ocupati NUMAI de Jail. Sa nu cumva sa mergeti pe teren dupa wanted. In caz ca nu stiti ceva, intrebati pe /r. Nu mancam pe nimeni.

Pentru cei nou intrati in legatura cu raportul de activitate, cateva reguli simple sa va fie mai usor:

- Rank 1 postati raportul in topicul acesta.

- Aveti timp sa postati raportul pana sambata la ora 20:00 (cine il posteaza dupa ora 20:00 sau da edit are raportul anulat).

- Raportul il puteti posta pe urmatoarele site-uri: http://imgur.com https://picasaweb.google.com/home http://www.photobucket.com (aveti grija sa faceti albumele publice).

- Trebuie sa aveti minim 70 de puncte si minim 3 asisturi la deschiderea celulelor.

- Nu uitati de /timestamp

!!! Pentru asisturile la deschiderea celulelor trebuie sa faceti 2 poze.

Ex: Prima poza la xx:00 a doua poza la xx:10 sau xx:30 si xx:40

!!! Cand faceti pozele sa aveti grija ca in prima poza celulele sa fie deschise iar in a doua poza celulele sa fie inchise. Aveti voie sa faceti poze pana la xx:02 - xx:12 respectiv xx:32 - xx:42.

!!! Puneti la raport numai pozele cu punish 300 - 250 - 200 - 150 - 100 - 50.

!!! La rubrica ''Numarul de detinuti scosi pentru heal'' puneti pozele cu [/cuff].

De la rank 2 postati raportul in topicul acesta.

Mai multe detalii gasisti pe prima pagina din topicurile ''Paznic Jail - Raport de activitate'' si ''Raport de activitate''.

Edited by South Artturo

Printeselor, m-ati surprins azi la antrenament, prin cumintenia voastra si prin faptul ca, pentru cei care n-au fost prezenti, s-au facut invoiri. Cu toate astea, exista vreo doua personaje ce-ar merita electrosocuri, dar asta-i alta poveste. :-J

Intre timp, pe turnul din SF...

UvBzA6O.png

Ced7UsO.png

Printeselor, m-ati surprins azi la antrenament, prin cumintenia voastra si prin faptul ca, pentru cei care n-au fost prezenti, s-au facut invoiri. Cu toate astea, exista vreo doua personaje ce-ar merita electrosocuri, dar asta-i alta poveste. :-J

Intre timp, pe turnul din SF...

Minunat... De mult n-am mia avut parte de asa fenomene. Pe turnul din SF arat mai bine ca tine :)

Si voi aveti probleme cu serverul? La mine e ca si cum mi-ar cadea netul, nici o miscare, toata lumea AFK... Dar nu cade serverul, asta-i interesant :)) Astept de 10 minute sa revina... Eram la Avispa incercand sa bag in jail cativa mafioti care nu prea au fost cuminti, dar nu am avut noroc, mafiotii se bucura, probabil.

Aveti grija sa va postati rapoartele pana la data limita si incercati sa va uitati peste ele, verificati cu atentie sa nu le aveti anulate. E de ajuns o poza sa fie gresita si v-ati luat AV-ul, sau FW-ul, depinde :))

, sterge-ti din PM-uri, tre' sa discutam ceva in privat.

Minunat... De mult n-am mia avut parte de asa fenomene. Pe turnul din SF arat mai bine ca tine :)

Si voi aveti probleme cu serverul? La mine e ca si cum mi-ar cadea netul, nici o miscare, toata lumea AFK... Dar nu cade serverul, asta-i interesant :)) Astept de 10 minute sa revina... Eram la Avispa incercand sa bag in jail cativa mafioti care nu prea au fost cuminti, dar nu am avut noroc, mafiotii se bucura, probabil.

Aveti grija sa va postati rapoartele pana la data limita si incercati sa va uitati peste ele, verificati cu atentie sa nu le aveti anulate. E de ajuns o poza sa fie gresita si v-ati luat AV-ul, sau FW-ul, depinde :))

, sterge-ti din PM-uri, tre' sa discutam ceva in privat.

Ok.

Ok.

M-am saturat de cate ori am tot postat extrase din Regulamentul Departamentelor, sincer o zic. Din moment ce ai trecut testele si faci parte din NG, macar din bun simt, sau pentru cultura voastra generala, cititi, macar o singura data, toate regulamentele.

Inteleg ca-i mai simplu sa asteptati indicatiile conducerii si, normal, sa fiti iertati pentru tot ce faceti sau nu faceti. Dar uite ca azi nu...

CaSaNoVa, vei fi sanctionat cu AV pentru postare total aiurea pe forum.

Yeah, , you can start your activity. You'll add the SS's from 13th December 20:00 hour. Good luck!

So all means ( /time & /punish & Kill & /Arrest ) or only kill & arrest we can add in activity report ?

Edited by KeTaN

, usually "all" means ALL. But unfortunately you've been kicked out for 3/3. It's sad, but we all pay for our mistakes. Good luck with all your plans!

, nu mai folosi Goagal Translate, ca de multe ori da rateuri. Si, daca tot vrei sa ajuti colegii, fa-o mereu, nu doar in apropierea duminicii.