Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

, usually "all" means ALL. But unfortunately you've been kicked out for 3/3. It's sad, but we all pay for our mistakes. Good luck with all your plans!

, nu mai folosi Goagal Translate, ca de multe ori da rateuri. Si, daca tot vrei sa ajuti colegii, fa-o mereu, nu doar in apropierea duminicii.

O fac cand pot si cand am timp. Nu sunt on la fiecare ora si nu dau refresh la pagina la fiecare minut sa vad daca a postat cineva la discutii.

@BuLeyyy, i can not understand, ma... Yesterday i said your mistakes from you report activity, in PM, and you posted same wrong pictures... Jesus, Cristi is so happy for you :|

Despre concursul de spart robberi, chiar daca n-am postat in el, o sa va primiti banii mai tarziu, o sa intre o zana sa va premieze. Eu nu pot posta in topic, momentan, nu le pot verifica din locul unde ma aflu pe planeta.

Va urez mult succes la war, chiar sunt curios de finalul lui, simt o mare bataie ce-o sa va luati =)) Sper sa va bucurati de coechipierii pe care-i aveti, incercati sa faceti echipa cu ei

@BuLeyyy, i can not understand, ma... Yesterday i said your mistakes from you report activity, in PM, and you posted same wrong pictures... Jesus, Cristi is so happy for you :|

Despre concursul de spart robberi, chiar daca n-am postat in el, o sa va primiti banii mai tarziu, o sa intre o zana sa va premieze. Eu nu pot posta in topic, momentan, nu le pot verifica din locul unde ma aflu pe planeta.

Va urez mult succes la war, chiar sunt curios de finalul lui, simt o mare bataie ce-o sa va luati =)) Sper sa va bucurati de coechipierii pe care-i aveti, incercati sa faceti echipa cu ei

Da unde te afliu ma? Pe Marte? Jupiter? Pluto? =))

Legat de war. Daca ne vom prezenta destui va fi oke. Cu RDT vom face o treaba foarte buna. Stiu din propria experienta. Ceea ce asteptam acum e sa vedem prezenta noastra (NG+RDT) la war si prezenta lor (PD) la war.

Nu tine numai de prezenta.

Gandeste-te ca RDT trag bine, ca asta fac toata ziua.

Dar ei nu au armura la /order si la rank 1 au diar deagla iar noi nu le putem oferi arme.

Si sa nu uitam ca SFPD a castigat olimpiada cabd erau waruri intre departamente...

Deci nu o sa avem o treaba usoara.

Mi-qm facut si eu invoire, dar poate ca am sa ajung si eu ca s-a mutat ora.

Daca nu voi ajunge spor la war.

@@yenoH, lasa PM cu id de skype, ca am pierdut parola la vechiul cont de skype si nu te am.

Asta va fii link de la live cu warul, si dovada contra lor ca noi castigam warul:

Edited by VeveX ZEW

, al doilea post aiurea. Am zis sa citesti Regulamentul... Vei fi sanctionat cu inca un AV pentru aceasta postare.

Felicitari baieti, a fost un war frumos, cei din RDT dat rob deci am ramas singuri.

Chiar si asa am demonstrat ca Hydra, oh ma scuzati, NG Rullez.

Nu conteaza daca am pierdut sau am castigat.

Conteaza ca nu am renuntat atunci cand am ramans 25 de soldati VS 3 departamente si asta demonstreaza ca noi suntem SOLDATI, nu noste Gagii cu arme :)

Tot-odata, vreau sa transmit si niste felicitari catre Maxim si Arturo pentru rank-up.

Si sa ii uram un bun venit calduros vechiului General Erow.

Sper sa iti faci treaba bine la jail :))

Cum a fost warul baieti? Eu zic, tinand cont de superioritatea lor numerica, ca am fact fata destul de bine. Intram pe turf si ma intrebam de unde tot vin :)))

@, nimeni nu a castigat nimic, a fost vorba de distractie, cea ce sper ca am facut toti in seara asta.

Conteaza ca nu am renuntat atunci cand am ramans 25 de soldati VS 3 departamente si asta demonstreaza ca noi suntem SOLDATI, nu noste Gagii cu arme

Bine zis! Au fost si RDT pe acolo, doar nu reuseam nici noi nici ei sa stam prea mult pe acolo ca sa ne intalnim :))

@@Ervin27, Bine ai revenit! Sper ca ai planuit sa stai cu noi. Daca nu te descurci la jail sa ne intrebi sa si noi te intrebam candva pe tine :))

Edited by First Lieutenant Dovahkiin

N-am crezut, acu' aproape un an, cand am aplicat in NG, ca voi ajunge sa vad asa ceva...

T2DRl8X.png

PS. Private Erow, fugi la Jail! :))

N-am crezut, acu' aproape un an, cand am aplicat in NG, ca voi ajunge sa vad asa ceva...

T2DRl8X.png

PS. Private Erow, fugi la Jail! :))
Nici eu nu am crezut acum 3 luni cand am intrat in NG ca o sa il vad pe Erow rank 1 dar am vazut-o si pe asta.

Ma bucur ca Erow a revenit in NG, aici unde este locul lui.

Stii Ioane, se pare ca obsesia ta dupa 69 a devenit un stil de viata.

Dar acest stil de viata nu ti-a afectat doar viata ci pana si PC-ul tau care iti arata ca ai 69 FPS...

Ce mai ai de adaugat acum?

@@Ervin27, Welcome back, nu mă așteptam să revii așa de repede :))), dar e perfect așa, te aștept să postezi raportul, dacă ai nelămuriri în legătură cu orice folosește /r =))) !

@, Bad News .... Photoshop not installed :D poate în vacanță îl instalez și îți fac.

Cam greu war-ul de azi...dar contează că la final i-am dominat :) !

O să vă arăt mâine cum l-am bătut pe Arturo cu lopata :))), mi-e prea somna cu să uploadez video :)) !

Edited by Peiu S4F

Bun ... se pare că în decurs de 8 zile s-au făcut ceva modificări pe aici și nu trebuie să trec eu cel puțin cu vederea peste ele.

În primul rând, bun venit celor noi, să aveți mare grijă ce veți face aici.

În al doilea rând, felicitări @, pentru rank 5 băăăăăăăăăăă :*. Îl meriţi pe deplin, sper să te descurci cu noua ta funcţie şi să faci o treabă excelentă din noua ta postură. Bravo bă nab şi ţie :* @. Fratele mai mic a lu' Zsolt, Z cel mic a fost promovat şi el la rank 3, bravo nabete. Acuma mergi la rob în LV cu Hunter nu mai mergi cu Rustler =)))))).

@@Ervin27, Welcome back. Mă bucur din tot sufletul că persoana care mi-a acordat o șansă în această facțiune s-a întors la noi. Sper că nu vei mai pleca și de data asta și vei rămâne un timp cât mai îndelungat cu noi.

@, am revenit în forţă generale. Azi mai am 2 teze, ardăle jaru și cum vin de la liceu mă pun pe raport. Ne auzim în game. Îmi cer scuze că nu v-am putut ajuta la war-ul de aseară dar așa s-a nimerit să fie .... și e al doilea war pe care îl pierd din cauza inacitivății dar sper că a 3-a oară va fi cu noroc și cu al 3-lea war voi fi in game. :)

@, deci mor bă =)))) Când văd pozele alea mă bufnește râsu =)))) Cel mai mult mi-a plăcut aia pe maxim :))))). Să nu dea naiba să faci şi pe mine :))

Bun soldăţeii mei, cam atât am avut să vă spun după aproape 8 zile de pauză. Ne auzim în game după ce vin de la liceu.

, al doilea post aiurea. Am zis sa citesti Regulamentul... Vei fi sanctionat cu inca un AV pentru aceasta postare.

Ba Yenoh, frate si asta ti se pare tie post aiurea? Hai ca am inteles, primu` post ala cu ''ok'', da, o meritam! Dar si asta ma? In cate factiuni am fost si scriam asa nu am fost sanctionat nicaieri si te gasesti tu acum ca e post aiurea? Mai dao-n colo de treaba...

In rest, ce mai faceti baieti? A fost frumos waarul de aseara.

Ba Yenoh, frate si asta ti se pare tie post aiurea? Hai ca am inteles, primu` post ala cu ''ok'', da, o meritam! Dar si asta ma? In cate factiuni am fost si scriam asa nu am fost sanctionat nicaieri si te gasesti tu acum ca e post aiurea? Mai dao-n colo de treaba...

In rest, ce mai faceti baieti? A fost frumos waarul de aseara.

Casanova, eu chiar nu vreau să fiu rău dar când greșești și altcineva are dreptate nu e frumos să o ții doar pe a ta ... Ție acum sincer ți se pare că acest post al tău ar fi subiect de discuție? Sau e adecvat pentru acest topic? Noapte buna baieti! Ne auzim maine in game!

Am luat și eu un AV cu ceva timp în urmă pentru un asemenea post aiurea și m-am învățat minte, te-a avertizat Yenoh prima data cu un AV pentru acel post aiurea dar tu continui. Dacă îți e greu să înțelegi unele reguli care privesc acest topic nu mai posta aici deoarece tu ești singurul vinovat pentru sancțiunile primite, nu Yenoh.