Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Da, stiu de sanctiunile mele multe, fara numar. O sa ne cunoastem mai bine pe parcurs si o sa iti dai seama ce fel de baiat sunt si o sa spui ca sanctiunile nu le-am primit pe merit :). Stiu sa respect si sa ma comport frumos atata timp cat si eu sunt respectat la randul meu. Cine ma cunoaste stie, ce fel de baiat sunt. Nu te consider dur si iti multumesc pentru sfaturi. Si da, chiar mi-am dorit sa intru in aceasta factiune si doresc sa stau cat mai mult posibil.

@@yenoH, No comment. Baiat de nota 20 :* ( mai bine o bere, ca napolitana-i dulce :)) )

@, Thank you for greeting!

@, Ma bagi la dubii :)))

Astazi, 13 ianuarie 2015 in jurul orei 01:25 am primit un apel de urgenta de la soldatul @yenoH care suna cam asa ''Cineva sa vina la jail urgent''. Cand am ajuns la jail am ramas fara cuvinte, un detinut a reusit sa-i fure cheile de la celula 3 si sa-l inchida acolo.

Domnule General , cer public sa-l demiteti pe soldatul yenoH din motive evidente. Nu este demn de National Guard, a imbatranit si nu mai este competent. Il putem trece in rezerva.

Multumesc!

''Mah ce cell e asta!'' =)))))))))))))))))))

Edited by South Artturo

Mah, , eu sufar de claustrofobie. Si se instalase frica, atacurile de panica erau din ce in ce mai dese, simteam deja si un atac cerebral cum vine... :42:

, ai mancat ceva de pe jos sau ai fumat nasoale?! Ce-ai cautat in topicu' Demisii?! Parca mi-ai promis ceva, acuma ce faci?

, ai mancat ceva de pe jos sau ai fumat nasoale?! Ce-ai cautat in topicu' Demisii?! Parca mi-ai promis ceva, acuma ce faci?

Ti-am promis ceva si o sa incerc sa tin promisiunea.

Welcome celor noi, faceti multe puncte saptamana asta.

Da da da da.Cei noi faceti puncte.Daca le corecteaza el ii distrugeti weekendu' :))Dar o sa fie si mandru de voi ;)

Spre cea mai mare dezamagire, vreau sa iti spun ca saptamana asta Peiu corecteaza rapoartele nu eu.

Neata, in sfarsit am prins un grup care evadase <3 :)) Eu am plecat la scoala, ne auzim pe la 2-3 xD

Astazi, 13 ianuarie 2015 in jurul orei 01:25 am primit un apel de urgenta de la soldatul @yenoH care suna cam asa ''Cineva sa vina la jail urgent''. Cand am ajuns la jail am ramas fara cuvinte, un detinut a reusit sa-i fure cheile de la celula 3 si sa-l inchida acolo.

Domnule General , cer public sa-l demiteti pe soldatul yenoH din motive evidente. Nu este demn de National Guard, a imbatranit si nu mai este competent. Il putem trece in rezerva.

Multumesc!

Doamne ce factiune =))))))))))))))))))) Arturo...

Edited by B a x t e R

Multumesc!

Se intampla si la case mai mari =))))))) acum stiu de ce mi-a zis sa nu spun nimanui ca am dat testele cu el =))))))).

warn up.

GG,iar mi-a spart contu...De ce spun iar?(Prima data cand mi-a fost spart contu)

(Si a doua oara,din pacate)

Imi cer scuze...O zi buna.

Pacat de tine. Te-ai tinut de treaba aici, in NG chiar daca aveai 2FW vedeam un viitor frumos pentru tine in aceasta factiune. Daca ai mai observat acele IP-uri ciudate de ce nu ai schimbat parola???....

EDIT: Numai mie imi apare fontul alb in casuta pentru reply? :|

Edited by Major maxim16