Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, M-am referit ca se poate discuta despre orice legat de server / forum si sa nu va mai speriati atat` de regulile alea de pe "forum" cu sanctiunile si pingman care se uita 25/24 la discutii sa dea report.

+1. Unii o iau cam prea in serios chestia asta. Adica mno fara spam exagerat (3 pagini/ora) dar sa ajuns sa se sanctioneze si cel mai banal lucru.

EDIT: @, vezi ca pe daniel la invoit hawk de data asta :)

Edited by Major maxim16

, a fost o extorsiune a unui degajament... Da' mai bine-l las pe el sa explice, ca eu nu ma pricep. Eu ma duc la Sanctiuni. Ce explicatie, ca ala-i post facut chiar aiurea.

, daca vrei sa faci +1 postezi la Discutii, nu pe unde apuci. Pentru postarea de la Screenshots ai fost sanctionat cu AV.

Edited by yenoH

Va rog frumos iertatimi greseala de a post aiurea in topicul screenshots dar eram pe telefon si nu mai tin minte contextulv, aceasta greseala nu se va mai repeta.

Edited by UR Sparros

Va rog frumos iertatimi greseala de a post aiurea in topicul screenshots dar eram pe telefon si nu mai tin minte contextulv, aceasta greseala nu se va mai repeta.

@, Te-am iertat doar cu un av, sa nu se mai intample.

Keep it up.

"Te-am iertat", cu un AV. Si eu am postat aiurea la Demisii, am fost pedepsit. Ca n-am apucat sa-mi dau singur sanctiunea, e partea a doua. Dar s-a dat o sanctiune. Imi pare rau, da' nu am cum sa te ajut.

Vi s-a spus, de mai multe ori, pe forum, sa cititi cu atentie toate regulile ce tine de NG sau Departamente. Daca nu va sanctionam noi, va sanctioneaza Rey sau alt admin 4+. In plus, ne sanctioneaza si pe noi, cei din conducere. Asta nu vreti voi sa-ntelegeti, ca nu va dam sanctiuni din placere, ca suferim de functie, sau de dragu' de a va face voua rau, ci pentru ca e "job-ul" nostru. Exista niste reguli ce trebuiesc respectate, iar cand sunt incalcate, indiferent de cine-o face, se sanctioneaza.

Incercati sa nu mai incalcati regulile si atunci nu vor mai exista discutii. Orice Rank 5+ face parte din conducerea factiunii, iar acestia sunt obligati sa asigure respectarea tuturor regulilor, indiferent ca-i vorba de joc sau forum.

"Discursul" tau ma motivat sa nu postez demisia si sa lupt mai departe , iti multumesc pentru acel FW care si el ma motivat , si va promit ca nu veti mai avea motiv sa ma mai sanctionati de acum incolo. :* yenoH. Acum chiar pot zice ca zicala " un sut in fund , un pas inainte " e adearata iti multumesc pentru acel sut.

"Te-am iertat", cu un AV. Si eu am postat aiurea la Demisii, am fost pedepsit. Ca n-am apucat sa-mi dau singur sanctiunea, e partea a doua. Dar s-a dat o sanctiune. Imi pare rau, da' nu am cum sa te ajut.

Vi s-a spus, de mai multe ori, pe forum, sa cititi cu atentie toate regulile ce tine de NG sau Departamente. Daca nu va sanctionam noi, va sanctioneaza Rey sau alt admin 4+. In plus, ne sanctioneaza si pe noi, cei din conducere. Asta nu vreti voi sa-ntelegeti, ca nu va dam sanctiuni din placere, ca suferim de functie, sau de dragu' de a va face voua rau, ci pentru ca e "job-ul" nostru. Exista niste reguli ce trebuiesc respectate, iar cand sunt incalcate, indiferent de cine-o face, se sanctioneaza.

Incercati sa nu mai incalcati regulile si atunci nu vor mai exista discutii. Orice Rank 5+ face parte din conducerea factiunii, iar acestia sunt obligati sa asigure respectarea tuturor regulilor, indiferent ca-i vorba de joc sau forum.

Edited by UR Sparros

Azi, la sedinta, am tinut sa va anunt ca, cel putin eu, voi sanctiona orice abatere de la regulament. Nu pentru ca-s nebun, sau ca am confundat prea mult jocul cu realitatea, ci pentru ca nu-mi place ce se intampla, in ultima perioada, in NG. Tin minte ca atunci cand am intrat in NG, pentru cele mai mici certuri se lua FW, iar daca te luai de conducere erai demis direct. Iar acum, Rank 1 sare la scandal imediat si se ia de Rank 5 de parca noi am fi din alt film, nu din conducerea factiunii. Dar, paradoxal, noi suntem cei nesimtiti, noi ne batem joc.

Vreti democratie, mergeti in alte departamente sau factiuni. Mergeti in PD, de exemplu, unde nu puteti sa va faceti invoiri peste invoiri, mergeti in FBI, unde daca-ti suna telefonul in timpul sedintei esti sanctionat cu FW. Poate acolo nu vi se pare bataie de joc.

Acele ture, pe care vi le tot dam, sunt cunoscute pe tot serverul. Se stie ca-n NG, o modalitate de a sanctiona pe cineva este sa-l pui la ture. Aceasta sanctiune inlocuieste AV-ul sau FW-ul. Daca va simtiti jigniti si luati in bataie de joc, nu-i nicio problema. Renuntam la ture si aruncam cu AV-uri si FW-uri in voi. Dar sunt sigur ca atunci o sa aveti si mai mult de comentat.

De-a lungul "carierei" mele de pe SAMP, am fost sanctionat de multe ori. Cand eram civil am primit Ajail-uri, pentru DM, in NG am luat AV si FW pentru diferite motive. Acum cateva saptamani am fost sanctionat pentru un /frisk, de catre William. Mi s-a parut putin exagerat, asa ca l-am intrebat de ce. Raspunsul lui mi s-a parut logic: sunt Rank 5, sunt un exemplu pentru ceilalti jucatori, nu mi se permit gafe de niciun fel. La fel, nici noi nu vrem sa mai acceptam greseli de niciun fel.

NG era unul dintre cele mai puternice departamente, cea mai respectata factiune, si asta pentru ca membri sai aveau un comportament ireprosabil si toti lucrau in echipa. Acolo vrem sa se ajunga din nou, nu la haosul ce este acuma. Si daca ma urati si ma injurati pentru asta, inseamna ca-mi fac treaba bine. Putin inteleg acest lucru.

O duminica placuta tuturor!

@, la prima vedere iti dau dreptate la motivul demisiei. N-am fost acolo de la inceput sa vad ce s-a intamplat, dar probabil ca n-a facut ceva Zsolti, oricum, probabil n-a fost nici actiune de grup 100%. Intr-un fel, am alergat eu cu Peiu pentru Zsolti, doi Majori care n-aveau nici o treaba cu turele, dar am facut sa v-aratam ca va sprijinim, cumva. Nu trebuie sa te simti prost fata de ture, fata de cei care vin si rad de voi... Aia sunt niste zmei care comenteaza din masina, nu stiu ei ce-i aia activitate in cadrul factiunii sau sa-ti asumi unele probleme. Oricum, pe zmeii astia, la cele mai mici greseli fata de noi, ii ard fara scrupule, ca merita.

Cat despre asta:

Cateodata am impresia ca ei conduc factiunea, nu tu.

Impresia ta e de fapt o realitate, noi conducem factiunea, fraierii astia de rank 5, care-si "mananca viata" ca sa iasa bine treaba. Singura diferenta este ca noi n-avem acces la unele comenzi si cateva "facilitati". Daca se gandeste careva sa ma contrazica, o sa-i dau o lista de motive si-o sa-si schimbe parerea.

Edited by DGS AlexCyo

Doar cei slabi renunta la prima "palma" luata , daca renunti la noi doar pentru atat inseamna ca nu ai caracter de NG , inseamna ca esti un papa-lapte care nu stie ca "Daca nu gresesti nimic in viata inseamna ca nu ai incercat sa faci nimic nou." Eu era sa renunt la aceasta factiune deoarece acumulasem 2 FW , ma simteam terminat in acel moment dar nu am lasat garda jos , am continuat sa lupt... Asa ca va sfatuiesc daca sunteti sanctionati in orice fel nu renuntati continuati sa luptati sau nu veti ajunge nimic in viata reala si nici in game.

Hai sa va dau ceva frumos sa radeti.

Descrierea voastra ca persoana / Your description as a person:

''Salute,ma numesc Valid am 20 ani locuiesc in apropiere de Focsani.Sunt in tip sociabil, glumet,prietenos,energic so imi place sa cunosc cat mai multe persoane. Sung sincere,foarte direct si nu imi pasa de parerile altora despre mine, in caz ca sung contra.Imi place sa-mi petrec timpul liber cu prietenii sau sa fac ce-mi place mid we came sunt copil,muzica.Sped as he cunoastem mai bine cand o as film colegi.''

De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? / What are your reasons for applying in this faction?:

''Sincer vreau sa ma alaturi acestei factiuni pentru ca este o factiune pasnica si cred ca imi voi face noi prieteni''

El aplica National Guard si cica factiune pasnica =))))))))))))))

Aplicatia o gasiti aici.

Edited by South Artturo

Doar cei slabi renunta la prima "palma" luata , daca renunti la noi doar pentru atat inseamna ca nu ai caracter de NG , inseamna ca esti un papa-lapte care nu stie ca "Daca nu gresesti nimic in viata inseamna ca nu ai incercat sa faci nimic nou." Eu era sa renunt la aceasta factiune deoarece acumulasem 2 FW , ma simteam terminat in acel moment dar nu am lasat garda jos , am continuat sa lupt... Asa ca va sfatuiesc daca sunteti sanctionati in orice fel nu renuntati continuati sa luptati sau nu veti ajunge nimic in viata reala si nici in game.

Doamne... cat de pupincurist pot sa fii... Vrei sa nu ma mai jignesti? Mersi. Cei slabi renunta la prima palma luata, iar cei destepti renunta la prima palma luata pe nedrept, pentru ca stiu ca si urmatoarele tot pe nedrept o sa vina. Nu esti tu in masura sa spui daca am sau nu "caracter de NG". Tu nici nu stii prea bine ce s-a intamplat de fapt, dar tot comentezi, ca sa te pui bine cu yenoH, deh, el e rank 5. Tu ai luat FW pentru ca ai gresit, nu incurca situatiile.

Scuze ca am postat aici, dar nu pot accepta sa fiu jignit de un astfel de om "fara caracter de NG". Nu voi mai posta de acum.

, daca tu chiar crezi ca tin minte toti playerii pe care i-am banat pe Movie, si circumstantele exacte, te inseli. Pana sa-ti citesc postul asta nici nu stiam ca ti-am dat ban. Nu e problema ca n-ai facut TU acele ture, problema e ca a TREBUIT EU SA FAC acele ture, cand nu am incalcat nicio regula si n-am facut nimic gresit. Echipa-i echipa, dar cand vine vorba de capitani, stau in Patrioate. Da report daca vrei, satura-te.

@yenoH,

Nu vorbeam doar despre acel AV, ci despre intreaga situatie.

Nu conteaza daca tu vrei sau nu sa se puna bine unii cu tine, ei tot vor incerca.

Edited by SuperSoldierRO ADM

@, puteai sa rezolvi discutia cu un PM, nu sa postezi aici, ai primit report.
Apoi, da, are dreptate baiatu', chiar nu ai caracter de NG, sa iti dai demisia pentru niste ture facute in plus? Pe bune? Nu e nimic, ca si eu ca si capitan m-am pus la facut ture, acum le icnarc pe youtube, o sa tina mult.
Si pe langa asta, hai sa nu uitam ca pe movie mi-ai dat ban 14 zile doar pentru ca te-am "jignit", de atunci tot suferi si acum, cum eu n-am facut ture mi-ai sarit in cap, ca exact eu nu am facut.
Uite aici 5 ture facute, numai pentru tine sa te simti tu bine.
Am sa dau edit dupa ce le-am incarcat.

@, puteai sa rezolvi discutia cu un PM, nu sa postezi aici, ai primit report.

Apoi, da, are dreptate baiatu', chiar nu ai caracter de NG, sa iti dai demisia pentru niste ture facute in plus? Pe bune? Nu e nimic, ca si eu ca si capitan m-am pus la facut ture, acum le icnarc pe youtube, o sa tina mult.

Si pe langa asta, hai sa nu uitam ca pe movie mi-ai dat ban 14 zile doar pentru ca te-am "jignit", de atunci tot suferi si acum, cum eu n-am facut ture mi-ai sarit in cap, ca exact eu nu am facut.

Uite aici 5 ture facute, numai pentru tine sa te simti tu bine.

Am sa dau edit dupa ce le-am incarcat.

Uite ca am facut si turele, pentru tine, sper sa te faca fericit,

Nu a mers sa dau edit.

Baaaa esti nebun =)))))) Sa dezlantuit tree. Yenoh tata, ti-a zis de dulce pt tot. Eu sunt trist ca ia fost lene sa scrie ce mai avea pe foaie =))))) Ce ciuda imi e ca nu am fost on =))))) Oare ce mai avea pe foaie ? =))))) Nu am vzt asa cv de cand joc samp (cred) =)))))

Doamne... cat de pupincurist pot sa fii... Vrei sa nu ma mai jignesti? Mersi. Cei slabi renunta la prima palma luata, iar cei destepti renunta la prima palma luata pe nedrept, pentru ca stiu ca si urmatoarele tot pe nedrept o sa vina. Nu esti tu in masura sa spui daca am sau nu "caracter de NG". Tu nici nu stii prea bine ce s-a intamplat de fapt, dar tot comentezi, ca sa te pui bine cu yenoH, deh, el e rank 5. Tu ai luat FW pentru ca ai gresit, nu incurca situatiile.

Scuze ca am postat aici, dar nu pot accepta sa fiu jignit de un astfel de om "fara caracter de NG". Nu voi mai posta de acum.

Nu cred N-am sanctionat pe nimeni pe nedrept, pana acuma. Si nici nu cred c-o voi face vreodata. Nu-mi sta in caracter. Dimpotriva, pe foarte multi, chiar daca le-o "promiteam" in joc, ii treceam cu vederea. Sanctiunea ta a venit in urma comentariilor aiurea de pe /r. Din 20 de membri, doar tu si Twist v-ati gasit sa comentati si sa va revoltati. Iar, din pacate pentru voi, exista acel Regulament al Departamentelor in care se spune clar ca nu aveti dreptul sa cereti socoteala unui rank superior sau sa-l luati la misto, jigniti si asa mai departe. Cand va simtiti neindreptatiti, puteti da PM liderului. Nu sa faceti scandal pe /r. Deci nu eu am incalcat regulile, ci tot voi.

Nu-mi doresc sa se puna nimeni bine cu mine, nu am nimic de castigat. Si cu atat mai mult nici cel ce-ncearca. Nu-s genu' de om care sa umble dupa vorbe bune, ci fix invers. Caut mereu sa fiu impartial si sa fac lucrurile cum trebuie. Iar asta imi va atrage mereu dusmani. Cu cat sunt mai multi, cu atat inseamna ca-mi fac treaba mai bine. Iar cei ce spun "ma enervezi ca m-ai sanctionat, da' nu-ti contest sanctiunea" sunt cei ce-si asuma faptele, ce-si recunosc greselile, ce invata din ele. Cum si eu am platit pentru greseli si mi le-am asumat mereu, asa tre' s-o faca toti.

Bine v-am gasit! De astazi sunt, oficial, colegul vostru. Sper sa facem o treaba cat mai buna impreuna, caci de inteles, ne vom intelege cu siguranta.

Ma bucur ca am intrat aici! A fost mai greut la cel de arme, nu ma asteptam sa nu iau toate rundele la Deagle. :)) Eeh sa speram ca mi voi perfectiona tinta alaturi de voi. Mult noroc celor care dau testele.

#Inca nitel si luam iarasi vacanta.

Hai ca ne vedem in game, merg sa administrez jail-ul. Ceaw!

Edited by Jack Betivul

Hai sa va dau ceva frumos sa radeti.

Descrierea voastra ca persoana / Your description as a person:

''Salute,ma numesc Valid am 20 ani locuiesc in apropiere de Focsani.Sunt in tip sociabil, glumet,prietenos,energic so imi place sa cunosc cat mai multe persoane. Sung sincere,foarte direct si nu imi pasa de parerile altora despre mine, in caz ca sung contra.Imi place sa-mi petrec timpul liber cu prietenii sau sa fac ce-mi place mid we came sunt copil,muzica.Sped as he cunoastem mai bine cand o as film colegi.''

De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? / What are your reasons for applying in this faction?:

''Sincer vreau sa ma alaturi acestei factiuni pentru ca este o factiune pasnica si cred ca imi voi face noi prieteni''

El aplica National Guard si cica factiune pasnica =))))))))))))))

Aplicatia o gasiti aici.

Ba, tu ma minti :))

Sunt noul coleg al vostru. Sper sa nu ne intelegem :D