Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Eu iti astept demisia de cand te cunosc :D:D a,ce-a facut dinamo cu steaua in seara aia? Acum plangi!!!

@, Lasa,ca daca-i zici ca-i gay se supara...Eu am rezistat 6 luni+ intr-o factiune doar cu baieti...rezist si aici mai mult,nu-i bai.

Aia unde ai rezistat tu 6+ luni numesti factiune?

In NG nu sunt baieti.

, ai luat ore-n particular cu Jandarmu'?! Ca el nu dadea la antrenamente, deci nu stiu unde te-a putut antrena. Sau poate nu vorbesti de arme, cine stie?! :|

@Ervin27, pasnic pasnic, da' si cand il pun pe Arturo sa dea cu dusmanu' de pamant. =))

, bun venit pe la noi. Iti spun din start, nici aici nu-s jeleuri. :(

, bun venit si tie. Ok, nu esti Rasta, asta-i clar, da' esti sarmalutza?! :-?

, InSaNe pleaca dup-o fata, Jack pleaca dupa limonada. Cam asta-i mersu' broastei testoase in desert.

@Peiu S4F, daca e ma bag si eu sa premiez best-ul de la R2+. Macar s-o facem frumos, no?! :))

@S4F KaZzy13x, pana-n momentu' asta esti singuru' R5 caruia a trebuit sa-i acord sanctiune. Nu ma forta s-o fac iar. [-o< Posteaza si tu ca omu'.

, hasbulandracantemirpuscamluatcelovicdinspatedelagara.

'neata, printeselor! :* Tot nu vorbesc cu voi. :|

@, Nup nu suntem Taxi sau TTC sau orice altă facţiune, dar asta e dorinţa mea. Un $ în plus mereu motiveză omul, chit că este în Taxi, TTC, Hitman sau este Tirist, Garbage Man, etc.

Peiu S4F, daca e ma bag si eu sa premiez best-ul de la R2+. Macar s-o facem frumos, no?!

Este rândul tău eu m-am ţinut de cuvânt :)) ! Hai să o facem frumos :)) !

Rank 1 să vă văd de ce sunteţi în stare, mai ales că este vacanţă !

Atenţie ! Săptămâna viitoare premiez primele 3 rapoarte !
Best - 50.000$, Locul 2 - 30.000$, Locul 3 - 15.000$
Attention ! Next week i will give a prize to the first 3 reports !
Best - 50.000$, 2nd - 30.000$, 3nd - 15.000$

Hai c am trecut cu bine si peste acest "hop" si am luat si bestul. Ba da saptamana asta n ati putut da nimic?!

Sa'sa am bani putini, nu strica 50k. Imi e mila de Zsolti (el corecteaza saptamama ce urmeaza, din cate am inteles), da e vacanta fratica n are nimic.

Poate ne vedem maine in game, ca ma simt mai bine, totusi nu vrea sa ma grabesc. Mai bine stau sa ma odihnesc si sa mi treaca, iar pe urma sa fac best.:)))

, chiar si de pe patu' de moarte, maine tre' sa fii prezent la antrenament. Altfel e rau, sa stii...

Si-nca ceva, printeselor...

Atenţie! Săptămâna viitoare premiez BEST-ul celor cu Rank 2+ cu 50.000$!
Attention! Next week I will give 50.000$ as prize for the BEST raport at Rank 2+!
Succes în următoarea săptămână!
Good luck next week!
Edited by yenoH

@, știu ce zici, cât ei sunt în vacanță săptămâna asta care vine eu am 3 examene X( !

@, n-am ce zice raportul a fost perfect, săptămâna ce vine este prima oară când se premiază rapoartele cu $. Oare faci x2 best la rând? Ia să vedem :D !

@, Neah, dacă nu facea asta nu era corect pentru rank 2+, care erau neîndreptățiți !

Azi 1.02.2015, la ora 14:30 antrenament general ! Dacă nu puteți ajunge faceți învoire să nu vă treziți cu FW !

Today 1.02.2015 at 14:30 we have General Training, if you can't arrive, make consent, otherwise you will get FW !

Huh, ce seara.

Am fost pentru prima data oprit de catre politie si nici macar nu am permis.

Faceam si eu ture prin cartier cu taicameo sa ma acomodez cu condusu si vad in fata noastra o masina de politie, schimbam repede locurile si se pune taicameo la volan, baut si fara acte la el.

Ne opreste politia ne intreaba ce facem, iar noi am dat un raspuns cat se poate de bun "Stam" apoi ne-a mai pus niste intrebari si a plecat, dar nu inainte sa ne atentioneze ca data viitoare cand ma invata nu o sa scapam asa usor...

On Topic: Eu cand am luat 4x best la rand, 2 la rank 1 si 2 la rank 2 nu am primit nici un dolar, chiar si saptamana trecuta am facut de best la rank 4 si tot nu am luat nimic.

Huaa, discriminare!

P.S: Discriminarea duce la ura, ura duce la revolutie, revolutia il doreste pe Peiu civil.

Jos cu Peiu.

Te tzuc.

Edited by South Zsolti6

Jos cu Peiu.

Eu zic să faci o campanie cu acest nume =)))) !

Premiază yenoH și pe cei de la rank 2+, this is your chance ! Poți face 50k cu un BEST la rank 2 :D ! Te țuc înapoi !!!

Da oricum tu nu ești sărac nu ai nevoie de bani :)), chiar mai poți oferii încă un plus și din partea ta pentru cei de la rank 1 =))))) !

Dacă tot s-a schimbat pagina mai scriu o dată !

Azi 1.02.2015, la ora 14:30 antrenament general ! Dacă nu puteți ajunge faceți învoire să nu vă treziți cu FW !

Today 1.02.2015 at 14:30 we have General Training, if you can't arrive, make consent, otherwise you will get FW !

Edited by Peiu S4F

@@Peiu S4F, am scapat si de alea, eu tot ma trezesc dimineata devreme saptamana ce vine. Era bine la liceu, ba. Era misto rau.

@, imi amintesc de tine, parca ai fost in taxi pe vremea dienutzei, gresesc?

@, baaai, ia nu te mai lua tu de Maya...

fara mine.

Edited by NUSUNTRASTA SARMALUTZA

@S4F KaZzy13x, sa stii ca nu esti cu nimic mai special fata de ceilalti colegi de-ai tai. Tu esti la raportul 2, urmeaza sa-l faci pe-al 3-lea, deci, data viitoare sa vad raportul numarul 3 in model fara sa mai intervnin eu. Ar trebui sa ma bag peste Peiu, acum, dar majoritatea sanctiunilor au nevoie de-o avertizare inainte, ia-o ca atare si pe langa asta nu-i nici frumos sa ma implic in treaba colegilor mei ;) Trecutul conteaza foarte putin la acest capitol. Saptamana viitoare vreau ca raportul tau sa respecte fiecare cerinta.

Raportul paznicului in inchisoare nr. 38

Raport intocmit de membrul National Guard: KaZzy13x

Rank: 1 (Private)

În decursul acestei saptamani mi-am facut datoria astfel:

Numarul de detinuti care au primit punish: 40 http://imgur.com/a/FDnl9#0

Numarul de arestari facute in jail: 13 http://imgur.com/a/ZUXeI#0

Numarul de detinuti scosi pentru heal: 3 http://imgur.com/a/IAIuu#0

Numarul de prezente la deschiderea celulelor: 5x2=10 http://imgur.com/a/9vUSA#0

Numarul de grupuri prinse incercand sa evadeze: 3x3=9 http://imgur.com/a/vofke#0

Numarul total de puncte acumulate: 75

Rapoarte anulate: 3

Observatii: Mentiuni:

Obiective pe viitor: Sa il sodomizez pe Hawk! (pepper your angus)

Raportul paznicului in inchisoare Nr. 39

Raport intocmit de membrul National Guard: KaZzy13x

Rank: 1 (Private)

În decursul acestei saptamani mi-am facut datoria astfel:

Numarul de detinuti care au primit punish: 62 http://imgur.com/a/WPMsn#0

Numarul de arestari facute in jail: 13 http://imgur.com/a/UmxBJ#0

Numarul de detinuti scosi pentru heal:

Numarul de prezente la deschiderea celulelor: 4x2=8 http://imgur.com/a/phyXp#0

Numarul de grupuri prinse incercand sa evadeze: 1 http://imgur.com/alrcOxg

Numarul total de puncte acumulate: 86

Rapoarte anulate: 3

Observatii: Planu ala de afaceri ce mai zice peiule?

Mentiuni:

Obiective pe viitor: Sa il sodomizez pe Hawk! (pepper your angus)

@@Peiu S4F, am scapat si de alea, eu tot ma trezesc dimineata devreme saptamana ce vine. Era bine la liceu, ba. Era misto rau.

@, imi amintesc de tine, parca ai fost in taxi pe vremea dienutzei, gresesc?

@, baaai, ia nu te mai lua tu de Maya...

Cat au fost Julia si Dienutza la conducere nu am putut sa intru. Am stat o luna de zile civil si am aplicat de vreo 3, 4 ori si nu m-au acceptat niciodata. In schimb, am intrat in Taxi imediat ce-a luat ALex lider, si-am stat pana la rank 5. La un moment dat ai fost sublider, dar pentru ca am avut parte de-un lider complicat si corupt, te-a scos pentru ca nu i-a convenit ca n-ai facut ceva ce-a vrut el si l-a pus la loc pe Adryan, si-apoi l-am scos impreuna de la lider, ca ii placeau banii reali pe functii in joc, in factiune :)) Nu gresesc in privinta ta, nu?

Edited by DGS AlexCyo

@,E greu sa joci pe 2 conturi cu raport'activitati'evente'sedinte'raport..am uitat de activitatile de duminica si de antrenamentul de vineri atata tot..spre deosebire de alti care au sesit pe motiv injurii pe r, arrest la robber si ce au mai facut..scuze ca am postat acum dar nu prea am avut timp..am si eu o viata :D

Bafta tuturor sii mersi peiu ca ma sustii

Salut băieți, eu sunt noul vostru coleg. Sper să stau cât mai mult în acest departament, să facem treaba și să ne înțelegem cât mai bine. Ce aliniați stăteau civilii, culmea că toți 4 erau robberi :))

7b1lbpN.png

Si eu verificam de fiecare data mdc la fiecare. M-am scos cu 40$ :))

, pe viitor, vezi ca turele se fac cu M4 in mana, fara run, fara jump si doar pe langa gard. ;) Cand primesti ture si esti supraveghet, iar ele nu-s facute corect, vei fi sanctionat cu AV.

Salut soldati! Ba, nu ne da pace vremea asta...

Saptamana aceasta am inceput cam prost, am putine puncte...ma rog e vreme inca. De maine poate intru si eu iarasi in tura. Sa vedem, sa vedem, ce o sa iasa.

Ghost, tu ai furat ma acolo, ti-a zis si Yenoh mai sus. :)))

#Sincer, am vazut multe reclamatii aiurea, dar aceasta reclamatie le intrece pe toate, ma jur.