Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pentru bajetii DM-isti si veseli care nu ne lasa sa ne terminam treaba linsititi, aveti grija cum veniti in jail cat timp sunt on :D (notazerofc):

#alexe, uite, asa se trage cu arma. Acuma arata-mi si mie cum merge treaba cu /mdcu' :D.

Edited by NUSUNTRASTA SARMALUTZA

Pentru bajetii DM-isti si veseli care nu ne lasa sa ne terminam treaba linsititi, aveti grija cum veniti in jail cat timp sunt on :D (notazerofc):

#alexe, uite, asa se trage cu arma. Acuma arata-mi si mie cum merge treaba cu /mdcu' :D.

Si eu stiu sa trag la fel, man, dar eu nu vreau s-arat... Ca, mna, va las pe voi sa va simtiti bine, intelegi? Nu vreau sa stiti c-aveti concurent la deagle ;)

Sper ca asta sa fie seara in care pot sa dorm mai devreme. M-arunc in dus si dupa ma teleportez in pat. Ne auzim maine. Reincepe scoala, de cand asteptam :)

Arturo, film erotic pe PRO TV.

@, Epică faza, când am pus şi eu tarafu am luat crash şi după ai urmat tu =))))

Poză de la Maya

6255DWM.jpg

(Ignoraţi ce a spus @ =))))) X_X )

SMS de la tine imediat după :)))

TVqPoTY.png

Cam aiurea a fost eventul...prea mulţi au trişat, dacă nu era aşa eu cu @ rupeam tot :D !

în orice caz NG rămâne BAZA :

qgPCGTR.jpg

Am făcut plăţile pentru cele mai bune rapoarte la rank 1, felicitări băieţi !

1. @ 50.000$

2. @ 30.000$

3. @, 15.000$

Edited by Peiu S4F

@, Epică faza, când am pus şi eu tarafu am luat crash şi după ai urmat tu =))))

Poză de la Maya

6255DWM.jpg

(Ignoraţi ce a spus @ =))))) X_X )

SMS de la tine imediat după :)))

TVqPoTY.png

Cam aiurea a fost eventul...prea mulţi au trişat, dacă nu era aşa eu cu @ rupeam tot :D !

în orice caz NG rămâne BAZA :

qgPCGTR.jpg

Am făcut plăţile pentru cele mai bune rapoarte la rank 1, felicitări băieţi !

1. @ 50.000$

2. @ 30.000$

3. @, 15.000$

Da, ma. E de stiut ca muzica rap cu manelele nu se combina... Si, ce m-a amuzat pe mine mai tare e ca tu ai luat inaintea mea crash, dar te-ai logat dupa mine... Oricum am stat mult la log, dar tu ai stat si mai mult ca mine =))

Da, pune si cealalta poze pe care mi-ai aratat-o aseara, e mult mai frumoasa decat asta :)

Am inceput scoala cum nu se putea mai bine... M-a trezit pe la 9, am intarziat doua ore la scoala, m-am dus o ora, si la ultimele trei ore am plecat. Colegii mei s-au plictisit si au decis ca tre' sa plecam :))

Edited by DGS AlexCyo

Salut bai baieti, am ajuns si eu de la scoala. Naspa prima zi....

@, Ba nab pacat de demisie. Ai fost un membru bun. Cu tine ma intelegeam cel mai bine cand mergeam pe no drept. Gandeam la fel :)) Poate o sa mai revi si tu pe aici cand poti, sau poate o sa retragi demsia :D Te pup :*

@ Bravo ma :)) Cu cuvintele astea frumoase, m-ai convins. pwp :*

Fa-ma sa inteleg, dupa cuvintele pe care le-a spus maxim ti s-a facut timp brusc? :)) Cred ca ai avut alt motiv pentru care ti-ai pus demisia, si vrem si noi sa-l stim :)

Salutare, baieti. Am revenit de pe teren... Frig de-n gheata pietrele... Nu vreau sa mai ies afara pana maine, dar trebuieeeeee :)) Intru putin in joc sa va salut, prajesc ceva sa mananc, si ma duc afara.

She's Zsolti:

x7pxAEV.jpg

Edited by DGS AlexCyo

Asa, man. Aveam nevoie de-o lista asa mare. Mereu intram pe tracker si nu stiam ce sa scot de-acolo, acum... O sa ma uit la toate. Pe unele le-am mai vazut.

Lista e facuta de tine?

@, editeaza postul de la raport si posteaza-l vineri sau sambata, asta-i recomandarea mea si e spre ajutorul tau. Ti-am justificat in joc motivul.

Asa, man. Aveam nevoie de-o lista asa mare. Mereu intram pe tracker si nu stiam ce sa scot de-acolo, acum... O sa ma uit la toate. Pe unele le-am mai vazut.

Lista e facuta de tine?

Este facuta de mine. Sunt filmele vizionate de mine in ultimi ani. Sper sa va placa desi pot sa zic ca 95% imi plac. Dar depinde de gustul si aprecierile fiecaruia.

Din ciclul amintiri de pe Skype.

Aducem in atentia publicului ''din seria filmelor si pentru ca yenoH'' episodul numarul 5.

10665212_1486362841634367_17310453834428ATENTIE! Urmatorul videoclip poate contine scene de un umor incredibil, limbaj amuzant si poate dauna persoanelor care nu rad cu placere!

Pentru a putea viziona clipurile anterioare click aici.

Din ciclul amintiri de pe Skype.

Aducem in atentia publicului ''din seria filmelor si pentru ca yenoH'' episodul numarul 5.

10665212_1486362841634367_17310453834428ATENTIE! Urmatorul videoclip poate contine scene de un umor incredibil, limbaj amuzant si poate dauna persoanelor care nu rad cu placere!

Pentru a putea viziona clipurile anterioare click aici.

I-ai tocat fiecare nerv in parte lui honey =)))))))))))))).Dar pe de altaparte parca si lui ii place =)))))))))))

Seara cu numarul 10 din luna februarie, incheiata. Ma duc sa dorm, trebuie sa revin la programul vechi, ca sa fiu putin mai breaz la scoala... Ca d-abea imi tin ochii deschisi. Noroc ca nu fac mare lucru.

Arturo, ai de facut pana la sfarsitul saptamanii 150 de puncte din kiluri, 30 din arestari si 20 la jail. Daca n-o faci, ai FW si poate vei fi si demis, si ramai si fara tester, si fara corector, si fara ce mai ai tu, CLAR? Succes :)

Noapte buna

'neata, printeselor! Am vazut, in ultima perioada, mai multe reclamatii destul de aiurea, pe care s-au acordat si sanctiuni. Asa ca va mai sfatuiesc o data, cand nu sunteti siguri de ceva, cand nu stiti sigur cum sa procedati sau reactionati, cel mai indicat este sa intrebati un rank superior pe /r. Decat sa procedati gresit si sa fiti sanctionati, dand satisfactie hater-ilor si post hunter-ilor ce ne vaneaza, mai bine nu faceti nimic. E mult mai indicat sa vi se spuna "lasi", decat sa incasati un FW.

@Peiu S4F, special pentru tine, uita-te la video-ul asta. Am inceput cariera in FIFA 15, iar primele 3 meciuri au fost cu Atletico. Pe professional. :)

@, asa ceva poti face?

Am facut si eu asta, in trecut, cand se putea. Mergeam cate 10 la rob pe masina :))

Ma rog, nu stiu cum reusesti, dar tu esti omul bugurilor, te lipesti de tot ce e imposibil pentru ceilalti =))

Saptamana asta n-am reusit deloc s-ajung la prima ora... Nu stiu, ori chiar mi-era super somn, ca adormeam la loc, ori din lene adormeam, habar n-am, cert e ca n-am ajuns. Incep cu religia, eu, ma duc sa ma inchin la Tata, salutare :)

@Ervin27

.

Edited by DGS AlexCyo

Salut baieti ! Cum stati cu rapoartele?

Sper diseara la antrenament sa fim cat mai multi.

Se pare ca exercitiul cu doborarea Rustler-ului cu m4 chiar e folositor :D

Edited by alexnicko

@ Bafta nabe, ai fost un lider bun, ti-ai lasat amprenta in istoria National Guardului in acesti aproape 2 ani prin nabismu de care ai dat fata, acum fara gluma, ai avut impact mare asupra factiunii prin loialitatea de care ai dat fata, si ca rank 5, si ca sublider, si ca lider. As incerca sa scriu aici un roman despre ce ai realizat tu in NG, da stii ca nu ma pricep la d-astea :)).

Bafta in continuare :* pastram legatura, poate mai dam pe JB odata :)).

Remember General SilenCe

@ http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/14433

Edited by BlackHawk97

@ Bafta nabe, ai fost un lider bun, ti-ai lasat amprenta in istoria National Guardului in acesti aproape 2 ani prin nabismu de care ai dat fata, acum fara gluma, ai avut impact mare asupra factiunii prin loialitatea de care ai dat fata, si ca rank 5, si ca sublider, si ca lider. As incerca sa scriu aici un roman despre ce ai realizat tu in NG, da stii ca nu ma pricep la d-astea :)).

Remember General SilenCe

What? Ce s-a intamplat?

@, Meh, mersi. Ma uitam acum pe site si am observat ca azi s-au implinit fix 3 luni de cand am luat functia de leader. In orice caz, cred ca e suficient cate am facut pentru factiunea asta. Sper totusi ca noul Jeneral sa fie unul dintre rank 5.

EDIT: Inca mai am armura si spray-ul >:) ne vedem la jail

Edited by SilenCe98

Remember General SilenCe

@ http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/14433

Oricat te-ai chinui, iti garantez ca nu scoti nici macar jumatate de pagina din impactul lui asupra factiunii, din toate pozitiile. Din "nabismul" lui poti scoate.

Am revenit de la treaba si am fost anuntat si eu de cineva c-ai fost scos, . Stii ca eu n-am nici un regret c-ai fost scos, probabil ar trebui sa-mi para bine, dar ca sa vezi, nu-mi pare, cel putin nu acum. Pe langa realizarile istorice de a acumula aproape limita maxima de avertismente intr-un timp foarte scurt din aceleasi motive de fiecare data, ceea ce nu e deloc bine, n-ai stiut sa-ti tratezi nici jucatorii cei mai importanti din factiune (http://i.imgur.com/45G7Jnw.jpg), si pe langa mine sunt si alti membrii, dar nu vorbesc eu in numele lor. Inainte sa iei lider, te certai cu mine sa te las in pace, ca eu nu stiu ce planuri ai tu cu factiunea si sa nu ma bag, unde-s schimbarile? Unde-i amprenta ta, eu nu vad nimic. Singurul regret ce-l am este ca, intr-adevar, ai fost un membru vechi si nu-mi doream si nu doresc la nimeni sa iasa din National Guard in astfel de situatii, nu merita, orice-ar fi.

Edited by DGS AlexCyo

@, Meh, mersi. Ma uitam acum pe site si am observat ca azi s-au implinit fix 3 luni de cand am luat functia de leader. In orice caz, cred ca e suficient cate am facut pentru factiunea asta. Sper totusi ca noul Jeneral sa fie unul dintre rank 5.

EDIT: Inca mai am armura si spray-ul > :) ne vedem la jail

Mersi pt rank 2 :* . Ai fost un lider bun chiar daca doar pt 3 luni, asta e nu lideru iti da de mancare nu e un capat de lume. Lacrima

Edited by S4F KaZzy13x