Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Sa dus si SilenCe aka "Sile Camataru`". Vreau sa iti multumesc pentru rank-ul pe care mi l-ai oferit si pentru ca ai avut incredere in mine in acel moment. Sper cu nu te-am dezamagit cu nimic. Am facut tot ce am putut cu ce mi-a fost dedicat mie si ce treburi am avut in cadrul acestei factiuni. Sunt si putin suparat pe tine ca mi-ai promis ceva dar nu te-ai tinut de cuvant (sti tu ce) iar asta ma deranjat putin. In orice caz ai fost un lider foarte bun care sa implicat in dezvoltarea acestei factiuni si a continuat ce a facut Erow timp de 9 luni. Poate te vei reintoarce dupa ce gati FP-u, si te asteptam inapoi, General Silence :)

@, Sa dus si SilenCe aka "Sile Camataru`". Vreau sa iti multumesc pentru rank-ul pe care mi l-ai oferit si pentru ca ai avut incredere in mine in acel moment. Sper cu nu te-am dezamagit cu nimic. Am facut tot ce am putut cu ce mi-a fost dedicat mie si ce treburi am avut in cadrul acestei factiuni. Sunt si putin suparat pe tine ca mi-ai promis ceva dar nu te-ai tinut de cuvant (sti tu ce) iar asta ma deranjat putin. In orice caz ai fost un lider foarte bun care sa implicat in dezvoltarea acestei factiuni si a continuat ce a facut Erow timp de 9 luni. Poate te vei reintoarce dupa ce gati FP-u, si te asteptam inapoi, General Silence :)

Cat mah?

@, iti spun direct, eu am ramas uimit de ceea ce am vazut. Credeam ca nu vei acumula avertismente prea curand (nu stiam ca ai deja acumulate si esti pe muchie)...Imi pare rau.

In alta ordine de idei, vreau sa-ti multumesc pentru faptul ca mi-ai acordat sansa de a intra aici si pentru ajutorul oferit prin raspunsurile la nelamuririle mele. Iti urez mult noroc in viata reala, caici e cea mai importanta, si nu numai, chiar si aici daca mai ai ganduri de a te reintoarce sau de a mai realiza ceva. Sa ne auzim cu bine, ceaw!

#Nu uitati de antrenamentul de la 20:00. Sper sa pot participa.

@, Cu siguranta voi reveni :) Multumesc pentru ajutorul acordat cu rapoartele. Iar pentru faza cu botysghytza, considerate iertat. Mi-ai dovedit pe parcurs ca esti de incredere asa ca, sper sa ajungi cat mai sus in cadrul acestui departament.

@@S4F KaZzy13x, Crede-ma ca nu imi pare rau nici o secunda, scopul meu a fost atins de mult.

@, Iti zic pentru a 100 oara ca acea functie o vei primi la timpul potrivit. Ocupa-te de rapoartele alea deocamdata.

@, Apreciez, tinete de NG pentru ca aici e baza.

@, Mah, Alex, cum am spus si in poza aia, de parerile tale nu mi-a pasat din momentul in care am aflat ca esti un om cu 2 fete. Cat despre "unde-s schimbarile? Unde-i amprenta ta, eu nu vad nimic" Pe langa noile reguli impuse, majoritatea schimbarilor le-am facut alaturi de Erow, doar am stat subleader 1 an de zile. Dar tu n-ai putut sa vezi asta deoarece puneai pe alti sa-ti faca logurile.

@, Cu siguranta voi reveni :) Multumesc pentru ajutorul acordat cu rapoartele. Iar pentru faza cu botysghytza, considerate iertat. Mi-ai dovedit pe parcurs ca esti de incredere asa ca, sper sa ajungi cat mai sus in cadrul acestui departament.

@@S4F KaZzy13x, Crede-ma ca nu imi pare rau nici o secunda, scopul meu a fost atins de mult.

@, Iti zic pentru a 100 oara ca acea functie o vei primi la timpul potrivit. Ocupa-te de rapoartele alea deocamdata.

@, Apreciez, tinete de NG pentru ca aici e baza.

@, Mah, Alex, cum am spus si in poza aia, de parerile tale nu mi-a pasat din momentul in care am aflat ca esti un om cu 2 fete. Cat despre "unde-s schimbarile? Unde-i amprenta ta, eu nu vad nimic" Pe langa noile reguli impuse, majoritatea schimbarilor le-am facut alaturi de Erow, doar am stat subleader 1 an de zile. Dar tu n-ai putut sa vezi asta deoarece puneai pe alti sa-ti faca logurile.

Primesti report pentru ca nu faci parte din NG :)), glumeam :*

Multumesc pentru sansa acordata, sper ca un nab de rank 2 sa ia lider :))

Edited by StapLeR

Logurile mele au fost facut trei saptamani, in vacanta de iarna, nu doi ani.

Daca sunteti clasa a XII-a si aveti nevoie de-o schema a operelor in functie de speciile lor le gasiti mai jos.

Specii:

- Basmul cult (Harap Alb)
- Nuvela : a) romantica (Alexandru Lapusneanu)
b) realist-psihologica (Moara cu Noroc, In vreme de razboi)
c) fantastica (La tiganci)
- Roman: a) obiectiv (Ion, de Liviu Rebreanu)
b) traditional (Viata la tara, Mara, Baltagul)
c) subiectiv (Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi, Camil Petrescu)
d) realis balzacian (Enigma Otiliei)
e) Romanesc dupa al doilea Razboi Mondial (Morometii)
f) Dragoste (Maitreyi)
- Dramaturgie: a) comedia (O scrisoare pierduta, Chirita)
b) forma teatrului modern (Iona)
- Poezie: a) pasoptista (Zburatorul, Umbra lui Mircea, Un pastel de Vasile Alecsandri)
b) romantica (Luceafarul, Mihai Eminescu)
c) simbolista (O opera de-a lui Bacovia sau Macedonksi)
d) modernista (Testament - Tudor Arghezi, Corola de minuni a lumii - Lucian Blaga, Riga Crypto, Joc secund - Ion Barbu
e) avangardista (Manifest, Sasa Pana)
f) traditionalista (Aici sosi pe vremuri, de Ion Pillat)
g) neomodernista (Alta matematica - Nichita Stanescu, Poveste - Marin Sorescu
- Curentul national popular (Dacia populara)
- Junimismul (Titu Maiorescu)
- Traditionalism
- Modernism
- Neomodernism

Silence imi pare rau de tine nab, ai fost un leader bun mi-ai dat rank 3.M-am simtit bine.Speram sa stai sa imi dai si urmatorul rank dar na aia e.Aaaa dat si mi-ai dat si 2 FW. Multumesc si pentru alea. Sper sa te reintorci si speram sa nu ia hawk leader =)))))))))). Glm hawk calmeaza-te

Oh,Silence... Mi-a zis un prieten "Ba,vezi ca Silence nu mai e lider" si eu am crezut ca glumeste...

Imi pare sincer rau,si totusi,eu stiam ca liderul are dreptul de a-si alege membrii..

Succes mai departe si iti multumesc pentru sansa acordata si pentru rank 2 !

Silence imi pare rau de tine nab, ai fost un leader bun mi-ai dat rank 3.M-am simtit bine.Speram sa stai sa imi dai si urmatorul rank dar na aia e.Aaaa dat si mi-ai dat si 2 FW. Multumesc si pentru alea. Sper sa te reintorci si speram sa nu ia hawk leader =)))))))))). Glm hawk calmeaza-te

Tu poti sa stai calm :)) Mie nu-mi trebe Lider, too much bullshit for me, imi place pozitia in care-s amu :)).

Bai eu nu prea intervin in discutiile de aici,dar asta intra intr-o alta categorie. E pacat ca dupa atata timp sa ne certam intre noi, sau sa aruncam cu noroi in unii si altii dupa ce si-au incheiat activitatea. Eu stiu ca de fiecare data cand cineva a gresit a fost sanctionat, sau i s-a comunicat greseala si s-a ajuns la un consens. Personal nu vad ca Silence sa fi gresit in vre-un sens, si aici ma refer la faptul ca tot ce a obtinut a fost pe merit, adica a muncit! A stat alaturi si Erow 1 an de zile si si-a facut treaba, motiv pentru care a si primit functia de Lider, pe care dupa parerea mea nu a pierdut-o din lipsa de activitate/ incompetenta/ sau alte motive de genul ci din cauza unor greseli minore pe care oricine ar fi putut sa le faca, daca si-a atins obiectivul cu atat mai mult. Felicitari!

Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu am nici o antipatie fata de nimeni, dimpotriva vreau sa fim ZEN. :D

Acum apuc sa iti rostesc si eu cateva cuvinte: Iti multumesc ca ai avut incredere in mine si mi-ai oferit numai sfaturi bune la nevoie, te asteptam inapoi! Remember Jeneral Silence!

@, Mai aveai ceva pana la rank 4 oricum :-J Hawk oricum nu vrea leader mah, ce-ai !? El doar da ture si sodomizeaza.

@@alexnicko, Se pare ca acea regula nu se mai aplica. Acum esti obligat sa le dai o sansa la toate "gunoaiele" server-ului daca fac o aplicatie de 69 randuri. De la plecarea lui Erow s-au adaugat multe reguli aiurea.

@, Apreciez.

@@South Gang G, Apreciez. Voi reveni in NG cu forte proaspete.

EDIT; Pentru Hawk, care nu se mai satura =))

Edited by SilenCe98

@, Mai aveai ceva pana la rank 4 oricum :-J Hawk oricum nu vrea leader mah, ce-ai !? El doar da ture si sodomizeaza.

@@alexnicko, Se pare ca acea regula nu se mai aplica. Acum esti obligat sa le dai o sansa la toate "gunoaiele" server-ului daca fac o aplicatie de 69 randuri. De la plecarea lui Erow s-au adaugat multe reguli aiurea.

@, Apreciez.

@@South Gang G, Apreciez. Voi reveni in NG cu forte proaspete.

EDIT; Pentru Hawk, care nu se mai satura =))

Si Old Jeneral Erow a revenit si a stat o zi...

Asa o sa reVii si tu?

@, Multumesc pentru sansa pe care mi-ai acordat-o in acea zi de duminica Generale . Mi-ai oferit raspunsuri la intrebari mereu si multe sfaturi bune. Imi pare rau ca nu am putut sa te cunosc mai bine. Succes in continuare si sper ca ne vom revedea . Multumesc si pentru increderea oferita,asemenea pentru rank 2 . Vreau sa ajung rank cat mai mare,sa profit de sansa pe care mi-ai dat-o atunci cand am aplicat aici. Numai bine !

Mda, odata cu Silence am fost si eu demis ... si vreau sa va zic cateva cuvinte. In primul rand Silence, respect pentru treaba facuta aici corespunzator, ai adus factiunea la un nivel inalt si meriti toate respectele. Nu am apucat sa stau foarte mult aici, dar in timpul acesta petrecut aici m-am simtit exact ca intr-o familie. Aici am vazut cum ar trebuii sa arate o factiune perfecta in sensul sa nu intervina monotonia sau certuri intre membrii. Fiecare de aici faceti o treaba super buna, o conducere de nota 20 +

Silence - Respect pentru tine ! Iti multumesc pentru fiecare lamurire la mii-le mele de intrebari :))

TheBlackHawk97 - Nu am apucat asa de bine sa vorbim, dar si tu esti o persoana super, cu care poti vb multe chestii.

Yenoh - Pot spune ca am vazut la tine o implicare foarte mare aici, si iti meriti rank pe care il ai sper sa ramai cat mai mult aici.

maxim16 - Caterinca :))), apreciez tinta de la tine, nr 1, sper sa stai si tu aici cat mai mult si sa dai si altor membrii din tinta ta.

DGS]Alexcyo - Baiatul cu /q :))) stie el ce zic, sa ramai si tu aici cat mai mult si sa bucuri viitori membrii cu /q :)))) te pup.

[uS]Arturo - Vecina mea, :> un baiat de treaba, sa ramai si tu aici faci o treaba super buna, ne mai auzim prin game.

Peiu - Un om super de treaba, saritor, ma ajutat cu orice problema am avut, apreciez si modurile tale care mi le-ai bagat pe game, super, ne mai auzim pe game peiule :*

Cam atat despre cei din conducerea factiunii, salutari si celorlalti rank 4, rank 3, rank 2 cat si rank 1. Aveti grija sa tine-ti factiunea cat mai sus, si nu uitati dovezi la orice pas, post-hunterul e la colt imediat :).

Hah, se pare că primul meu post aici îşi face apariţia felicitând pe noul General, Generalul Peiu. Felicitări pentru funcţie Peiuţ, o meritai! Ţine cât mai mult de aceasta şi fă-ne mândrii pe toţi cei din National Guard că te avem ca şi lider. Felicitări şi celorlalţi candidaţi, yenoH şi Alex! Aţi apărut pe lista respectivă datorită muncii pe care aţi depus-o aici în National Guard. Sper ca toate lucrurile să decurgă ok de acum încolo şi să nu se ajungă acolo unde s-a ajuns şi cu SilenCe, dar haide să nu mai săpăm ca să scoatem acest subiect la suprafaţă. Mult succes din nou Peiu, o să ai nevoie. Nu uita, aşa cum am fost alături de tine şi la vot, tot in aceeaşi formulă o să ne găseşti şi de acum încolo. Întreg colectivul din National Guard e alături de tine, iar tu de el. Să fie într-un ceas bun!

SilenCe, acum că am ocazia, vreau să-ţi mulţumesc şi eu pentru tot binele făcut. Speram să te am cât mai mult timp ca lider, dar uite că soarta nu a dorit acelaşi lucru. Chiar dacă nu am avut foarte mult timp să te cunosc, mi-am dat seama de când am fost primit în acest colectiv că eşti un tovaraş de treabă, un prieten serios şi cu capul pe umeri. Îmi pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat, însă asta a fost... Sper ca în viitor să mai avem ocazia să conversăm, chiar mi-ar face plăcere. Mult succes, fost General!

Doamne, , cand te gandesti ca eu am investit sentimente, ca vin si ma agit pe langa tine, iar tu...?! M-ai ranit complet...