Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, în primul rând vreau să-ți mulțumesc că m-ai trecut la test log :)) !

Nick : SilenCe

Rank : 6

Am sustinut testul cu: Peiu
Data sustinerii testului : 24.01.2014

Rezultatul

Rezultat la test teoretic: 0/3

Rezultat arme: 5/9

Alte precizari : Bun venit in National Guard.

În al doilea rând vreau să-ți spun că ai fost un lider de nota 20. Ai continuat munca lui Erow și ne-ai menținut la cel mai ridicat nivel :), ai făcut tot posibilul ca la reclamații să ne scapi cu basma curată. Te așteptăm înapoi și nu vom uita tot ce ai făcut pentru National Guard și ca lider dar și ca sublier, ai fost singurul sublider care în fiecare săptămână și-a postat raportul și se bătea cu noi pe wanted 3 :))). Nu o să uit zilele când mă trimiteai la jail 24/24 :))) ! Te așteptăm înapoi !

Remember General SilenCe !

Băieți și fete (Foxxy) vreau să vă mulțumesc tuturor și celor care m-au votat dar și celor care nu m-au votat ! Sper că nu o să vă dezamagesc și sunt sigur că împreună vom face o treabă bună ! Mai multe chiar nu știu ce să zic acum încă sunt puțin șocat :)). Încă din primele ore mi-ați dat de muncă, 9 reclamații de răspuns, mă bucur că nu am fost nevoit să sancționez pe nimeni. Nu uitați orice punish wanted etc acordați să aveți mereu dovezi, dacă nu sunteți siguri mai bine nu acționați sau întrebați pe /r :).

Vreau să îi mulțumesc lui @, pentru că m-a ajutat cu rapoartele în seara asta :)) !

Nu uitați mâine la ora 14:30 Antrenament General, dacă nu puteți ajunge, postați în topicul cu învoiri antrenamente ! La început va fi o mini ședință de 10 - 15minute, iar de restul antrenament :)) !

Edited by Peiu S4F

@@Peiu S4F Cu toata orgia asta, am uitat sa te felicit ptr Lider :)) cu tine la carma sigur ne continuam dominatia B-)

Raportul paznicului in inchisoare: Nr 1

Raport intocmit de membrul National Guard: Peiu
Rank: 1 (Private)
În decursul acestei saptamani mi-am facut datoria astfel:
Numarul de detinuti care au primit punish: 40
Numarul de arestari facute in jail: 5
Numarul de detinuti scosi pentru heal: 16
Numarul total de puncte acumulate:
61
Rapoarte anulate: 0
Observatii: Nu am !
Mentiuni: Imi cer scuze pentru un raport asa mic dar am avut la dispozitie doar cateva ore, deoarce ieri am reusit sa intru in acest departament.

Obiective pe viitor: Imi doresc ca urmatorul raport sa fie best !

Lenes ai fost in prima data saptamana...!

@, m-ai felicitat pe /r :))), mulțumesc pentru încredere și pentru că nu ai decis să pleci :) !

Legat de primul raport :)), am primit invite într-o vineri cu jumătate de oră înainte de antrenament, am stat la antrenament am dat /q și raportul ăla l-am făcut în două ore următoarea zi :)).

@Peiu S4F, eu nu te felicit, ca-s comunist. :)) Stii ca te iubesc si votul a iesit cum trebuia. :* Mereu am avut incredere deplina-n tine, atat in joc cat si-n real life, si-s sigur ca vei face o treaba excelenta de acum mai departe. O singura remarca am, care ti-am zis-o si-n privat. Era, acu' vreo 2-3 saptamani in urma, un membru, nu mai tin minte exact care, ce-a zis ca NG-ul e o factiune pasnica din vina lu' yenoH. :)) Doamne fereste sa ajungem acolo. :))=))

Acuma, apropo de postarea lu' , am observat ceva...

Obiective pe viitor: Imi doresc ca urmatorul raport sa fie best !

Ai reusit, pan' la urma sa iei best?! :))

@@Peiu S4F, Mna, vezi ce a facut jailu' din tine? Ai ajuns General datorita lui, dar si pentru ca ai stiut sa-ti faci treaba ca la carte. Mi-am dat seama ca o sa fii un membru exemplar de cand am dat testul cu tine, raspundeai impecabil la intrebari si intr-un timp foarte scurt. Dupa m-am convins total de capacitatiile tele cand ai postat primu raport. A fost unul fara urma de greseala, si pe atunci nu era regimul de astazi, sa mai iertam greseli la primul raport, pentru ca eu eram corector pe atunci > :) . Tine de leader cat poti de mult si nu incepe cu stangul cum am facut eu. Si mai ales, nu te lasa orbit de sutele de kaka pe care ti le ofera ca sa-i bagi in factiune :)).

/

O sa revin in NG, daca ma vei primi. Deja mi-e dor de jail :( dar nu inainte sa incerc viata de borfas, no?

Edited by SilenCe98

@@Peiu S4F, Mna, vezi ce a facut jailu' din tine? Ai ajuns General datorita lui, dar si pentru ca ai stiut sa-ti faci treaba ca la carte. Mi-am dat seama ca o sa fii un membru exemplar de cand am dat testul cu tine, raspundeai impecabil la intrebari si intr-un timp foarte scurt. Dupa m-am convins total de capacitatiile tele cand ai postat primu raport. A fost unul fara urma de greseala, si pe atunci nu era regimul de astazi, sa mai iertam greseli la primul raport, pentru ca eu eram corector pe atunci > :) . Tine de leader cat poti de mult si nu incepe cu stangul cum am facut eu. Si mai ales, nu te lasa orbit de sutele de kaka pe care ti le ofera ca sa-i bagi in factiune :)).

/

O sa revin in NG, daca ma vei primi. Deja mi-e dor de jail :( dar nu inainte sa incerc viata de borfas, no?

Wrong

Edited by Peiu S4F

Păi trebuie să-l felicit și eu oficial pe Peiu, no?

Multe felicitări, sănătate, sodomizari, perne, paturi,lapte cald și mai tot ce îți dorești tu..

Acu' intră părerea personală.

Prima dată când te-am văzut pe /r erai un rank 3, împreună cu yenoh (a. K. a miere pe vremea aia), amândoi stateati pe la jail și mă supravegheați pe mine în timp ce voi dădeați punish civililor care dădeau /pee pe mine. Nu o sa uit momentele alea din ng când ne-am făcut selfie în infernus :)).

Acum serios vorbind, mult succes cu factiunea și nu lăsa niciodată să te schimbe o amărâtă de funcție pe un joc. Știu ca știai deja asta dar nu cred că strică ca ți-am mai spus odată :))

Să ții tare de nabii aia de rank 4 - 5, fără ei, nimic nu mai are gust, se pare că NG nu se schimbă.

Stay cool.

multe perne :*

Salut NG.

Edited by Rough ZEW

Păi trebuie să-l felicit și eu oficial pe Peiu, no?

Multe felicitări, sănătate, sodomizari, perne, paturi,laotlapte cald și mai tot ce îți dorești tu..

Acu' intră părerea personală.

Prima dată când te-am văzut pe /r erai un rank 3, împreună cu yenoh (a. K. a miere pe vremea aia), amândoi stateati pe la jail și mă supravegheați pe mine în timp ce voi dădeați punish civililor care dădeau /pee pe mine. Nu o sa uit momentele alea din ng când ne-am făcut selfie în infernus :)).

Acum serios vorbind, mult succes cu factiunea și nu lăsa niciodată să te schimbe o amărâtă de funcție pe un joc. Știu ca știai deja asta.

Să ții tare de nabii aia de rank 4 - 5, se pare că NG nu se schimbă.

Stay cool.

multe perne :*

Acu ca ai rank 5 te crezi smecher ma sau ce?

Acu ca ai rank 5 te crezi smecher ma sau ce?

Dacă îți răspund cred că îmi iau 50 de raporturi dar mă risc :)).

Eu? Smecher? Cred că nu știi ce fac smecherii.

(Prepare your angus)

Well, banuiesc ca am voie sa las cateva vorbe inainte sa plec definitiv de aici, fara sa-mi iau vreun report (desi nu prea imi pasa atat de mult). Chiar imi pare rau ca aventura mea in NG s-a terminat aici, este un colectiv frumos, dar invatati sa va mai si distrati, nu toti sunt copii. Arturo, respecta varsta, mersi. Peiu isi merita functia, iar foxata este umflata (si pachetelul meu :(). Alexcyo, tot nu m-ai invatat cum sta treaba cu MDCU!!! Ah, sa nu-mi uit noua amanta, zoltesa, care a zis ca-mi va oferi bucurii noptile. Va urez zile bune (si atentie mare, ca vin cu Dm-u' peste voi).

PS: yenoh, spui ca arturo a procedat bine, 1 jucator cu armura vs 2 jucatori fara:

50yigbP.jpg

Uite aici, 1 cu armura vs 3 jucatori fara, 2 avand combat shotgun (asta inseamna sa procedezi corect, nu sa mergi pe alt si sa mori ca un... caine (sorry arturo, adevaru' doare)):

@@yenoH, oi avea eu 12 ani sau cat spui tu, dar o sa-ti demonstrez ca-s mai matur decat ma consideri tu, nu ca m-ar interesa atat de mult parerea ta despre mine, si nu am sa ma iau de tine. In rest, daca erai mai matur ca mine, nu-mi raspundeai la 'provocare'. Detaliile nu ma intereseaza. Sanatate.

Edited by NUSUNTRASTA SARMALUTZA

Well, banuiesc ca am voie sa las cateva vorbe inainte sa plec definitiv de aici, fara sa-mi iau vreun report (desi nu prea imi pasa atat de mult). Chiar imi pare rau ca aventura mea in NG s-a terminat aici, este un colectiv frumos, dar invatati sa va mai si distrati, nu toti sunt copii. Arturo, respecta varsta, mersi. Peiu isi merita functia, iar foxata este umflata (si pachetelul meu :(). Alexcyo, tot nu m-ai invatat cum sta treaba cu MDCU!!! Ah, sa nu-mi uit noua amanta, zoltesa, care a zis ca-mi va oferi bucurii noptile. Va urez zile bune (si atentie mare, ca vin cu Dm-u' peste voi).

PS: yenoh, spui ca arturo a procedat bine, 1 jucator cu armura vs 2 jucatori fara:

Uite aici, 1 cu armura vs 3 jucatori fara, 2 avand combat shotgun (asta inseamna sa procedezi corect, nu sa mergi pe alt si sa mori ca un... caine (sorry arturo, adevaru' doare)):

La ce-ai facut in seara asta, nu te pot considera matur. Maxim 12 ani ti-as da, manat de frustrari.

Da, ti-am spus si-ti repet: Arturo a procedat perfect. I-am spus sa va tina la casa, pana ajungem noi. Si asa am facut. Am dovedit de multe ori, am facut-o si-n seara asta. Tot R5+ din NG e o echipa! Suntem toti pentru unu', unu' pentru toti. Ne-am adunat toti la Arturo si va asteptam, dar lasitatea si-a spus cuvantul. N-ati mai venit, ati asteptat sa ne imprastiem, ca sa ne vanati separat.

Daca erati asa buni (nu comentez mai multe), veneati voi doi versus noi cinci. Daca tu ai facut, singur, trei cu combat, in doi sigur puteati face 5 caini cu... spray.

Santate!™

Pe tine te-a ofticat faptul ca ti-am dat eu AV care s-a transformat intr-un FW pentru ca mai aveai un AV. Pe mine nu m-a deranjat faptul ca ai facut DM pe mine, m-a deranjat atitudinea ta mai exact limbajul. Ce sa respect!? Respecta tu si la randul tau o sa fi respectat. Degeaba nu ti-ai luat niciun report... Ai iesit cu 3/3 ceea ce dovedeste ca nu ti-au facut treaba cum trebuie.

Edited by South Artturo

Pe tine te-a ofticat faptul ca ti-am dat eu AV care s-a transformat intr-un FW pentru ca mai aveai un AV. Pe mine nu m-a deranjat faptul ca ai facut DM pe mine, m-a deranjat atitudinea ta mai exact limbajul. Ce sa respect!? Respecta tu si la randul tau o sa fi respectat. Degeaba nu ti-ai luat niciun report... Ai iesit cu 3/3 ceea ce dovedeste ca nu ti-au facut treaba cum trebuie.

Barosane, o sa-mi calc pe inima si am sa fac ultimul post aici. Ce te-a jignit atat de rau, 'faci ng de ras'? Daca-ti ziceam de morti, biserici si raniti te aruncai de la etaj? Te-ai dus intr-un colt sa plangi? Revino-ti cu capul pe umeri, ai vazut ca fac caterinca in general. E un joc, chill men. Asta e, am incurcat chaturile, oricaruia i s-ar fi putut intampla. Pana si adminii o fac, dar nu sunt sanctionati. Singurele greseli pe merit au fost cele doua av.

Last post, sanatate.

Edited by NUSUNTRASTA SARMALUTZA

Barosane, o sa-mi calc pe inima si am sa fac ultimul post aici. Ce te-a jignit atat de rau, 'faci ng de ras'? Daca-ti ziceam de morti, biserici si raniti te aruncai de la etaj? Te-ai dus intr-un colt sa plangi? Revino-ti cu capul pe umeri, ai vazut ca fac caterinca in general. E un joc, chill men. Asta e, am incurcat chaturile, oricaruia i s-ar fi putut intampla. Pana si adminii o fac, dar nu sunt sanctionati. Singurele greseli pe merit au fost cele doua av.

Last post, sanatate.

Imi calc si eu pe inima si-ti raspun la "ultimul tau post"... Ce ti-am zis si-n game, cand vei ajunge sa ai performantele lui Arturo in NG, POATE vei avea dreptul sa-l judeci. Nu a ajuns sa aiba Rank 5 degeaba, nu a ajuns sa-mi fie ajutor de incredere la antrenamente degeaba. Comportamentul sau, ceea ce a facut si face in acest departament sunt cu mult peste ce-ai incercat sau vrut sa faci tu aici.

Peste toate, dragul meu jucator ce zici ca esti matur, Arturo isi asuma mereu orice fapta sau vorba. Pe cand tu... Zici, acuma, c-ai "gresit chaturile", dar ce spuneai pe /r?! Si o sustineai cu tarie. :)

Alexcyo, tot nu m-ai invatat cum sta treaba cu MDCU!!!

Te-as fi ajutat cu cea mai mare placere, dar nu am avut ocazia, c-o faceam. Dar tot te invat, nu raman dator :)) Cat despre aventura ta la noi, s-a incheiat tragic, cei drept, si pe langa c-ai iesit din cauza a doua injuraturi pe chatul gresit (Mi s-a intamplat si mie, am luat rank down dupa o luna de la fapta :)) ), ai intrat in contradictii si cu doi membrii din conducere, ceea ce nu-i prea okey, conditiile nu le cunosc exact, si nu discut. In schimb, o sa te fac BOT la propriu, indiferent ca-mi permiti sau nu. Vorbim in joc, daca mai avem ocazia sau nu, sanatate, ca succes ai peste tot.

/

Iti dai seama ce realizare istorica a facut Peiu... Un raport de 62 de puncte, inimaginabil de greu, grandios. Probabil e una din minunile lumii :O Ne faci sa credem altceva :))

Daca te intorci, o sa te toc permanent :))

Edited by DGS AlexCyo

finally Foxxy accepted to come with me muhahhaha :XDJngqsc.jpg

and we

kill robbers xD

Testosteron level incraesed, take care :))

Dragi colegi, cu parere de bine va anunt in curand vom avea noi colegi (daca vor trece) si va trebui sa aveti grija de ei, cel mai mult ii ajutati sa se integreze. Trebuie sa le raspundeti tuturor, intr-o maniera placuta. Ofer cursuri, daca nu va descurcati.

Nu mai luati moduri de la Jeneralu Peiu pentru ca e posibil sa va pierdeti capu, la propriu, nu la figurat.

SI din seria lucrurilor pierdute, dupa ce mi-am pierdut capu am observat ca lipseste un element important din jail, ce se intampla astazi? Or fi venit fantomele peste NG?
Unde e televizoru?
Edited by South Zsolti6

Liniste mare zilele astea...

Cum e cu noul update si cu rapoartele?

Ce se schimba,mai exact?

Sunt mai greu de cap :3

De acum rapoartele vor fi contorizate de server. Tu nu mai trebuie sa faci poza la cuff, punish, arrest, kill, etc...

In momentul in care ai dat un arrest iti va aparea pe site la my account la faction activity:

Faction: National Guard Arrested Zsolti6 with wanted 6 Date: 20:22.

Ramane doar de vazut cum ramane cu pauzele la jail pentru ca alea nu se contorizeaza.

P.S: La NG se primeste punct si pe wanted acordat.

Saptamana asta va trebui sa va postati rapoartele cum ati facut si pana acum, asa a zis Peiu.

De acum rapoartele vor fi contorizate de server. Tu nu mai trebuie sa faci poza la cuff, punish, arrest, kill, etc...

In momentul in care ai dat un arrest iti va aparea pe site la my account la faction activity:

Faction: National Guard Arrested Zsolti6 with wanted 6 Date: 20:22.

Ramane doar de vazut cum ramane cu pauzele la jail pentru ca alea nu se contorizeaza.

P.S: La NG se primeste punct si pe wanted acordat.

Saptamana asta va trebui sa va postati rapoartele cum ati facut si pana acum, asa a zis Peiu.

Oricum asa e si normal sa facem,pana primim unda verde ca sistemul functioneaza corect,dar in opinia mea,pauzele la jail daca nu sunt contorizate ar trebui scoase si sa fie un numar mai mare de puncte ce trebuie facut minim pentru raport (deoarece se primeste si pentru wanted) Un fel de trade. Consider ca ,din moment ce serverul contorizeaza,nimic nu se va pierde,ba mai mult,in functie de cat de activi suntem,e posibil ca media de puncte la rapoarte sa creasca pentru ca fie ca vrem fie ca nu sa facem raport "stufos"o sa fie memorate de server punctele. Strict parerea mea.