Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@yenoH, Deja pleci mah? Huh.. si eu care credeam ca povestea ta aici n-o sa aiba un sfarsit niciodata :). N-o sa-mi faca placere sa-ti vad numele cu alb. Mult succes si tie si lui Artura, daca te voi prinde vreodata ca dai rob, sa nu te astepti la invitatii speciale :)), te trimit la jail sa aiba grija de tine aia de rank 1. :*

Mult noroc, legendelor! :*

@, You are outdated. Maritul @@yenoH, si cu @ nu vor parasi NG acuma. Nu au ajuns pana aici ca sa renunte la viitori invatacei rank 1+ asa de repede. Ei is mentorii nostri si asta e casa lor. Nu vor pleca decat daca li se strica "mouse-ul" sau le taie vreunu curentul. Ei ma asteapta pe mine sa ma reintorc . In plus,daca ei pleaca, cu cine te mai certi tu pe /d ?

, ce vrei sa spui?! Ca doar noii recruti se tem de mine? Nu ma fa sa-mi intrerup inactivitatea mai repede decat am planuit. [-X

, ai fost, esti si sigur vei ramane noob-ul meu preferat. Nici macar Zsolti n-are cum sa te-ntreaca si, crede-ma, se straduieste nonstop. Nu incetezi niciodata sa ma surprinzi cu... tine. :) La ore bune dupa ce mi-am retras demisia tu-mi urezi drum bun?! WTF, chiar vrei sa te tin in spawn? :-W

, eu te-astept doar sa te pot chinui in timpu' testului si sa te torturez la Jail, asta daca reusesti sa treci testul. :))

, ce vrei sa spui?! Ca doar noii recruti se tem de mine? Nu ma fa sa-mi intrerup inactivitatea mai repede decat am planuit. [-X

, ai fost, esti si sigur vei ramane noob-ul meu preferat. Nici macar Zsolti n-are cum sa te-ntreaca si, crede-ma, se straduieste nonstop. Nu incetezi niciodata sa ma surprinzi cu... tine. :) La ore bune dupa ce mi-am retras demisia tu-mi urezi drum bun?! WTF, chiar vrei sa te tin in spawn? :-W

, eu te-astept doar sa te pot chinui in timpu' testului si sa te torturez la Jail, asta daca reusesti sa treci testul. :))

Adica tu ma subestimezi pe mine?

Tu stii cum sunt eu si Rough separat dar nu stii de ce suntem in stare cabd suntem la un loc.

Astazi am tinut blocat tot CNN LS timp de 5 minute cu stropitoarea de la FBI ;) si ca sa fii satisfacut a fost ideea mea, acuma ce mai spui?

Adica tu ma subestimezi pe mine?

Tu stii cum sunt eu si Rough separat dar nu stii de ce suntem in stare cabd suntem la un loc.

Astazi am tinut blocat tot CNN LS timp de 5 minute cu stropitoarea de la FBI ;) si ca sa fii satisfacut a fost ideea mea, acuma ce mai spui?

Eu cu zsolti suntem de neoprit când ne unui forțele. Vorba lui, nu ai văzut astăzi ce ravagii am făcut la CNN ls. Legat de spam kill, nu am văzut că ai retras demisia, mă bucur că sunt nabul tău preferat :)). Deci se pare că vei avea numele albastru în continuare. Eu spun că asta este un lucru bun. O să-mi facă placere să te văd în continuare la area 69 făcându-i pe cei de rank 1 să plângă din cauza turelor. Legat de vechiul NG, nu s a schimbat nimic doar că ați rămas mai putini și au crescut rangurile. Yenoh e sexy.

Salut NG.

, cum spuneam, stiu ca te chinui, da' nu vei avea sanse sa-l detronezi pe . Asta-i noob din nastere si o dovedeste 24 din 24, fara oprire. Dar, va dau dreptate, imi imaginez ce-ar insemna sa fiu in preajma voastra. Sigur as' cere adminilor sa ma baneze pe viata.

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Sper c-a cea mai speciala varsta sa nu-ti sufle prostia si sa ramai la fel, pe-aici. Multa sanatate, impliniri si toate cele bune

Ca (caca) cadou pentru tine, o sa-ti trimit 10 animatoare care sa-ti danseze pe cuburi, la majorat, sa-ti bagi colegii-n boala :))

Apropo, de ziua ta trebuie sa corectezi rapoarte si in seara asta sa tii un antrenament. Nu acceptam comentarii. In caz contrar, vei fi demis si aruncat in ghena si nimeni nu te va gasi.

Edited by DGS AlexCyo

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Sper c-a cea mai speciala varsta sa nu-ti sufle prostia si sa ramai la fel, pe-aici. Multa sanatate, impliniri si toate cele bune

Ca (caca) cadou pentru tine, o sa-ti trimit 10 animatoare care sa-ti danseze pe cuburi, la majorat, sa-ti bagi colegii-n boala :))

Apropo, de ziua ta trebuie sa corectezi rapoarte si in seara asta sa tii un antrenament. Nu acceptam comentarii. In caz contrar, vei fi demis si aruncat in ghena si nimeni nu te va gasi.

Ok, atunci cel mai probabil am sa fac un sacrificiu suprem si nu am sa ma prezint la propriul meu majorat pana cand nu termin de postat rapoartele :)).

Mersi mult de urarile facute, apreciez (Şoim Style).

, la multi ani, tantalaule. Sper sa ramai bolovan o viata intreaga, ca-i farmecu' tau asta.

Ok, atunci cel mai probabil am sa fac un sacrificiu suprem si nu am sa ma prezint la propriul meu majorat pana cand nu termin de postat rapoartele :)).

Mersi mult de urarile facute, apreciez (Şoim Style).

Ce "Soim Style"? Ai putea zici "Alex Style", pentru c-am fost primul, ca de obicei B-)

@, Din pacate nu ai fost primul ;) Poate pe forum da dar in rest nu.

Du-te, ba... Eu i-am zis de acum un an, crapa-ti-ar vena :)) Tre' sa te bagi tu sa strici tot! X(

Ba, eu am simulare peste o ora. Stiti geografie? Eu stiu :))

In aceasta seara, ora 20:00 - Antrenament aerian. Prezenta este obligatorie si linia va fi in fata Rustlerelor. Nu uitati de licenta de zbor :D

Du-te, ba... Eu i-am zis de acum un an, crapa-ti-ar vena :)) Tre' sa te bagi tu sa strici tot! X(

Ba, eu am simulare peste o ora. Stiti geografie? Eu stiu :))

In aceasta seara, ora 20:00 - Antrenament aerian. Prezenta este obligatorie si linia va fi in fata Rustlerelor. Nu uitati de licenta de zbor :D

Ba, tu pleaca d-aci :)) Eu is ala care apreciaza p-aci.

Apropo, La multi ani aKa Tzoli'.

Se pare ca venit si momentu' asta,daca,dintre cei care au fost prezenti la antrenament au vreo dovada in legatura cu prezenta lui Cokoshal in area 69 cu un avion de tip Dodo,as fi bucuros daca mi-ar trimite un PM,sau ar posta chiar aici,multumesc anticipat. Nb.

Edited by Epical

Se pare ca venit si momentu' asta,daca,dintre cei care au fost prezenti la antrenament au vreo dovada in legatura cu prezenta lui Cokoshal in area 69 cu un avion de tip Dodo,as fi bucuros daca mi-ar trimite un PM,sau ar posta chiar aici,multumesc anticipat. Nb.

Din cate stiu el trebuie sa aibe dovada ca l-ai omorat. Legat de wanted se vede ca venea din Area 69, mai mult de un AV nu prea cred ca primesti.