Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@alexnicko, antrenamentul de vineri este anulat deoarece este 1 Mai Muncitoresc.

Oh,multam Spazie ca mi-ai spus :* Deci maine stau liber p`afara :))

Edited by alexnicko

Salutare tuturor,

Fac acest post cu referire directa la problema noastra cea mai mare, antrenamentul aerian. Este o problema foarte veche la noi pe care eu si Honey am incercat de foarte multe ori s-o reparam, incercand sa crestem prezenta jucatorilor la acest antrenament. Sunt foarte multi membrii care nu vin, ceea ce este foarte clar ca nu este un singur motiv pentru care nu se inregistreaza nici macar o prezenta medie. Pot fi de vina antrenorii, avand o atitudine care nu este pe placul vostru sau pot fi de vina pentru ca nu sustin antrenamentul pe baza unor exercitii mai atractive, care sa va mentina in priza. Pe langa antrenori, poate fi de vina si timpul cand acesta este planificat, adica vinerea la ora 20:00, care si din punctul meu de vedere, este o data nu tocmai buna. Un alt motiv ati putea fi voi, care ori nu aveti chef deloc, ori aveti treburi mai importante de facut. Mai pot exista motive, dar ma rezum la cele mai plauzibile.

Asadar, in urma unei discutii cu Honey, am ajuns de comun acord ca metoda cea mai eficienta pentru o posibila schimbare la acest antrenament, ca activitatea sa fie crescuta, este sa discutam in mod direct cu voi. Ceea ce vrem este sa va exprimati neplacerile fata de acest antrenament sau dorintele pe care le aveti intr-o maniera libera, fara retineri, pentru a putea intr-un final sa reusim ceva sa postati aici. Este foarte important sa participati toti cu o parere justificata, pentru ca nu vreau ca 10 membrii sa decida pentru cealalta parte de 40, e neplacut. Initial, folositi

la postarea mea si argumentati-va punctul de vedere. Avem si un grup in formare pe facebook, la care as vrea ca cea mai mare parte a factiunii sa fie acolo, daca nu sunteti parte din grup, faceti o cerere aici.

Ca subiect extra, fata de schimbari, trebuie sa stiti ca nu avem nimic in plan, in momentul asta. Toate lucrurile sunt la locul lor. Tot ce-a fost de schimbat, s-a schimbat in perioada primara cand Peiu a fost promovat ca lider, atunci a fost perioada cea mai stresanta pentru el, cand s-a confruntat cu toate fiarele de calcat de prin wanted list si alte prostii pe care le-a debit liderul dinaintea sa. A avut ceva de treaba :))

Ca incheiere, stiu ca unora dintre voi nu va plac romanele, si din acest motiv vreau sa va dati silinta sa cititi, pentru ca nu este ceva la misto. E o chestiune serioasa si as vrea sa fie tratata ca atare, am incredere ca nu incepeti sa faceti misto pe tema asta, dar ma asigur ca va spun. Multumesc tuturor :)

Salutare tuturor,

Fac acest post cu referire directa la problema noastra cea mai mare, antrenamentul aerian. Este o problema foarte veche la noi pe care eu si Honey am incercat de foarte multe ori s-o reparam, incercand sa crestem prezenta jucatorilor la acest antrenament. Sunt foarte multi membrii care nu vin, ceea ce este foarte clar ca nu este un singur motiv pentru care nu se inregistreaza nici macar o prezenta medie. Pot fi de vina antrenorii, avand o atitudine care nu este pe placul vostru sau pot fi de vina pentru ca nu sustin antrenamentul pe baza unor exercitii mai atractive, care sa va mentina in priza. Pe langa antrenori, poate fi de vina si timpul cand acesta este planificat, adica vinerea la ora 20:00, care si din punctul meu de vedere, este o data nu tocmai buna. Un alt motiv ati putea fi voi, care ori nu aveti chef deloc, ori aveti treburi mai importante de facut. Mai pot exista motive, dar ma rezum la cele mai plauzibile.

Asadar, in urma unei discutii cu Honey, am ajuns de comun acord ca metoda cea mai eficienta pentru o posibila schimbare la acest antrenament, ca activitatea sa fie crescuta, este sa discutam in mod direct cu voi. Ceea ce vrem este sa va exprimati neplacerile fata de acest antrenament sau dorintele pe care le aveti intr-o maniera libera, fara retineri, pentru a putea intr-un final sa reusim ceva sa postati aici. Este foarte important sa participati toti cu o parere justificata, pentru ca nu vreau ca 10 membrii sa decida pentru cealalta parte de 40, e neplacut. Initial, folositi

la postarea mea si argumentati-va punctul de vedere. Avem si un grup in formare pe facebook, la care as vrea ca cea mai mare parte a factiunii sa fie acolo, daca nu sunteti parte din grup, faceti o cerere aici.

Ca subiect extra, fata de schimbari, trebuie sa stiti ca nu avem nimic in plan, in momentul asta. Toate lucrurile sunt la locul lor. Tot ce-a fost de schimbat, s-a schimbat in perioada primara cand Peiu a fost promovat ca lider, atunci a fost perioada cea mai stresanta pentru el, cand s-a confruntat cu toate fiarele de calcat de prin wanted list si alte prostii pe care le-a debit liderul dinaintea sa. A avut ceva de treaba :))

Ca incheiere, stiu ca unora dintre voi nu va plac romanele, si din acest motiv vreau sa va dati silinta sa cititi, pentru ca nu este ceva la misto. E o chestiune serioasa si as vrea sa fie tratata ca atare, am incredere ca nu incepeti sa faceti misto pe tema asta, dar ma asigur ca va spun. Multumesc tuturor :)

Desi am fost la 75% din antrenamentele aeriane de cand sunt in National Guard, vreau sa iti spun ca restul de 25% le-am absentat in primul rand pentru ca la ora aia ies afara pana noaptea tarziu, ma bucur de weekend ca tot omul cu prietenii la o bere. Cel mai probabil toata lumea isi incepe weekendul in forta, iar la ora 20:00 multa lume e plecata. Sa punem antrenamentul mai devreme iara nu este o obtiune deoarece sunt membrii care au scoala de dupamasa si nu pot ajunge la antrenament motiv pentru care propun sa tinem antrenamentul sambata, iar ora antrenamentului sa o discutam la sedinta.

@@PyrOceL, Nu ai cum să pui antrenamentul sâmbătă...e aiurea aglomerezi tot weekendul cu jocul ... sâmbătă antrenament, dumincă antrenament + şedinţă, deja este prea mult spun eu. O variantă care mă gândisem eu ar fi antrenamentul general + cel aerian combinate într-o singură zi. Poate într-o săptămână să ne axăm mai mult pe aerian iar în cealaltă mai mult pe general...altă idee jur că nu am.

Cum zice si @Peiu S4F, cand am discutat aseara cu luasem in calcul contopirea celor doua antrenamente intr-unul singur, de o ora jumate, in cadrul caruia sa avem atat exercitii terestre cat si aeriene. Dar vrem sa stim si parerile voastre, in functie de asta sa vedem ce schimbari vom aplica.

@, Cum zice si Peiu, cu sambata nu e prea bine, ar fi bine sa avem intr-o saptamana aerian in alta general. Alte idei nu am, vineri pentru mine nu este bine cum zicea si Pyro, mai iese omu pe afara.

@@PyrOceL, Nu ai cum să pui antrenamentul sâmbătă...e aiurea aglomerezi tot weekendul cu jocul ... sâmbătă antrenament, dumincă antrenament + şedinţă, deja este prea mult spun eu. O variantă care mă gândisem eu ar fi antrenamentul general + cel aerian combinate într-o singură zi. Poate într-o săptămână să ne axăm mai mult pe aerian iar în cealaltă mai mult pe general...altă idee jur că nu am.

Credema ca m-am gandit si eu le ceea ce spui tu acum, daca vine vorba de aglomerat weekendul si vineri e aglomerat.. scoala apoi antrenament (mai ales cei de dupamasa) motiv pentru care in special cine are program de dupamasa e cam aiurea sa mearga la antrenament si sa piarda o zi in care sa iasa afara, in schimb sambata toti avem program la fel si e la fel pentru toti. Varianta ta, sa punem antrenamentul aerian cu cel general este buna in unele puncte de vedere si mai putin buna in alte puncte de vedere, in primul rand daca am face 30 min aerian 30 min general e ff putin, daca facem o ora si o ora ar veni 2 ore + sedinta ceea ce e ff mult, un alt dezavantaj este pentru cei ce uita sa faca invoire.. inseamna 2 sau chiar 3 FW cu sedinta odata. Intr-adevar ceea ce spui tu are avantaje dar si dezavantaje...

EDIT: Inca un lucru destul de important, sunt unii membrii care trebuie sa plece in timpul antrenamentului de o ora, daca antrenamentul dureaza doua ora se vor invoi in timpul antrenamentului tot mai multa lume.

Edited by PyrOceL

@PyrOceL, exact de asta n-am incercat pana acuma sa le contopim, sa nu ducem activitatile la o durata prea lunga. Dar 90 de minute mi se pare rezonabil, pe undeva. Iar sedinta, vedem, poate o mut seara, poate fac altceva cu ea.

Despre FW... Fiind contopite, devin o singura activitate. Deci e un singur FW.

Salutare tuturor,

Ideea cu contopirea antrenamentelor nu e asa rea, sincer eu, nu stiu de alții , nu cred ca pot ajunge vreo data la antrenamentul de vineri având antrenamente la inot nu pot renunța numai ca sa vin acasa sa ma joc.. Sâmbăta ar fi o zi rea deoarece multi sunt in plecați in oraș, etc etc.

Edited by Zuzi ManeLopataru

, @yenoH,

In primul rand, salutare tuturor!

Doi, antrenamentul de vineri seara de la ora 20, nu e ok, in mod sigur. Motivele au fost prezentate mai sus, n-are rost sa repet si eu, voi spune doar ca nu sunt de acord cu el.

Trei, contopirea lor, cum e normal si s-a si precizat mai sus, prelungeste durata antrenamentului (90 minute). Din punctul meu de vedere, nu cred ca e tocmai ok. De ce? Pot aparea diversi factori care sa incurce lucrurile, iar astfel de la 90 minute se poate ajunge si la 120. Ceea ce e mult.

Consider ca ar fi cel mai bine sa facem o duminica un general si o duminica un aerian.

@PyrOceL, exact de asta n-am incercat pana acuma sa le contopim, sa nu ducem activitatile la o durata prea lunga. Dar 90 de minute mi se pare rezonabil, pe undeva. Iar sedinta, vedem, poate o mut seara, poate fac altceva cu ea.

Despre FW... Fiind contopite, devin o singura activitate. Deci e un singur FW.

90 minute ambele antrenamente nu e o idee rea, daca te-ai gandit si vrei sa faci asa dai bataie: cere voie modifica topicurile etc.

Legat de sedinta: In School Instructors tineam sedinta cand aveam ceva important de spus. Postam cu 3 zile inainte la News apoi imi tineam sedinta. Ai putea rank-up sa dai in timpul antrenamentului ( poate vine mai multa lume la antrenament asa ) iar 2 - 3 chestii daca ai de spus poti face deasemenea in timpul antrenamentului sau ne tii 2 minute dupa.

Blablabla, ce-ati scris voi mai sus...

Eu zic asa: Duminica lasam sedinta + antrenamentul general la aceeasi ora, iar cel aerian il mutam tot in aceasta zi la ora 20:00 SAU facem exact cum a zis Jack_D, un antrenament diferit in fiecare saptamana. Eu alte idei nu am si daca ar fi sa spun de ce am absentat la unele sedinte / antrenamente, ar fi doar pentru ca uneori uit de ele, de aceea m-am invatat sa fac invoiri din timp. Eu momentan avand foarte mult timp liber, un alt motiv sa absentez nu prea am, deci eu daca e sa lipsesc vreodata, o fac din motive serioase. Ideea e ca antrenamentul de vineri trebuie cumva schimbat neaparat, vineri sa nu fie nimic.

Salutare tuturor,

Pot spune doar ca eu in weekend, cam din doua in doua saptamani sunt la facultate si de aceea nu prea pot sa va onorez cu prezentele. Acum in luna mai, si mai mult ca sigur si in luna iunie, ma voi duce pe fiecare saptamana, asta inseamna ca aproape in niciun weekend nu voi ajunge la antrenamente / sedinta. Asta e problema mea, din pacate nu pot veni si cu o solutie pentru ca nu stiu care ar fi. Imi cer scuze dar nu am ce face.

Era bine sa fie toate 3 intr-o zi si sedinta si antrenamente scapam si terminam , e mult mai lejer si cel mai bine era Vineri de la ora 20:00 - 21 : 30 , din ce am vazut eu cred ca o ora si jumatate e deajuns ( daca o sa fie 10 -15 minune in plus nu deranjeaza pe nimeni ) cel putin scapam si ne vedem de treaba in weekend . Parerea mea :D

Nu ziceam ca antrenamentu să ţină o oră jumate..tot o oră în care jumătate de oră ne axăm pe cel general şi jumătate de oră pe cel aerian, sau putem combina exerciţiile ar fi ceva mai frumos şi nici decum 3 FW dacă este şi şedinţă şi uitaţi de învoire, pt că ar deveni un singur antrenament numit Antrenament Mixt şi gata treaba.

Eu zic ca 45 min + 45 min adica 90 min e ok, iar sedinta am spus mai sus cum consider ca ar fi cel mai bine, cand e ceva important de zis sa se anunte la news cu 3 zile inainte, nu are rost pentru 2-3 vorbe sa tinem sedinta.. 2-3 vorbe le poate spune si dupa antrenament in 2 minute iar rank up sa dea in timpul antrenamentului, poate asa vine mai multa lume cand e vorba de rank up.

Edited by PyrOceL

Nu ziceam ca antrenamentu să ţină o oră jumate..tot o oră în care jumătate de oră ne axăm pe cel general şi jumătate de oră pe cel aerian, sau putem combina exerciţiile ar fi ceva mai frumos şi nici decum 3 FW dacă este şi şedinţă şi uitaţi de învoire, pt că ar deveni un singur antrenament numit Antrenament Mixt şi gata treaba.

Aplauze, e o idee perfecta si nici nu cred ca are rost sa ne mai complicam cu altele.

Nu vreau sa intelegeti gresit, eu nu spun ca ideile voastre nu sunt bune si doar ale mele sunt bune sau ceva de genul, varianta lui Peiu este buna dar cu ce ajutam eu daca lasam un reply cu acelasi lucru? Cu atat mai multe optiuni avem cu atat ajutam mai mult oferind posibilitatea de a alege pe cea mai potrivita, avem nevoie de argumente si contra argumente nu sa dam din cap si sa confirmam ce spune altul asa ca veniti cu idei, indiferent ca sunt sau nu bune poate din spusele voastre se inspira altcineva. Spor!

Si eu sunt 500% de acord cu ce-a zis Peiu, daca ne punem foarte putin mintea la contributie gasim 1001 de exercitii.

Dati si voi +/PLUS la postul lu Peiu.

Edited by AraGAZ FCP

Si eu sunt de acord cu varianta spusa de Peiu, un antrenament cu exercitiile combinate intre ele chiar ar fii super.