Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

La fel ca tine, au fost zeci care au facut la fel. Cu el nu s-a intamplat nimic, in schimb, atacatorii s-au stins unul cate unul.

Normal ca s-au stins unul cate unul. Ar putea sa faca la fel inca 300 maine, daca "adminii si ownerii" au poze impreuna pe FB, doar n-o sa-i scoata adminu si sa lase departe prietenia pentru 300 de oi, sau cum ne considera ei.

Gasim aceiasi situatie ca in conducerea tarii, neamuri, prieteni etc. Pacat ca la noi lipseste D.N.A-ul.

Sincer, mai bine cu adminii gen Karan, de pe tot globul, dar asta nu o sa se intample niciodata pentru ca "Made in Roumania."

Edited by AraGAZ FCP

Normal ca s-au stins unul cate unul. Ar putea sa faca la fel inca 300 maine, daca "adminii si ownerii" au poze impreuna pe FB, doar n-o sa-i scoata adminu si sa lase departe prietenia pentru 300 de oi, sau cum ne considera ei.

Gasim aceiasi situatie ca in conducerea tarii, neamuri, prieteni etc. Pacat ca la noi lipseste D.N.A-ul.

Sincer, mai bine cu adminii gen Karan, de pe tot globul, dar asta nu o sa se intample niciodata pentru ca "Made in Roumania."

Ts sustin. Si eu am patit la fel ca tine si stiu cum este sa se bage altcineva, deci ...

Si apropo STEAUA CAMPIOANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, o iubire ros-albastra

Neata baieti !

Stiu ca sunt off topic, imi cer scuze, dar am o problema cu telefonul si tot nu ii dau de cap, am zis sa va intreb si pe voi ca eu nu gasesc raspunsul pe nicaieri.

Deci, ieri am dat SMS unui coleg de clasa, dupa ce mi-a raspuns la SMS, primesc de ieri de la el acelasi SMS incontinuu, cred ca l-am primit de 30 de ori pe putin.

Si pe whats'app unele mesaje imi apar dublate/triplate, dar nu continua sa vina mereu, doar atunci in 2, 3 secunde.

Care este cauza si cum o pot rezolva? (E Android)

Neata baieti !

Stiu ca sunt off topic, imi cer scuze, dar am o problema cu telefonul si tot nu ii dau de cap, am zis sa va intreb si pe voi ca eu nu gasesc raspunsul pe nicaieri.

Deci, ieri am dat SMS unui coleg de clasa, dupa ce mi-a raspuns la SMS, primesc de ieri de la el acelasi SMS incontinuu, cred ca l-am primit de 30 de ori pe putin.

Si pe whats'app unele mesaje imi apar dublate/triplate, dar nu continua sa vina mereu, doar atunci in 2, 3 secunde.

Care este cauza si cum o pot rezolva? (E Android)

Incearca sa ii dat un factory reset ... poate ai virusi , cine stie ... sau incearca pe forumuri ,ca sunt o groaza unde le poti spune situatia si iti raspunde cineva care chiar se pricepe :D

Edited by Costel S4F

Incearca sa ii dat un factory reset ... poate ai virusi , cine stie ... sau incearca pe forumuri ,ca sunt o groaza unde le poti spune situatia si iti raspunde cineva care chiar se pricepe :D

Vad ca nu am mai primit nimic de pe la 10, cred ca si-a revenit. Ce-am inteles eu, e ca el nu trimitea raportul de receptionare a mesajelor la baza de date, acum nu stiu daca asta e cauza, deocamdata vad ca si-a revenit, sper sa fie definitiv.

Vad ca nu am mai primit nimic de pe la 10, cred ca si-a revenit. Ce-am inteles eu, e ca el nu trimitea raportul de receptionare a mesajelor la baza de date, acum nu stiu daca asta e cauza, deocamdata vad ca si-a revenit, sper sa fie definitiv.

De obicei asta apare cand ai creditul insuficient sau inactiv. Mesajul se salveaza intr-o categorie de send, si daca nu stergi mesajul de acolo, incearca sa-l trimita fara oprire. Asta-i o cauza, daca exista mai multe, habar n-am solutia la ele :))

Pentru cei noi intrati, cum este, v-ati adaptat cu ceea ce aveti de facut, cu colegii? V-au ajutat membrii mai experimentati, mai vechi?

De obicei asta apare cand ai creditul insuficient sau inactiv. Mesajul se salveaza intr-o categorie de send, si daca nu stergi mesajul de acolo, incearca sa-l trimita fara oprire. Asta-i o cauza, daca exista mai multe, habar n-am solutia la ele :))

Pentru cei noi intrati, cum este, v-ati adaptat cu ceea ce aveti de facut, cu colegii? V-au ajutat membrii mai experimentati, mai vechi?

Pai le primesc de la cineva, nu incerc sa le trimit, si abea mi-am incarcat extraoptiunea.

Sarupt. Eu sont nouL v0$tru coleg ! Sp3r să ne ințălăGEM bin3 ! ??????

Sa-rupt shy ti-e, sper s-a-ti placa cu nwoi in clasa intai-a .

@, scuze daca zic vreo tampenie, sa nu-mi dai in cap dar mi se pare ca l-am vazut pe fr4nk la antrenament, daca a intarziat sau am avut vedenii scuze din nou, sa nu ma bati :( .

Frumos antrenament, sa mai faci, mai venim !

Sa-rupt shy ti-e, sper s-a-ti placa cu nwoi in clasa intai-a .

@, scuze daca zic vreo tampenie, sa nu-mi dai in cap dar mi se pare ca l-am vazut pe fr4nk la antrenament, daca a intarziat sau am avut vedenii scuze din nou, sa nu ma bati :( .

Frumos antrenament, sa mai faci, mai venim !

Tocmai d-aia am verificat de mai multe ori, daca are invoire/daca o venit, etc etc, ultimu refresh la pagina de la site, la factiune l-am dat la 14:20 si el nu era. Nici la poza de final nu l-am vazut.

Cel mai nou Update,il puteti vedea aici->>

Click pe Spoiler

• Un nou job, Hoţ de Buzunare (Pocket Thief) a fost adăugat. Acest job ilegal permite jefuirea altor jucători.
    • Pentru a jefui un jucător se va folosi comanda /pickpocket [Nume/ID].
    • Comanda va putea fi folosită o dată la 10 minute.
    • Vor putea fi jefuţi doar jucătorii cu nivel mai mare sau egal cu 15.
    • Dacă un jucător nu are suficienţi bani, i se vor fura banii pe care îi are asupra sa, indiferent cât de mică este suma.
    • Vor putea fi jefuiţi doar banii din mână (cash). Banii depozitaţi în Bancă (Bank Deposit) nu vor putea fi luaţi.
    • Un jucător va putea fi jefuit doar de două ori per payday.
    • Un jucător nu poate fi jefuit într-un interior, în Safezone, când este AFK sau într-un vehicul.
    • În funcţie de skill, hoţul are o şansă de succes de 30%, 50%, 65%, 80% sau 100%.
    • În funcţie de skill, câştigurile aproximative sunt 520$, 640$, 760$, 880$ sau 1000$. Banii sunt primiţi doar dacă jaful este executat cu succes (conform şansei de succes). Chiar şi aşa, numărul de jafuri necesare pentru a creşte în skill scade indiferent de succes.
    • Avansarea în skill se răsplăteşte cu 10 Gold per skill.
    • Pentru a avansa în skill veţi avea nevoie de 60 jafuri (Skill 1->2), 60 jafuri (Skill 2->3), 120 jafuri (Skill 3->4), 240 jafuri (Skill 4->5).
    • Victima unui jaf executat cu succes poate folosi comanda /call 112 pentru a acorda hoţului Wanted 1 (cu drept de predare).
    • Dacă un poliţist este jefuit, acesta poate folosi comanda /su (accesibilă membrilor departamentelor) pentru a acorda hoţului Wanted 3 (cu drept de predare) pentru acelaşi motiv, Jefuire (Pickpocketing).
    • Poliţiştii au voie să acorde Wanted 3 (cu drept de predare) cu motivul Jefuire (Pickpocketing) în momentul în care sesizează un jaf în proximitate.
    • Orice jaf, executat cu succes sau nu, va fi anunţat printr-un mesaj de culoare mov tuturor jucătorilor din apropiere.
    • Ca o alternativă la /call 112, victima are la dispoziţie aproximativ 1 minut pentru a omorî hoţul, astfel primind suma de bani pierdută. Victima nu va putea primi Wanted (/call 112) din partea hoţului.
    • Dacă hoţul este omorât de victimă şi nu mai are banii pe care i-a furat asupra sa, hoţul va ajunge cu banii pe minus.
  • Un nou business, Gun Game Arena, a fost introdus în oraşul San Fierro. Bizul imită modul Gun Game al jocului Counter-Strike.
    • Bizul dispune de mai multe hărţi (10), fiecare hartă având un număr maxim de jucători pe care îi poate găzdui.
    • Hărţile sunt supuse unui vot la începutul rundei, fiecare participant având dreptul de a vota.
    • Jucătorii au nevoie de licenţa de arme pentru a intra.
    • Timpul de joc este de maximum 30 minute.
    • Numărul maxim de jucători ce pot intra în arenă este de 40.
    • Jucătorii ce stau AFK în arenă timp de aproximativ 1 minut sunt descalificaţi.
    • Pentru a părăsi meciul în mod voluntar se va folosi comanda [/leavegungame].
    • Participanţii vor pierde Duty (departamente), armură (departamente) şi alte eventuale arme.
    • Fiecare jucător va plăti, pe lângă taxa setată pentru intrarea în biz, încă 10$ care se vor aduna. La final, câştigătorul va primi aceşti bani.
    • Jocul dispune de 15 stagii (Pistol, SD Pistol, Deagle, Shotgun, Sawnoff Shotgun, Combat Shotgun, UZI, TEC-9, MP5, AK47, M4, Rifle, Sniper, Grenadă, Cuţit).
    • Pe lângă aceste arme, fiecare participant va avea şi un cuţit, care este o armă specială.
    • Când un jucător ucide pe cineva cu o armă, acesta va primi un punct.
    • Când un jucător este omorât, acesta va pierde un punct.
    • Când un jucător acumulează 3 puncte, jucătorul va creşte cu 1 rang.
    • Când un jucător acumulează -3 puncte, pierde un rang (excepţie rang 1).
    • Când un jucător ucide cu cuţitul, jucătorul va creşte cu un rang. În cazul unei astfel de ucideri, numărul de puncte (fie el pozitiv sau negativ) nu va fi influenţat.
    • Când un jucător este ucis cu cuţitul, jucătorul va pierde un rang (excepţie rang 1). În cazul unei astfel de ucideri, numărul de puncte (fie el pozitiv sau negativ) nu va fi influenţat.
    • Când un jucător este ucis, numărul de puncte este resetat. Excepţie face rangul 1, când un jucător nu îşi va pierde punctele dacă este omorât.
  • Un nou quest de Ziua Copilului a fost activat. Pentru a primi premiul, jucătorii trebuie să găsească cele 150 statui Tiki ascunse în cele 3 oraşe (câte 50 în fiecare). Premiul constă în 20,000$, 30 Puncte de Respect, 10 Puncte de Jaf, 10 Puncte de Evadare şi 300 Gold. Quest-ul va fi activ pentru aproximativ o săptămână.
  • Radio Taraf FM a fost scos din lista de radiouri.
  • Atunci când o comandă afişează mai mulţi jucători care conţin o anumită secvenţă în numele lor, aceşti jucători vor apărea mai detaliat, la fel cum sunt afişaţi de comanda /id.
  • Atunci când un jucător moare, ceasul, data şi numele serverului vor rămâne pe ecran.
  • Adăugată restricţie pentru membrii departamentelor împotriva folosirii comenzii (/call 112) pentru furt auto, crimă sau jaf.
  • Distanţa de la care jucătorii văd numele altor jucători a fost dublată.
  • A fost adăugat un mesaj informativ ce este afişat la logare în cazul în care bonusul pentru recordul zilnic de jucători nu a fost atins.
  • A fost adăugată comanda /windows pentru a controla ferestrele unui vehicul.
  • Comanda /id va afişa tagurile clanurilor oficiale cu culoarea acestor clanuri. Dacă un clan nu are o culoare setată, se va folosi culoarea portocaliu. Este posibil ca unele clanuri noi, create înainte de acest update, să aibă tagul negru în loc de portocaliu, ceea ce se va rezolva de către liderul de clan prin alegerea unei culori.
  • Anumite buguri, majoritatea raportate pe forum, au fost rezolvate.

Edited by xEpicalPlayerx

@, Cu sau fără taraf eu tot o să-i cânt manele pe /r =))

Gluma glumă dar sper să nu ţină faza asta. Adică e aiurea te mai binedispunea taraful când aveai nevoie şi din câte am înţeles l-au scos că făcea reclame la alte servere, ehh asta chiar mi se pare penibil...

Edited by Peiu S4F

Neata. Pana la urma se deschid geamurile alea ..desi nu e nevoie...dar .. Girofare pe vehiculele personale tot nu putem baga? Ca asa a promis Bobo. Sau..nu e om de cuvant?

Edited by GF DaDo