Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Foarte tare mod`ul ,abia astept sa il dau si lui @@yenoH , cred ca si el il asptepta cu nerabdare :))) !

Daca vrei vreo 69 de ture, da-mi modul. :))

Salutare! Eh, a venit momentul sa va parasesc si eu. Mi-a facut placere sa fac parte din acest departament. Am scris destul de mult in cerea de demisie, v-am lasat cateva cuvinte, unde a fost cazul. Am zis acolo, cam ce a fost de zis. Va doresc tuturor tot binele din lume, mult noroc, sa vi se implineasca toate obiectivele, atat aici cat si in viata reala. Unii vom pastra legatura si in realitate, altii poate nu, eu m-am simtit bine alaturi de voi si ma bucur c-am avut asemenea colegi. Sper sa pastram totusi legatura!

Salutare! Eh, a venit momentul sa va parasesc si eu. Mi-a facut placere sa fac parte din acest departament. Am scris destul de mult in cerea de demisie, v-am lasat cateva cuvinte, unde a fost cazul. Am zis acolo, cam ce a fost de zis. Va doresc tuturor tot binele din lume, mult noroc, sa vi se implineasca toate obiectivele, atat aici cat si in viata reala. Unii vom pastra legatura si in realitate, altii poate nu, eu m-am simtit bine alaturi de voi si ma bucur c-am avut asemenea colegi. Sper sa pastram totusi legatura!

Mi-a facut placere sa te cunosc, esti o pers super de treaba care a incercat sa ma ajute cand a fost momentul :)) ( sti u la ce ma refer ) :)). Eu deabia asteptam sa iau r2 sa merg cu tine dupa no-drept, dar acum... :(. Sa-mi dai FB prin pm, link sa fie ca sa nu stau sa te caut

Multa bafta Jack !!!

Salutare baieti, mi-am bagat o sirena noua pentru masinile PD. Va pun aici modul daca vreti sa-l schimbati. Aveti nevoie de programul Alci SAAT Gui (pentru asta gasiti mai multe tutoriale pe YT) Va pun modul aici (pentru ca m-a rugat un coleg si poate va intereseaza si pe voi). Ma gandesc ca poate v-ati saturat de sirena clasica, mai ales ca acum trebuie sa abuzam cat putem de ea, sa nu mai avem plangeri cu faruri stinse, sirena oprita, FW-uri, etc :))

Link download: http://www.filehost.ro/31645596/Siren_Police_MOD_rar/

Scriu si eu un mesaj de la revedere ca tot omul. Din nefericire (si din fericire) am primit sublider in Taxi Las Venturas si am zis sa ma dedic mai mult pe acel cont, asa ca nu mai puteam sa stau si pe NG si in Taxi in acelasi timp. A fost o perioada frumoasa, cu bune, cu rele, cu inactivitati, cu obstacole. Sarind peste toate chestiile negative, am avut parte de un colectiv unic, respectuos, niste prieteni de nadejde si de asemenea un lider foarte, foarte acceptabil si intelegator. Va multumesc pentru timpul de aproape 3 luni de zile in care am ras, ne-am distrat, am mers dupa wanted si toate cele! Mult respect National Guard, sper sa ne auzim in curand!

@, Te pup ai grijă de tine, o să-mi lipseşti pe /r, când te reapuci aici te aştept !!

@, încearcă să nu te duci beat la şedinţe pe acolo, la fel cum ai făcut la noi la antrenament :)). Ai şi tu grijă de tine şi ai grijă la rob şi la escape, suntem cu ochii pe tine !!! >:)

Păcat că pleacă membrii buni...

Edited by Peiu S4F

@, Te pup ai grijă de tine, o să-mi lipseşti pe /r, când te reapuci aici te aştept !!

@, încearcă să nu te duci beat la şedinţe pe acolo, la fel cum ai făcut la noi la antrenament :)). Ai şi tu grijă de tine şi ai grijă la rob şi la escape, suntem cu ochii pe tine !!! >:)

Păcat că pleacă membrii buni...

Daca plec si eu zici acelasi lucru si despre mine, nu ?:))

Daca plec si eu zici acelasi lucru si despre mine, nu ? :))

Nu stiu ce zice despre tine, dar daca plec eu, dau petrecere Yenoh si cu Peiu B-) =))

Baietii succes in tot ceea ce vreti sa faceti si numai de bine sa aud despre voi . Puneti mana la munca , va asigur ca o sa fiti rasplatiti pe masura . Cam atat a durat viata mea in National Guard sper sa va gasesc tot aici cand ma intorc si sa mai fiu acceptat :)) .V-am pupat dulce , aveti grija de voi ! :*

Baietii succes in tot ceea ce vreti sa faceti si numai de bine sa aud despre voi . Puneti mana la munca , va asigur ca o sa fiti rasplatiti pe masura . Cam atat a durat viata mea in National Guard sper sa va gasesc tot aici cand ma intorc si sa mai fiu acceptat :)) .V-am pupat dulce , aveti grija de voi ! :*

Ce v-a gasit ma pe toti sa plecati, vorba lu Peiu, pleaca oamenii care nu trebuie. :(( Eu cu cine mai aberez pe /r :( .

Daca plec si eu zici acelasi lucru si despre mine, nu ?

La tine e direct

=))))))))))))))

@@RappaRo, succes în ceea ce ți-ai propus și mulțumesc pentru vorbele frumoase care le-ai spus despre mine după ce am lăsat liderul, dar cum ți-am mai spus...lider poate îți dorești acum, dar după maxim o lună (e mult) o să vezi că nu e ceva care să-ți placă și o să-mi dai dreptate, dar na trebuie să vezi cu ochii tăi. Te pup, oricum noi ne mai auzim pe wap.

La tine e direct

=))))))))))))))

@@RappaRo, succes în ceea ce ți-ai propus și mulțumesc pentru vorbele frumoase care le-ai spus despre mine după ce am lăsat liderul, dar cum ți-am mai spus...lider poate îți dorești acum, dar după maxim o lună (e mult) o să vezi că nu e ceva care să-ți placă și o să-mi dai dreptate, dar na trebuie să vezi cu ochii tăi. Te pup, oricum noi ne mai auzim pe wap.

Unde a plecat Stonley??? Ca lider la ce factiune? Cum de stiti toti si eu nu, a?? Nu-i corect...

Salut baieti,n-am mai dat de mult prin topicul asta,intru de o vreme pe telefon pe forum,si nu imi place sa scriu de pe el :))

Este sezonul plecarilor?Ce-i cu atatea demisii frate?...

@, ai grija de tine Marcela,mai ne vedem noi in game.Pacat ca ai plecat,dar iti inteleg motivul.

@@C4RaMeL, vreau sa te felicit ca ai suportat toate FW-urile,si da,este urat ca au bagat chestia asta cu girofare si contrasens,sunt doar alte chestii pe care le-ar folosi post-hunterii impotriva noastra..

@, vezi ce faci cu functia aia,poate ai noroc si ajungi lider candva ;)

@, tu esti nab ba,imi pare rau ca pleci,da` fii sigur ca nu scapi de mine.Pregateste-te de fail rob/escape. Pwp la tine :(

@@RappaRo,poate ajungi si tu lider ba nab,macar daca ati plecat,sa dati de ceva ce va place si este important,sa aveti grija sa reusiti cat mai multe.

Bafta in game baieti,cat si in viata reala!Fiti sigur ca ne vom mai vedea in game ;)

Edited by Captain AlexNicko VIP

Oamenii isi dau demisiile mai repede dacat fugea Mayweather de Pacquiao.

Ba, eu am tinut si tin inca, cu Mayweather. M-a deranjat putin ca nu a fost lupta care mi-am inchipuit-o eu, dar asta a contat strict pentru public. Iar un lucru' foarte important e sa te gandesti si la tine prima data, ca tu esti cel mai important si abia pe urma te gandesti la ceilalti. Obiectivul lui a fost victoria. Uite c-a avut conditie fizica buna si rezistenta, a avut tactica si a stiut cum sa le foloseasca toate acestea. Ce scrie in palmaresul sau? VICTORIE si nu cum a reusit lucrul acesta.

Ma rog, eu mi-am spus doar punctul de vedere despre acest subiect. Nu zic ca n-am gustat gluma, m-am amuzat si eu putin cand am vazut ce meme-uri au aparut pe FB dupa meci, dar nu's de acord in totalitate cu unii.

On: Ati spus ca-mi dati fail la rob si escape ba. Nu v-ati tinut de cuvant: http://imgur.com/a/hTS3n#0

Si cum genii gandesc la fel, un moment funny: http://imgur.com/M88CrER- timestamp.

Edited by Betivul VIP

, Eu zic sa eviti posturile de genu pentru ca se cam uita lumea la topic si se lasa cu AV, a fost inchis de multe ori topica din cauza asta si nu mai avem nevoie din nou :)

, No man, e post pentru Mawrie.

, Ba ia, dispari, nu mai ai ce posta aici. #Iesi acas ! Glumesc :))

Edited by ZoLiii