Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cum, mah, @Peiu S4F, adica tu nu mi-ai dat niciun FW?! :-? LOL, eram sigur ca am cel putin unu' de la tine. :)) Iar cu clanu'... M-ai ars din toate pozitiile. =))

Nickname: Peiu

Rank: 5

Vechime (cât timp ai stat in facțiune): Prea putin

De ce dorești să pleci din National Guard: Ma duc in Italia, macar acolo nu primesc FW

Alte precizări: Il pup pe Waxios

O ultimă dorință: /clear waxios si sa-mi dai 300/300 FP ca sa ma simt lider

@@yenoH, Accepta si tu demisia mai repede

Neata! Ce faceti? Eu imi beau cafeaua si fumez o tigara :)

Ca sa va incepeti bine dimineata, uitati aici:

TOLVL2u.jpg

Sa aveti o zi frumoasa si productiva :D

In 2 luni avem 2 ani de can' suntem in NG, da' de mers, impreuna, pe wanted sau pe caterinca, n-am facut-o decat de maxim 5 ori. Cu toate astea, suntem prieteni foarte buni si ne intelegem de minune, chiar dac-au mai fost unele tensiuni intre noi. Pe undeva il si inteleg pe saracu' @Peiu S4F. =))

Asta e unu' dintre cele foarte putine fail-uri date de mine. Da' a meritat o parte din bani. :)

Un alt fail, ce s-ar fi terminat mult mai misto daca nu mi se bloca mouse-ul... :))

Unu' din modurile in care disciplinam maimutele.

Aici am dovada clara ca @Ervin27 era un General corupt.

Inca de la R1 eram rau si comunist. :))

https://www.youtube.com/watch?v=0GnKZJIVMWA

Iar pe final... Cat de prostovan eram eu la rank mic. :))

Noapte buna, printeselor. :*

@@yenoH, 2 ani de cand esti tu in NG? Atat de mult timp a trecut? Eu de aproape o saptamana am ce face in fiecare zi, ma distrez si cum au zis si altii, in Departamente nu e plictiseala niciodata!

#NG POWER

#BUCOVINA POWER

@@yenoH, 2 ani de cand esti tu in NG? Atat de mult timp a trecut? Eu de aproape o saptamana am ce face in fiecare zi, ma distrez si cum au zis si altii, in Departamente nu e plictiseala niciodata!

#NG POWER

#BUCOVINA POWER

O sa vina ziua cand iei FW si-ti dai demisia :))

Azi, 17.10.2015 am decis sa ma las de samp. De ce am luat aceasta decizie? In ultimul timp, nu stiu daca ati observat, dar nu mai puteam sa intru sa fiu activ. TImpul meu personal din viata a fost ocupat cu alte lucruri care imi vor asigura un viitor, nu intr-un joc, ci in viata de toate zilele. Imi pare rau ca am ajuns la asta, dar aleg sa fiu cineva in viata reala decat intr-un joc. Eu va urez succes si voua atat pe plan virtual cat si pe plan real, sa aveti parte numai de castiguri si sa ramaneti uniti !

Va pup si va respect !

Edited by Spargo VIP

@, Hmm, un nou video pentru albumul tau, ma bucur pentru tine pentru ca esti fericit. Sa fii sanatos, sper sa ai parte de vocea lui Mane cat mai mult. #Pace

@, Hmm, un nou video pentru albumul tau, ma bucur pentru tine pentru ca esti fericit. Sa fii sanatos, sper sa ai parte de vocea lui Mane cat mai mult. #Pace

Sa stii ca-ti multumesc ptr urarile de bine ma si sper sa nu am parte de ManeCastravete ma.

Ba, baiatule, cu nume de inceput al unui caine de desene animate, zis @DooMasteR, tu realizezi ca esti cel mai slabi membrul membru al concursului "Soldier of the bla bla bla"? =))

Daca eram in locul tau, ceream demisia lui Wax... Numele si imaginea ta s-au patat la fel ca un WC lovit de diaree =))

Gretos, omule, gretos L-)

Edited by Alex S