Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare! Doresc un calduros bun venit colegilor noi si felicitari pentru trecerea testelor!

M-am apucat de cateva zile si de RPG2, numa' sa vad care-i treaba pe acolo. In aceasta seara imi faceam de cap pe la jail-ul lor si am reusit sa trec de prima poarta. Vine unu' de rank 1 si imi da wanted 2 direct fara nicio somatie (evident, eu filmam). Ii zic, ok, dar /arrest nu-mi dai? Ce astepti? La care omu' imi raspunde: "iesi afara sau iei wanted 6!". Barosane, esti nebun la cap, ii zic eu. Intre timp, vine unu' din PD si se duce jos la celule, iar eu fug repede dupa el si trec de gate 2 (avand acel wanted 2). Ma duc acolo la celule sub scara si imi dau /fall. Ala de rank 1 din NG, vine dupa mine si ce credeti ca face? Imi da direct kill... =)) Nu stiam daca sa rad sau sa ma enervez. I-am facut post si a fost atat de milog incat mi s-a facut mila si l-am retras. M-am gandit ca si eu am facut de curand vreo 2 prostii si am scapat de 2 FW-uri, deci sper ca sunt cumva chit cu karma. Dupa ce ies din jail, intru iar si reusesc sa trec de gate 1. Vine un alt Private (1) si imi spune sa ies afara. Ii zic "x1", imi spune iar sa ies afara, ii zic "x2", apoi imi da wanted 2 si kill direct. I-am facut post si la ala, dar acuma va intreb eu pe voi bai fratilor... CE FEL DE REGULAMENT AU AIA BA?!?!?! Cum e posibil asa ceva?! :))

Salutare! Doresc un calduros bun venit colegilor noi si felicitari pentru trecerea testelor!

M-am apucat de cateva zile si de RPG2, numa' sa vad care-i treaba pe acolo. In aceasta seara imi faceam de cap pe la jail-ul lor si am reusit sa trec de prima poarta. Vine unu' de rank 1 si imi da wanted 2 direct fara nicio somatie (evident, eu filmam). Ii zic, ok, dar /arrest nu-mi dai? Ce astepti? La care omu' imi raspunde: "iesi afara sau iei wanted 6!". Barosane, esti nebun la cap, ii zic eu. Intre timp, vine unu' din PD si se duce jos la celule, iar eu fug repede dupa el si trec de gate 2 (avand acel wanted 2). Ma duc acolo la celule sub scara si imi dau /fall. Ala de rank 1 din NG, vine dupa mine si ce credeti ca face? Imi da direct kill... =)) Nu stiam daca sa rad sau sa ma enervez. I-am facut post si a fost atat de milog incat mi s-a facut mila si l-am retras. M-am gandit ca si eu am facut de curand vreo 2 prostii si am scapat de 2 FW-uri, deci sper ca sunt cumva chit cu karma. Dupa ce ies din jail, intru iar si reusesc sa trec de gate 1. Vine un alt Private (1) si imi spune sa ies afara. Ii zic "x1", imi spune iar sa ies afara, ii zic "x2", apoi imi da wanted 2 si kill direct. I-am facut post si la ala, dar acuma va intreb eu pe voi bai fratilor... CE FEL DE REGULAMENT AU AIA BA?!?!?! Cum e posibil asa ceva?! :))

E foame de $ .. eu zic sa le lasi postul :)) !

Bun venit celor noi .. aveti grija la post hunteri .. si nu actionati daca nu sunteti sigur de ceea ce faceti !

Edited by Costel S4F

@@yenoH, Deci eu inteleg ca duci o viata grea , dar cum naiba ba sa accepti 2 persoane cu acelasi nume ba ?! Eu zic sa ii dai fw lu' ala nou venit ca sa ii putem diferentia.

P.S: Bun venit celor noi ! Daca aveti nelamuriri aveti acest topic sau /r. Va sugerez sa recititi regulamentul forumului. Peace

- este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.

-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.
-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

- încălcarea regulilor forumului poate duce și la sancționarea voastră în joc.

Mah, , ca sa fiu sincer n-am observat ca numele identice, pana-n momentu'-n care i-am vazut scriind, amandoi, pe /r. Atunci mi-am luat panica. Problema e alta... O sa ma distrez tare la reclamatii, pentru ca le va fi relativ greu civililor sa reclame membrul potrivit, dar va fi cam riscant atunci cand o sa dau FW, sansele sa-i incurc fiind de peste 69%. :)

In alta ordine de idei, aveti aici pack-ul cu ENB-ul ce-l folosesc eu. Tot ce e in arhiva copiati in folderul GTA, de preferat sa fie pe un joc "curat", fara alte moduri. Aveti nevoie de Cleo 4. Modul este folosit de mine si de Draco, deci e legal, nu aveti probleme cu el. Daca vreti sa mai adaugati alte moduri, skinuri sau nebunii, o faceti in folderul Modloader. La inceput veti avea skinurile folosite de mine, dar le schimbati voi, dupa placul vostru.

Sanatate!

Personal, lasand gluma la o parte, cred ca puteti face diferenta intre noi, unul are 0, adica gh0st, iar celalalt nu. Ce putea face yenoH? sa il respinga pentru ca are nume asemanator? :)

Edited by AIM GhosT

E mișto modul, am uploadat eu un video pentu cei care vor să vadă câteva detalii..

Apropo, îmi da niște erori cănd intru pe sa:mp la plugin-uri:

MSVCR100.dll

AntiCrasher_by_FYP for SAMP 0.3.7.asi

MSVCR100.dll

AntiCrashesGate.asi

MSVCR100.dll

imfx.asi

MSVCR100.dll

@, Tu esti seful de pagina ma? Mama.. si eu care ma gandeam ca va fi cineva mai vechi.

By the way, eu sunt rough aka rug aka raf aka Andrei si iti urez welcome.

Da un ochi pe aici ca sa stii si tu ce vinde colegu' nostru Peiu, membru' ala de rank 5,

www.pernesipaturipeiu.weebly.com

Ce sa-ti mai spun? Sa faci dovezi, iti recomand bandicam, sa nu injuri prea mult pe /r, pe /d deloc ca-ti dau astia kick si cam atat. welcome!

Sau fac si eu cum mi s-a facut acu' 1 an,

Da-mi cel putin 69 de motive pentru care ar trebui sa ma inteleg bine cu tine...

Pare cunosut Honey? :>

Edited by Rough

@, Tu esti seful de pagina ma? Mama.. si eu care ma gandeam ca va fi cineva mai vechi.

By the way, eu sunt rough aka rug aka raf aka Andrei si iti urez welcome.

Da un ochi pe aici ca sa stii si tu ce vinde colegu' nostru Peiu, membru' ala de rank 5,

www.pernesipaturipeiu.weebly.com

Ce sa-ti mai spun? Sa faci dovezi, iti recomand bandicam, sa nu injuri prea mult pe /r, pe /d deloc ca-ti dau astia kick si cam atat. welcome!

Sau fac si eu cum mi s-a facut acu' 1 an,

" Da-mi cel putin 69 de motive pentru care m-as intelege bine cu tine. >:/ "

Ba, vorba multa, prostia luu Rugh - Parca asa era.

Misca-te in joc, ca la fix avem activitate pe /d :))

Welcomeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Kratos. Sper sa te adaptezi cat poti de repede cu noi si sa faci o treaba excelenta.

, atat de entuziasmat erai si azi, atat de entuziasmat esti si pe forum, da' sunt curios cat de entuziasmat vei fi dupa ce primesti un "cadou" de la mine. Si asta-mi aminteste de o faza cu @Alex S, pe vremea cand era @Peiu S4F lider. Eu cu proasta de eram intr-o perioada cand faceam abuzuri peste abuzuri, fara sa avem reclamatii sau sa fim sanctionati, iar saracu' Alex a luat AV pentru ca l-a abandonat pe unu' la arrest, in garaj la PD. =))

In fine... Amintiri. :-J Vremuri frumoase, can' puteam sa ne distram fara niciun stres. Rank 5 FTW!

Ideea, Carry, e ca vei fi sanctionat cu FW pentru DM aiurea facut pe un coleg de Departament. :|

@@Rough bă, tu când dai berea aia ?

@@yenoH, tu cred că ai uitat ce făceai tu ca rank 5... -> http://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/7141

Ideea, Carry, e ca vei fi sanctionat cu FW pentru DM aiurea facut pe un coleg de Departament.

Vreau să știu și eu pe cine o să fac DM de acum ? Cine e fetița care dă PM ?

Edited by Peiu S4F

@, Sunt niste criterii, depinde cu ce l-ai salvat. Daca l-ai salvat cu photoshop vezi sa nu ai bifat la optiunea de looping " Only one time ", trebuie sa ai " Forever " ca sa se repete la nesfarsit. Asa, daca l-ai salvat gresit de aiae asa, isi face efectul doar odata si dupa BOOM.

@@Peiu S4F, Ba, ti-o trimit prin posta :)). Nu stiu, cand poti tu, eu invat dimineata. Hehe.

@, Uuu, itachi.

, eu ti-am spus in PM ca nu ma deranjeaza daca mai postezi aici, din cand in cand, dar nu exagera. Sunt topicuri speciale pentru astfel de probleme, poti sa-i dai PM lu' Rough, exista atatea optiuni. Ce ti-am spus in PM ramane valabil, exista multi ochi ce privesc acest topic, deci ai grija.

@Peiu S4F, imi pare rau ca multe clipuri nu le mai am, dar chiar si asa, daca le postam acuma tot primeam ban. =))