Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Dacă ar trebui să detalieze probabil că ar incălca legea in vreo 7 țări sau 8 dacă nu mă inșel.

Părerea mea este că cel mai bine să rămână necunoscută deocamdată semnificația păturilor și a pernelor.

@@Alex S, Nu-i așa Alex?

@, Asa o sa cantam si noi daca mai mergem dupa no drept. ,, Ospatar mai adu' vin, ca de maine sunt civil '' =))

Edited by Rappa S4F

@, Depinde si de ei daca mananca tastatura :)) daca is niste copii de 10-12 ani si le dai un fail de asta se agita precum Coca Cola :)), daca is mai maturi dau /q si ies pe afara :))

Edited by M i c h a e l

@, Dacă ar trebui să detalieze probabil că ar incălca legea in vreo 7 țări sau 8 dacă nu mă inșel.

Părerea mea este că cel mai bine să rămână necunoscută deocamdată semnificația păturilor și a pernelor.

@@Alex S, Nu-i așa Alex?

Normal, frate. Te-am contrazis eu vreodata?

@@Alex S, Ia zi ma colonele imi bagi si mie pile in Mayaland ? ;)

Ba, ma bucur ca am facut impreuna cu ceilalti ca Mayaland sa se vada frumos si din exterior. In castelul nostru nu se intra pe pile, si daca ar fi sa-ti raspund eu, ti-as spune foarte direct ca nu exista loc si pentru tine, si pentru nimeni altcineva, dar nu depinde de mine. Mayaland nu este un clan si nu va fi niciodata. Suntem un colectiv de 4 persoane care s-a format in urma unei intamplari destul de rar intalnite, care ne-a avut pe noi ca actori. Dar, ma repet, nu depinde de mine. Pentru chestiile astea vorbesti cu Maia.

Acel moment când eşti membru National Guard şi te plimbi cu Infernus-ul prin LV, iar dintr-o dată începe melodia asta >>

<< pe HitFM.

+1 dacă eşti de-al meu. Mă întorc cu garda de fier, de fier... să întorc bajeţii şmecheri (robb-erii)...

PWP National Guard :*

PS: Să vină revelionuuuuuu'

@,Aha deci tu l-ai invatat pe Păiuţ la prostii, sau el pe tine ? Hmm ceva e suspect. P.S fac posturi acum, ca de cand am intrat nu am scris nimic aici, deci nu ma bagati in seama :D

@@Costel S4F, tu n-ai plecat inca?

@, sper sa iei admin 0

@, tu scoate semnatura aia.

@@yenoH, @@Peiu S4F, asta inseamna ca tig3r e nab!

http://imgur.com/a/TbDcT

Edited by S4F Necomercial

Cateva poze cu brigada si de la mine... :D - http://imgur.com/a/dpdyE

Mie imi place foarte mult update-ul, cel putin comanda noua /togsurf. Acum e din nou ca odinioara, cand puteai sa stai pe masina si sa tragi fara sa cazi de pe ea. Inca nu am incercat noul sistem de rob, dar cu siguranta sunt unele bug-uri si comenzi ce ar mai trebui sa fie introduse. O sa dau si eu rob de pe celalalt cont, pot doar sa zic ca din ce-am citit, e foarte tare ideea noua de rob. :)

Stiu ca nu v-am urat Craciun Fericit aici pe Forum, nu prea am mai intrat, dar am facut-o in joc pe chat. Momentan mai avem o zi si intram in noul an, de aceea vreau sa va urez un an plin de prosperitate si tot ce va doriti voi sa vi se implineasca, dar cel mai important sa fiti cu totii sanatosi, cu sanatate faci de toate. Sper sa va distrati pe cinste maine si sa nu stati pe Sa:Mp si in noaptea de revelion... :-S

LA MULTI ANI NATIONAL GUARD!

Sa ne auzim cu bine in noul an,

InSaNe[s4F]

Recompensati si voi soferul... maine o luam de la capat sau cand o sa ne mai organizam. Urmeaza un videoclip cu tot ce am facut. Un an nou fericit va doresc daca nu ne mai vedem ingame!

Edited by Lucian2 nWo

@@S4F Necomercial, Da ce-am facut sefu :(

@@Lucian2 nWo, Cred ca o sa fie interesant :-??

La multi ani tuturor si sa ne vedem cu bine in noul an, frumoasa actiunea de ieri poate vom face si la anul la fel :)). Nu ma asteptam sa fim asa de activi in aceasta perioada, dar update-ul asta nou ne-a scos putin din amorteala :))

Ultimile amintiri din 2015 impreuna cu brigada de ieri: http://imgur.com/a/ff1oV

La Multi Ani 2016 | 11 ore ramase...............

Edited by T I G 3 R