Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Ervin27, Pune si poza cand am zis ca aveam findu pe Arturo si va miscati amandoi deodata si vb amandoi deodata baaaa.

PS: Report pt dublu post, ms ms :)).

O zi buna tuturor, se apropie weekendul :X Inca o saptamana de scoala mai "grea" dupa lejer 2 saptamani iara :D :D :D

Ne vedem in game. :)

Toti playerii invoiti pe ziua de azi de la fail rob pentru performanta cu rey.

Succes la roabe.

http://imgur.com/a/1WK6d

Ne-ai facut ziua mai buna cu failu' ala :)) da' degeaba ai iesit ca ti-ai pus capitanii sa-mi dea fail X( acum toti rank 4+ stiu sa conduca Hydra -_-

Insa nu vor ajunge prea curand la performantele mele B-)

Edited by SilenCe98

Salutare baieti. Numa' ce-am intrat si eu in casa si-s obosit, se vede ca e luni.... Voi ce mai faceti? Cum incepurati saptamana?

@Artturo ca sa fie postul strict legat de server/factiune si sa nu risc AV, urez tuturor membrilor succes la raportul de saptamana aceasta! :))

Salut, de cand mi-am pus windows 10, samp tot imi da crash, am dezinstalat gta, l-am instalat, samp la fel si imi tot da crash la fel ca in video

, stie cineva sa ma ajute? Va rog, daca nu... o sa imi dau demisia, nu mai pot intra pe samp.

@@RoyalHH,Baga o inactivitate.

Iati alt crack, instaleaza alta versiune de GTA daca nu iti merge single player , vorbeste cu cineva care are windows 10 si ii merge, vezi el cum a rezolvat.

Daca nu reusesti te sfatuiesc sa iti iei window 7 - 8 inapoi in cel mai scurt timp posibil.

Nu toate jocurile merg pe noile windows-uri.

@RoyalHH eu am avut windows 8.1 pro si mergea. am trecut pe windows 10 si am dat format la pc. am luat un san andreas random si nu a merg. apoi am gasit unu bun care il am acu si merge. am si moduri. eu p-asta-l am : https://thepiratebay.se/torrent/6716213/gta_sa_full_(no_instal_needed)
ai nevoie de utorrent pentru download . Daca nu te descurci , sa-mi pm

Edited by ConnerRM