Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce mai faceti praduitorilor? Tot munca , tot cu munca? V-ati scapat de mine 2 sapt pana imi vine placa video si mi-l repar, dar revin eu :) Va pupa tata BonZy :* PS: Imi pare nespus de rau ca a plecat InSane, pacat, om bun.Cred ca o fost singuru care nu mi-o zis "3/3 BonZy". PS2 : Jur ca va umplu de AV-uri care mai imi zice "3/3" :)) . Gata fratilor, a fost o greseala, chit ca sunt in istoria B-Zone cu chestia asta /$cuzati grselile facute, sunt de pe tell.

Ba, dacă țin minte ti-am zis s mai multe ori treaba cu 3/3 după treaba cu Arturo. :))

@RoyalHH, stai calm ca si eu am fw. Kent, nu îmi imprumuti o hydra sa îl bubui pe porcul de znoss?

Nu imi e mie de fw, it;s just a game, imi era doar sa iau rank sa pot sa iau infernus :)), lasa ca mergem noi pe no-drepti mama lor.

@,Are timpul ce faci? Mie nu ai cum sa-mi dai Av deci asta va fi noul tau nume =)))

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kent, asta o fost sub centura, ca n-are ce sa iti zica =))))))))))

Edited by RoyalHH

Acel moment cand dai cu CCleaneru' in PC, iti scoate log-in-u' de pe forum, tu iti uiti parola si contu e inregistrat pe un email vechi si blocat :)). Pot spune ca dimineata asta o inceput bine :)).