Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

A venit timpul sa imi pun si eu demisia. Cu bune cu rele vreau sa va multumesc celor care au fost alaturi de mine in situatii grele dar si bune. Multumesc K3nt pentru tot ce ai facut pentru mine chiar daca nu mai ascultat cand ti-am spus ceva. Vreau sa le multumesc in mod special lui Peiu, tiganuHawk, tig3r, funn, erow, purpuriu, bronzatu, laure(shaorma), si lui Peiu Daniel(testosu). Sper sa ne revedem peste ceva timp tot aici, tinem legatura in game cand o sa mai intru din cand in cand. NG-ul s-a schimbat mult de ultima data de cand am fost, atunci cand leader era Erow, Peiu, Silence. Numai e ce a fost o data, au intrat multi care au arogante de dive de ferentari(nu dau nume) sau care fac pizda mare doar pe un joc si in realitate sunt baietii lui mamica. Va salut si sper sa ne auzim in cel mai scurt timp posibil. Multa bafta mai departe. KENT DA-LE RANK LA TIMP.

Edited by TaviiG