Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, tu esti un admin model mai, iubix <3 Daca ma invoiesti si pe mine de la antrenament si raport jail, iti dau un pipicutz. :* Adica am facut 40 pct teren si mai am jail, dar nu stiu daca imi raspund astia pana maine. E duminica, firma b-zone nu lucreaza non-stop, sti ce zic :P
Nu zic ca nu sti treburile voastre de admin, dar zic si eu ca daca nu esti sigur in depistarea unui cod sau ceva, sa nu dai ban aiurea.
@@Ervin27, ce faceai? Il injurai putin ( cel putin asa fac eu :)) ), dar e mai bine sa te sfatuiesti si cu cineva mai mare ca tine sau care stie, dupa sa actionezi. :D:D/

@@MaDoXxX TV, Am analizat cu mare atentie video-ul tau. Se vede clar ca esti cu tinta pe el... Dupa ce primesti unban eu zic ca adminul care te-a sanctionat sa fie si el la randul lui sanctionat... Asemenea gafe nu prea se pot ierta asa cu una cu 2.... Dar bineinteles (ca si in realitate) si in joc e vorba de "pile" iar pruncu' ala ce ti-a dat ban o sa scape basma... o sa vezi. Uite aici cam cum ar trebuii sa procedeze un player care are cu adevarat cod instalat in pc.

Edited by PurpleKush LFamily

@, draga domnule de ce nu te-ai prezentat astazi la antrenament?

FW.FW.FW.FW.FW.FW.FW.FW.FW.FW.FW

Diaree cronica acuta la gura (am dormit).

@@yenoH

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) , frumoase picioare, zana din povesti ce esti

@, nu mai posta pe aici pt ca nu faci parte din ng.

@,adica nu esti in factiunea asta, dispari de aici stresule !!!!!!!!!

@, NU! baaa, stai ca nu e asa, esti prajit ? Nu ma scoate inca. Trebuie sa mai dau niste PM-uri.