Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vreau sa transmit ceva copiilor ce triesc in acest joc ( bonzyjack) sa nu mai arunce cu FW in stanga si dreapta ca nu rezolva nimic cu asta, la scoala / munca nu te intreaba cate puncte ai facut in jail / cate ture de area ai dat / cate FW ai dat la antrenament CAND CEALALTA ECHIPA TRAGEA CONSTANT IN NOI am ramas fara scut in plm inainte sa dea tig3r start si el sa gaseste sa dea FW.

Get a life!

@ eu dau fw-urile, el doar posteaza ce a fost in neregula si dupa vedem daca chiar merita persoana respectiva sa fie sanctionata.

Stiu asta insa deja se exagereaza cu asemenea chestii, atata timp cat ceilalti trageau continuu, nu inteleg de ce sa-l sanctioneze doar pe el. Sa se trezeasca odata la realitate ca trebuie sa ne mai si distram!

@,Ti-a dat tie cumva fw de te aprinzi asa mai incetati cu arfele astea ca au dreptate cand va sanctioneaza ca nu sunteti atenti sunteti buni numai de mistouri si cand e vorba de seriozitate tot voi sariti de cur in sus ca va sanctioneaza aiurea

@@SHTORY, Cred ca este al 2 lea post al tau la discutii :))))

Edward NissaN Legend - Un mic sfat, vezi-ti de treaba ta si nu te mai baga tu peste treburile mele. Team_Ionut a deranjat antrenamentul de la inceputul acestuia. Tig3r mi-a dat liber de FW celui care trage inainte de "START". Nu te mai baga tu peste treburile mele, daca vrei sa iti mearga bine cu mine. PS : Cealalta echipa, nu am reusit sa o filmez.

Edited by Major BonZy