Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara, de astazi sunt noul vostru coleg. Bine v am gasit, felicitari Conner pentru lider.

O seara placuta.

@@Ervin27 in aceasta seara a fost cel mai mare spam pe /d din istorie =]]]]

@@Hawk ToV

Nu e cel mai mare. Nu jucai tu cand era spam de 15-20 min continu :)))

Felicitari conner pentru lider. Merit sa mi faceti statuie.

In fine. Ce faceti baieti? Totu' bine? Eu la scoala.. nu pot da pmuri.. :(

De când n-am mai văzut un moment d-ăla cu spam pe /d.. :)) dar a meritat aşteptarea.

Felicitări, Conner! Păcat că nu au fost toţi care meritau pe listă, cel puţin dacă ne uitam după rang-uri, dar ăsta e B-Zone. Bine, nu pot la îndoială capacitatea ta de a fi lider, ne ştim, dar dacă nu se oferă şanse tuturor, unde mai e distracţia. Bine, am fost 2 ani şi 8 luni LSPD şi m-au propus la niciun departament, dar nici n-am nevoie, am văzut cum stă treaba pe business zone (b-zone).

Sper să nu te schimbi şi vezi că znoss e gay !

De când n-am mai văzut un moment d-ăla cu spam pe /d.. :)) dar a meritat aşteptarea.

Felicitări, Conner! Păcat că nu au fost toţi care meritau pe listă, cel puţin dacă ne uitam după rang-uri, dar ăsta e B-Zone. Bine, nu pot la îndoială capacitatea ta de a fi lider, ne ştim, dar dacă nu se oferă şanse tuturor, unde mai e distracţia. Bine, am fost 2 ani şi 8 luni LSPD şi m-au propus la niciun departament, dar nici n-am nevoie, am văzut cum stă treaba pe business zone (b-zone).

Sper să nu te schimbi şi vezi că znoss e gay !

Daca esti prost.

@@S4F KaZzy13x,Ce nu iti convine Kazzy? Nu stii ce a fost la mijloc si ce a hotarat kelton si te bagi aiurea in seama. Daca nu-ti convine te poti lasa. Drum bun si cale batuta :)

@@waxioSCYO,

@@K 3 n T, Daca tot imi faceti statuie, sa mi-o faceti in fata portii.

Edited by Capu Mafiei zNoss ZEW

@@S4F KaZzy13x,Ce nu iti convine Kazzy? Nu stii ce a fost la mijloc si ce a hotarat kelton si te bagi aiurea in seama. Daca nu-ti convine te poti lasa. Drum bun si cale batuta :)

@@waxioSCYO,

@@K 3 n T, Daca tot imi faceti statuie, sa mi-o faceti in fata portii.

1. mi se rupe imi bat joc de el

2. nu te-a bagat nimeni in seama invata sa te controlezi

3. pana sa intri in NG imi dateai sms cu miloaga daca te vreau in factiune, acuma ai prins glas

@@S4F KaZzy13x,Miloaga? Te-am intrebat doar daca ma vrei in factiune, nu m-am milogit de nimeni :) Da, am prins glas cand va vad ca vorbiti aiurea, da, nu-ti pasa, dar daca esti sanctionat sigur suferi 3-4 luni. :D Nu am chef sa ma cert e ultimu' reply, desteptul cedeaza primul :P

Edited by Capu Mafiei zNoss ZEW

desteptul cedeaza primul

Da, in ultima vreme ai dat dovata de multa inteligenta, asta daca inteligenta ta se masoara in numarul de jigniri si copilarii.

Edited by South FuNN

@@S4F KaZzy13x,Miloaga? Te-am intrebat doar daca ma vrei in factiune, nu m-am milogit de nimeni :) Da, am prins glas cand va vad ca vorbiti aiurea, da, nu-ti pasa, dar daca esti sanctionat sigur suferi 3-4 luni. :D Nu am chef sa ma cert e ultimu' reply, desteptul cedeaza primul :P

1. nu vorbesc aiurea

2. nu sufar stai chill, am luat ban de la rey dupa o sapt de rank 5 si mi s-a rupt spre deosebire de altii care tin sa isi faca auzita cauza si sa lupte mai ceva ca Rusii in 41

3. nu o sa iti mai raspund

Edited by S4F KaZzy13x