Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Ervin27, Nu cred ca o vrei pe acel femeie =))))

N-am zis acel din cauza gramaticii

edit:

nu pot sa cred ce-i mai jos e scris de mine =))

"De când am auzit de produsele lui Peiu, la început nu am fost sigură, însă acum știu sigur că Peiu este cel mai bun! De la prima atingere am simțit puful, căldură și iubirea acestora, pur și simplu te îndrăgostești de ele, n-ai cum să nu mai vrei să dormi încă odată cel puțin în ele. Pur și simplu, produsele lui Peiu m-au făcut să mă simt că în paradis, îți mulțumesc Peiu și recomand să folosiți cu încredere! "

A declarat doamna de mai sus.

http://pernesipaturipeiu.weebly.com/

=))))))))))))))))))))))))))

LBM55wY.gif

Edited by Rough

@@Ervin27, Nu cred ca o vrei pe acel femeie =))))

N-am zis acel din cauza gramaticii

edit:

nu pot sa cred ce-i mai jos e scris de mine =))

"De când am auzit de produsele lui Peiu, la început nu am fost sigură, însă acum știu sigur că Peiu este cel mai bun! De la prima atingere am simțit puful, căldură și iubirea acestora, pur și simplu te îndrăgostești de ele, n-ai cum să nu mai vrei să dormi încă odată cel puțin în ele. Pur și simplu, produsele lui Peiu m-au făcut să mă simt că în paradis, îți mulțumesc Peiu și recomand să folosiți cu încredere! "

A declarat doamna de mai sus.

=))))))))))))))))))))))))))

LBM55wY.gif

Imi aduc aminte de pernele peiu. Eram r2 cand am aflat asta :D Ma rugam de peiu si de waxi sa-mi spuna despre ce e vorba cu pernnele alea =))

@@ZoLiii, daca doresti sa te angajezi vreau sa-mi trimiti o poza cu tine si ce stii sa faci cel mai bine (fara masturbarea cu doua maini) si ma voi sfatuii cu ei sa vedem daca facem loc si pentru tine pe website, cu siguranta este un loc in echipa!

@@Rough, Ok, am revenit. M-am gandit mult la ce pot face eu cel mai bine, cum ai exclus masturbarea cu doua maine, lucrurile s-au complicat, dar am zis ca merita sa ma alatur echipei si sa ma gandesc mai mult asa ca am ajuns la concluzia ca sunt cel mai bun la mersu pe topogan in grup dezbracat. Am ajuns la concluzia asta dupa nenumerate competitii europene. Aici l-am cunoscut si pe membrul vostru Hawk care mi-a prezentat totul despre firma lui Peiu. Deja le-am oferit multor prieteni care au devenit clienti fideli, uni chiar obsedati.

Poza(e o poza de vara trecuta, sper sa fie buna):

sacha1.jpg

Edited by ZoLiii

@@ZoLiii, Am terminat de actualizat website-ul. Am adaugat sectiunea de ECHIPAMENTE, mai exact acestea sunt ustensilele care ne auta pe noi sa tine "Peiu Comfort Style" in viata.

Multumim Zoline ca ai aplicat!

Nu uitati ca compania Peiu Comfort Style recruteaza in continuare. Astept CV-urile voastre care tre' sa contina, 1. Poza cu voi(cat mai sexy), 2. Ce stiti sa faceti cel mai bine(fara masturbare) 3. talentul ascuns.

Seara buna!

(Dau tag potentialilor angajati)

@@ConnerRM S4F,@@Private Destema, @@HaoS I S4F I, @@xEpical VODA, @@GF Maxim16,

@@Rough, Multumesc ca te gandesti la viitorul meu si ca vrei sa-mi deschizi usa catre o cariera inimaginabil de minunata.Poate o sa revin cu un CV.Multumesc inca odata pentru sansa.PernesipaturiPEIU RULLZ!!!

@@Rough, Pune-ma si pe mine man. E din 2012 cand m-am despartit de Maria(era stramba stanga, d-aia ne-am despartit) Apoi ai trecut mai usor peste cu dreapta :D

hqdefault.jpg

Si acolo la final zii ceva gen " Vătaful " echipei. Vataf= lider, capitam, si Vatafu=My name, e o treaba intr-o chestie

Edited by ConnerRM S4F