Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Rough, "BonZy - ceva de genu " - el se ocupa de recrutari. Ceva de genu + mai pune de la tine ceva la caterinca

Vreau sa ma alatur acestei companii pentru a devenii un membru de baza si sa am grija de perne.

G0BBhsy.jpg?1

Salut am revenit cu o aplicatie pentru job.

Atasez o imagine cu mine

gnwrznm.jpg?1

2.As putea spune despre mine ca sunt un recuperator, ma pot ocupa de clientii care nu vor sa plateasca.De asemenea ma pricep sa negociez, atunci cand clientii sunt nemultumiti incepandu-i sa ii injur de fanina.Toti se cutremura cand le spun 'Adu banii'.

3.Talentele mele sunt nenumarate dar cel mai bine ma pricep sa dau in cap la oameni fara sa le dau in cap.De asemenea, ma pot masturba cu 3 maini.

Multumesc, sper sa intru in echipa Peiu Comfort Style.

Edited by Private Destema

Salut!Aplic si eu pentru PernesiPaturiPeiu!

Aceasta este poza cu mine

imagini-amuzante-matrimoniale1_f_improf_

CV: Pai pot spune ca pot sa ajut membrii cand este nevoie, ma mai ridic si eu din cand in cand de la masa (foarte rar)

Sunt un bun cititor, chiar pot sa fac 2 lucruri in acelasi timp, sa beau bere si sa citesc, ceva incredibil.

Ba, mie nu imi place sa vorbesc mult. Ma numesc Dorel dar prietenii imi spun Dodel. Sunt sofer de pe data de 23.1.2017 (Doamen ajuta) si conduc orice fel de autovehicul. De la motocicleta pana la tractor. Toate categoriile le am. Accept salariul si in bere/rachiu/tuica/vin/whiskey/lichior si alte bauturi.

Poza de profil de pe FB:

hqdefault.jpg

@@Rough,

Edited by GF Maxim16

@@GF Maxim16, @@Victory Gunnter, @@Private Destema,

Bun venit in echipa baieti! V-am adaugat pe site, ne bazam pe voi!

http://pernesipaturipeiu.weebly.com

ce retardati sunteti =)))))))))))))))))))))))))))))))))

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAH

eu abia acu am vazut chestia asta =)) ca am fost 2 zile la munca, canci forum :)) hahahhahahahahahah

NB jalnicilor =)) =)) =))

Careva priceput la cop/pd help? dupa ce am bagat alea in folderu principal si in cleo, si cand intru in joc, imi da niste erori si dupa crash, tin sa mentionez ca la pc(care e mai vechi) imi merge perfect cop/pd help, iar la laptop nu

Iti trebuie ultima versiune de sampfuncs... O gasesti pe ug base sau pe youtube