Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

, aveti grija ca se dau PM-uri de catre un anumi lider,

Mda, am auzit și eu, mai ales că a luat Conner LW, nu știu de ce el în stare, dar capacitățile lui sunt slabe, dacă ajungi lider și faci lucruri de genul, ești cam limitat mintal :) și asta înseamnă că locul tău nu e acolo, ai înteles @@Plutonium VODA ? Cam asta e părerea mea legată de tine, te rog să te abții să comentezi aici pentru că nu ești membru NG și oricum nu ai face față aici mai mult de două săptămâni. Mulțumesc, salut :) !

Edited by Peiu S4F

Mda, am auzit și eu, mai ales că a luat Conner LW, nu știu de ce el în stare, dar capacitățile lui sunt slabe, dacă ajungi lider și faci lucruri de genul, ești cam limitat mintal :) și asta înseamnă că locul tău nu e acolo, ai înteles @@Plutonium VODA ? Cam asta e părerea mea legată de tine, te rog să te abții să comentezi aici pentru că nu ești membru NG și oricum nu ai face față aici mai mult de două săptămâni. Mulțumesc, salut :) !

Nimeni nu cred ca putea sa o zica mai bine decat tine!

Legat de Pluto, cand am intrat in News Reporter pareai de treaba, da' vad ca ti sapi colegii... Lucru care nu e prea agreat de oameni in general.. Ar fii pacat sa incepem o cearta de la niste lucruri, asa cum tu iti aperi membrii, asa si Conner isi apara colegii. Incearca sa ti vezi de treaba ta.. ca si tu ai mai pacatuit in lumea asta

@@HaoS I S4F I,

Tu, esti fumat atunci!

@,

O da :))

@@Peiu S4F,

:))) ai zis tot ce era de zis

@@Rough,

De ma, e rau daca se ajunge asa, pana mea, nu ai cu cine.

@@Peiu S4F,

Da as avea si eu multe de zis. Imi zice Clark pe /hc ca bine ne face ca de ce i-am dat PM-uri ( eu si Duck ) si eu nici macar odata nu i-am dat PM lu Plutonium. Eu niciodata nu am facu PM cuiva sa fie sanctionat =))))

Pe langa ca-si pune membrii sa faca posturi si face el insusi PM-uri mai si minte :)) . E rau sa traiesti intr-un joc, chiar rau.

Nu chiar, asta a fost doar partea aia drăguță și politicoasă din mine :))

Daca asta i partea frumoasa cred ca pentru cealalta parte ne asteptam la ce i mai rau :)) Edited by Rough

Haos fumatoru anonim.

De ce fumezi be', nu tii la sanatatea ta? :(

Iauzi plm, da crezi că toți mor din cauza țâgărilor ? :)) stai calm băețică :))

am avut un vecin, a fumat whicester toată viața :)) la 89 de ani a crăpat :))

hai stai calm :)) ahahaha

RAPAN FM LIVE PE WAPP IN ACEASTA SEARA !! V-ASTEPT

@@HaoS I S4F I, Nu astepti pe nimeni ma boule, ii astepti doar p-aia din grup, noi nu suntem in S4F si tu nu esti in NG deci nu mai zi ca faci live ca ma intristezi :(..

Caterincă :)) ediție specială :)) RAPĂN FM LIVE LIVE SUPER LIVE :))

hahha

hai că intru în game, mai fac la raport ceva, că am o săpt încărcată .... off

Nu chiar, asta a fost doar partea aia drăguță și politicoasă din mine :))

Oo da Peiu, vreu sa iti arati partea cea dura, scoate tigrul din tine, aratane ce rau poti fii ! Wrr