Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai salut !

Care e viata voastra puscariasilor? @@South Edward NissaN, deja arata disperarea, nu le mai intra nimeni pe server. Cam peste 30-45 de zile parca vad ca dispare faimoasa regula cu 20 de ore minim pe luna. Oricum Kelton si Bobo vor fi plecati in vacanta, ca nu sunt fraieri sa stea pe samp cum ne obliga pe noi, dar din pacate isi vor lua o teapa la fel de mare ca si cu reducerile "permanente" din shop. Csf daca administratia se foloseste de constrangere pentru a spori activitatea, idem si pentru Bozo. Uitate cat de iubit este "Kelton", inainte de a constrange membrii ;) si nu mai asculta tot ce zice Inferno, totusi e bine ca l-ai filmat cand iti dadea liderul :)), gen "Esti sigur ca vrei aceasta functie?" "Este greu si s-ar putea sa iesi cu 300fp", no shit :)))).

Oare apuca 10 ani de "glorie" aceasta comunitate?

Nu exista raport optional deoarece Kelton nu stie ce e aia curatenie in casa, gratat, etc. etc. .

VREAM ANTRENAMENT DE PASTE

Leaderul hotaraste daca e optinal raportul / antrenamentul in saptamana respectiva.

@@Peiu S4F, Nu? Dic ce bulangii :)) WTF

Kelton decide. Daca ei pleaca, noi stam la raport.

@@Ervin27, știu de când eram lider, Kelton decide ce e opțional sau nu...

Cand eram noi lideri ne impuneam frate punctele de vedere. Propuneam 3 saptamani de raport optional si se dadeau cate 2 desii ei ziceau 1. Aveai cu cine, acuma... e greu daca nu sustin liderii impreuna ideea asta.

@@Peiu S4F, In momentul de fata nu mai poti face asa ceva deoarece sunt putini liderii care mai au curaju' sa se impuna, majoritatea tac si fac ce le zic Kelton si restu', unii merg destul de departe cat sa si linga oleaca partea dorsala doar ptr o amarata de functie pe un joc vechi de un deceniu si cv, da' csf, daca viata virtuala e mai importanta ptr unii decat viata reala :)) Macar aici sa fie "cineva".

@@Hawk ToV, acu vreo două ore mă certam cu Liar prin pm pentru reclamația lui Swaine deci încă nu m-am potolit să tac :))) și chiar vorbeam cu Johnny mai devreme pe fb și-mi zicea că jocul simulează foarte bine realitatea, prieteni care se sapă pentru funcții, primari care lucrează murdar, oameni care trișează și lista continuă :))), dacă ești atent prinzi lucruri esențiale care probabil dacă le pățești aici, în viața reală o să fii mai atent :)

dacă ești atent prinzi lucruri esențiale care probabil dacă le pățești aici, în viața reală o să fii mai atent :)

You man, deserve o scutire la antrenamente.

Csf, nu imi bat capu pentru un FW, am lucruri mai bune de facut

Te înțeleg, dar n-am putut să mă abțin să tac, cu liar văd că oricât aș vorbi și i-aș explica e în zadar...

Mai ai puțină răbdare.

@@Peiu S4F, AMu m-am uitat si eu la reclamatie, eo zâc sa mergem la un politist sa-i spargem roata de la bicicleta, sigur ne da cadou un pulan dupa ceafa

Edited by Ervin27

@@Ervin27, Liar zice că cică ăla a tras în pământ și celălalt a tras de fapt. Mi-a zis să mă uit cu 0.25, este conștient că aia au făcut așa că sunt posthunteri, dar n-are de gând să facă nimic. I-am zis să fie și el în situația aia și să analizeze în momentul ăla cu 0.25 dacă poate :|

@@Peiu S4F, Ca dară în pământ, m-am uitat cu 0.25, castravetele ala din departare trage in castravetele de aproape nu in roată, in + cand esti acolo in actiune nu stai sa vezi care a tras cu 0.25 ca nu esti robot, astia-s vorbiti frate cu tactica deaia americana cu bombe siriene

"eo ma fac ca trag, tu trage, facem post si mancam un hotdog la lspd ca sa radem de fraeri"

@@Ervin27, Asta e chestia, e conștient și el că totul a fost vorbit și când ești prins în moment n-ai cum să activezi 0.25 că nu ești First Lieutenant YouTube, da îl doare la banana :) mi-a dat-o în stil Kelton "sancțiunea rămâne" :|

@@Hawk ToV, acu vreo două ore mă certam cu Liar prin pm pentru reclamația lui Swaine deci încă nu m-am potolit să tac :))) și chiar vorbeam cu Johnny mai devreme pe fb și-mi zicea că jocul simulează foarte bine realitatea, prieteni care se sapă pentru funcții, primari care lucrează murdar, oameni care trișează și lista continuă :))), dacă ești atent prinzi lucruri esențiale care probabil dacă le pățești aici, în viața reală o să fii mai atent :)

Chiar simteam nevoia sa iti dau quote. Ceea ce ai spus tu este total rational si normal, deoarece in spatele fiecarui caracter exista o persoana, si trebuie sa fii putin nesabuit (sa nu folosesc termeni obsceni) sa nu iti dai seama de asta. Ceea ce este si mai fascinant consta in faptul ca poti sa iti dezvolti multe abilitati si aptitudini pe care le poti folosi in viata reala, gen sa manipulezi, sa "citesti" caractere, sa prezici fapte si reactii, etc. E singurul lucru care ma atrage la jocul asta de cacao, chiar m-a ajutat mult sa imi dezvolt caracterul de aceea cu toate ca ii injur pe astia de tin serverul le si multumesc in acelasi timp.

Un exemplu credibil este chiar faptul ca in acest topic se discuta despre niste meciuri de football, habar nu am care cu cine si nici nu imi pasa, dar a fost nevoie de un singur post(al meu) care sa rascoleasca in voi frustarea si neajunsurile si a-ti inceput ca niste robotei sacadati sa vorbeasca ura din voi, tare nu ? :)

Cand am zis ca B-Zone tampeste, chiar nu glumeam. Scoateti capul de sub pamant "smecherilor" si lasati smardoiala pentru aia care chiar o pot duce. Folositiva capusorul si puteti face lucruri minunate, iar acest server poate fi "parcul vostru zoo" pentru teste.

Hai pace!

SUNT MALEFIC, MUHAHAHAHA !!!

> :) > :) > :) > :)

@@Postasul, Mă contraziceam cu Max legat de fotbal pentru că în topicul ăsta trebuie să se vorbească orice, nu numai despre b-zone, bobo, admini kelton lideri etc... chiar mi-era dor să mai am cu cine să mă cert legat de fotbal, a trecut ceva timp de când nu mai e Kaddy aici, cu el mai vorbeam :)).

Chiar dacă mă certam aici cu Max despre fotbal în paralel eram și prin PM cu Liar și discutam despre reclamația de mai sus. Discuția legată de lideri și etc a început de la Erow care credea că liderii încă mai au putere să decidă dacă rapoartele și antrenamentele de sărbători sunt opționale.

În altă ordine de idei nu mă interesează ce se întâmplă pe server, de cine și pe cine manipulează și alte lucruri care mi-ar ocupa timpul personal degeaba. Singurul lucru ce mă interesează pe serverul ăsta e de NG și cred că e destul de evident lucrul ăsta, altfel nu stăteam de peste 3 ani jumate aici și poate încercam și alte facțiuni. Daia mă enervez când mai arunc câte un ochi pe reclamații și când văd că se întâmplă o nedreptate nu tac și încerc să-mi ajut colegii :):

@@Peiu S4F, In momentul de fata nu mai poti face asa ceva deoarece sunt putini liderii care mai au curaju' sa se impuna, majoritatea tac si fac ce le zic Kelton si restu', unii merg destul de departe cat sa si linga oleaca partea dorsala doar ptr o amarata de functie pe un joc vechi de un deceniu si cv, da' csf, daca viata virtuala e mai importanta ptr unii decat viata reala :)) Macar aici sa fie "cineva".

Pai da ma, oamenii traiesc in joc iar cand le zici in fata se trag pe cur precum cainii si zic ca nu e adevarat.

Le e frica sa-si exprime opinia de parca le da cineva in cap sau ii concediaza si nu mai au ce pune de mancare pe masa la familie. E rau la ce s-a ajuns.

Edited by South Edward NissaN