Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce am facut pana acum pentru National Guard:

1. Wipe administrativa + o mai buna organizare pentru National Guard.

2. Un sistem de recrutare mai bun ce implica si rank 5.

3. Actualizarea regulilor, imbunatatirea informatilor din regulamente.

4. Un testlog mult mai bun.

5. Evenimente in factiune.

6. Modificarea rapoartelor ( rebalansare).

7. Actualizat antrenamentele.

8. Actualizare /frisk si /confiscate.

9. Modificate putin testele de grade. -> (Aveti dreptul sa alegeti daca vreti duel CU/FARA c-bug si C-shot + adaugata ziua 2 de teste + premile in bani vor fi data doar la obtinerea gradului acum)

10. Actualizat modelul de la aplicatie.

11. Modificat /confiscate. -> URMEAZA SA POSTEZE STEVENSEN LA ANUNTURI (DETALII VOR FI IN ACEL TOPIC).

12. Clarificare anumite aspecte in jail ( precum regula cu animatii indecente, cati pumni sunt necesari pt /punish lovire celule etc.)

13. Traducere mai corecta pentru unele reguli.

14. Alte lucruri marunte.

Ce am mai adaugat intre timp pe lista ar fi (POSIBIL SA FACEM, NU GARANTAM):

1. Misiuni interne saptamanale. ( Cam 30-40% sa facem :-??)
2. Modificare soldier of the month. - pe criterii, cu punctaje. (Asta cam 70% cred ca o sa fie)
3.  Testul de transfer sa fie la fel ca cel normal. ( Asta 90% o sa fie).

Edited by South TIG3R

45 minutes ago, South TIG3R said:

Ce am facut pana acum pentru National Guard:

1. Wipe administrativa + o mai buna organizare pentru National Guard.

2. Un sistem de recrutare mai bun ce implica si rank 5.

3. Actualizarea regulilor, imbunatatirea informatilor din regulamente.

4. Un testlog mult mai bun.

5. Evenimente in factiune.

6. Modificarea rapoartelor ( rebalansare).

7. Actualizat antrenamentele.

8. Actualizare /frisk si /confiscate.

9. Modificate putin testele de grade. -> (Aveti dreptul sa alegeti daca vreti duel CU/FARA c-bug si C-shot + adaugata ziua 2 de teste + premile in bani vor fi data doar la obtinerea gradului acum)

10. Actualizat modelul de la aplicatie.

11. Modificat /confiscate. -> URMEAZA SA POSTEZE STEVENSEN LA ANUNTURI (DETALII VOR FI IN ACEL TOPIC).

12. Clarificare anumite aspecte in jail ( precum regula cu animatii indecente, cati pumni sunt necesari pt /punish lovire celule etc.)

13. Traducere mai corecta pentru unele reguli.

14. Alte lucruri marunte.

Ce am mai adaugat intre timp pe lista ar fi (POSIBIL SA FACEM, NU GARANTAM):

1. Misiuni interne saptamanale. ( Cam 30-40% sa facem :-??)
2. Modificare soldier of the month. - pe criterii, cu punctaje. (Asta cam 70% cred ca o sa fie)
3.  Testul de transfer sa fie la fel ca cel normal. ( Asta 90% o sa fie).

Numa asa o intrebare de bun simt

A intrebat cineva ceva? :))

Hey ! Salut baieti si fete, m-am gandit sa las cateva amintiri cu mine in NG de pe vremurile bune : 

Care va recunoasteti din videoclipuri, +1. PS : Nu am venit aici sa fac + uri sau sa imi fac reclama la canalul de youtube, pur si simplu am zis sa postez unele amintiri cu actuali / fosti membrii NG. 

Soldați, aici se încheie și drumul meu în National Guard. Vreau să vă spun că.. cu bune, cu rele, a fost frumos. Rămâneți așa, sunteți foarte bine. Nu mai trebuie să faceți schimbări majore, aveți un lider/sublider capabil să vă conducă, așa că nu vă faceți griji.

Mulțumiri speciale pentru ajutor și prietenii aici: @South TIG3R, @South Stevensen, @BonZy VODA. Primului îi mulțumesc pentru suportul acordat în cele mai multe cazuri și pentru 'tovărășenia' noastră de pe discord/ts3. Liderului actual și celui trecut, țin să vă mulțumesc pentru rankurile acordate la timp și pentru funcțiile deținute. Restul care mai sunteți ai mei (uSp, zeAmateur, John_Wick, Kit, Smith) baftă căcaților. (vorbim pe discord)

12 hours ago, South Muzzy said:

Soldați, aici se încheie și drumul meu în National Guard. Vreau să vă spun că.. cu bune, cu rele, a fost frumos. Rămâneți așa, sunteți foarte bine. Nu mai trebuie să faceți schimbări majore, aveți un lider/sublider capabil să vă conducă, așa că nu vă faceți griji.

Mulțumiri speciale pentru ajutor și prietenii aici: @South TIG3R, @South Stevensen, @BonZy VODA. Primului îi mulțumesc pentru suportul acordat în cele mai multe cazuri și pentru 'tovărășenia' noastră de pe discord/ts3. Liderului actual și celui trecut, țin să vă mulțumesc pentru rankurile acordate la timp și pentru funcțiile deținute. Restul care mai sunteți ai mei (uSp, zeAmateur, John_Wick, Kit, Smith) baftă căcaților. (vorbim pe discord)

frt muzzy nu, ce ma fac fara tn, vin cu tn