Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cat de clar a zis micky aseara,Cei care sunt in teste (Boboceii) Sa umble cu astea de rank mai mare pentru a prinde experienta,Da tu daca esti B0$$ Te duci singru Ce sati facem,++ Eu te stiu pe tine din medici ca vb urat ai un limbaj foarte frumos,,,,

Nu mai vorbi in nestiinta de cauza...eram alaturi de Calin si de iulian nu am fost singur.

Cand sa-l bagi 6k? :))

Degeaba il bagai, oricum urma un "mini-rollback".

Q: Daca noaptea de ex. e un codat la LSPD, am voie sa-i dau /take weapons?

Deci..?

Ce este NG?

National Guard este armata, noi ne ocupam de wanted 3+, exceptie daca ne cer ajutorul PD/FBI sau in caz ca wantedul suspectului este dat de unu din membri NG.

Aici scrie. Edited by BlueR

Neata National Guard. Ma nu mai le ziceti boboci ca sunt tot membrii si ei. Ce, noi ti-am zis tie boboc Don.Michael? Gata, au intrat, de acum ne tratam egal.

Edited by Steficu

Salut Zuga .

PS : Va rog sa va uitati la "Raporteaza.." , la postul dedicat mie si sa va spuneti o parere ^_^ . Sincer , dupa mine e pentru +1 :))

Re all acum am venit de la scoala.Deschid eu prima oara calculatoru nu imi merge netu :-W,mai umblu yo prin calculatoru si aflu ca nu imi merge sunetu X(.Si ii dau eu un restart dar nu vrea X( asa ca l-am inchis din buton.Sa imi bag shutu ca windowsu asta a fost mancat de virusi :-W.