Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

REAL LIFE!

Nume:Marius

Varsta: 18 (implinesc in 20 Feb 2010)

Inaltime: 1.85

Greutate: 72Kg

Oras: Satu-Mare

Imi place sa ies peafara cu fete!Am avut vreo 30 de prietene poate chiar mai multe,

Imi place sa ies seara la cate o bere,2-3-4 cine stie:))=)).....cu Norby si B13

Pe la vreo 12 ani umblam la internet si jucam foarte mult Counter Strike 1.5 si eram chiar

bunicel...dupa 1 an de CS cei de 18-19 ani care jucau CS pe vremea aceea m-au chemat

la pachet de noapte(de la 23:00-6:00) sa jucam cs...mergeam cate vreo 20 la Pachet si

ne puneam 10 Terrorist si 10 CT....a2a zi dimineatza au inceput sa imi spuna Joker......

am ramas cu acea porecla pana pe la vreo 14-15 ani...aveam PC acasa dar nu prea avea

lumea internetul acasa:)...apoy mi-a bagat tata internetul si am inceput sa joc MU vreme de 2

ani...prin Feb 2009 fratele meu (AsaSSinuL) a umblat in PC si l-a ars...dupa 1 luna de zile....

tata sa hotarat sa ne cumpere alt PC...asa ca am mers la depozitul de calculatoare si mi-am

facut singur PC-ul din bucati....Dupa ce mi-am luat PC-ul Maestrulartelor (fost player pe b-zone)

a venit la mine acasa si m-a intrebat daca vreau sa joc San Andreas Online...si i-am spus ca

vreau,apoy mi-a explicat el multe lucruri...Pe 23 Martie 2009 m-am apucat de B-zone,pana dupa

wipe nu am fost in nici o factiune...Dupa Wipe m-am imprietenit cu fostul admin MrrN,el fiind lider

LCN,dupa ce am facut lvl 7 l-am rugat sa ma ia in factiune...a2a zi m-a si luat dar dupa 3 zile el a

renuntat la lider LCN...dupa 3 zile in LCN am fost dat afara...pe data de 14 iulie 2009 am intrat in

factiunea NG,lider fiind pe vremea aceea Snifel04...de atunci am avut urmatorii lideri: Shurubel

,TheJoker,Cocaine,Xtype...Cand era Xtype liderul eu am iesit din factiune din cauza unor

neintelegeri pe data de 20 Noiembrie 2009...apoy am intrat in factiunea Cuneo (Lider Razvan14)

am stat 2 saptamani si ceva...apoy stand pe messenger ady_torres a intrat pe mine si m-a intrebat

daca m-as intoarce in NG...eu i-am raspuns ,,probabil...dc?"...apoy el mi-a spus ca el e lider si pe

moment am facut cerere demisie Cuneo si am intrat inapoi in NG pe data de 9 Decembrie 2009...

si de atunci totul este ok:D... cei care doriti si poze va las hi5-ul meu http://ciupanezu007.hi5.com..

id messenger: ciupanezu_2006_2005

Ce poveste are ciupa-ciups.....iti vine sa plangi :)) dar io nu plang ca rad...:(( ops am plans ...Cred ca mi s-a intamplat ceva la cont ...ca am bagat parola gresita de 3 ori si poc...ce credeti ? Am luat ban =)) ....Vad ca au inceput sa paraseasca unu cate unu aceasta factiune....Runeri , mascota , tomb etc. ....au mai ramas cativa ...ma refer la cei care sunt cunoscuti si au ceva timp de cand sunt in ng : ciupa-ciups ....orbit....oac-oac ...kilotel .....jizzy ...si ink cativa.....SA NU PLECATI DIN NG !

Sall all...Morticica cei care au plecat au fost ei neseriosi si ne'au parasit pt FBI,PD :| ... Noi nu il parasim pe TORREESSICA :P

moartea joaca golf :-W;))

Cf moarte te'ai bagat la golf aqm numai esti cu metin,sa:mp ;)):-W

=)) =)) =)) =))

Edited by kidotel

Runner eu zic neseriosi aceea care au plecat pt FBI/PD :P...daca esti mafie o sa'ti indeplinesti numele ;)) .. BFT si tie te asteptam sa revi :X

Scz de OOT Dar ...editu nu merge ... Xm Uite ceva despre mine

Nume : Norby

Varsta : 17

Oras natal : Satu-Mare

Liceu : UNIO cls 11 a

Poy M-a drescris ciupa :)) si eu is de inaite de wipe pe sv Am fost In Factiunile : SI PD NG YkZ Barzini ...Dar nu imi plac mafile deci ma-am razgandit sa intru inapoi in Ng !!! Imi place sa ma distrez la sporturi is cu fodball gen de muzika house rap hip-hop ... Si cam atat despre mine :));) Bye all ne vedem in game :)

Cn se pricepe la edit poze in photoshop spuneti dau $ in joc pe creati :P imi trebuiesc niste poze pentru ceva :P dar sa iasa frumos :X .. Si ce mai ziceti :| ?