Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ciupane, daca vezi mesajul asta, crezi ca este posibil sa primesc si eu un /uninvite fara faction punish? Si stai linistit ca nu vreau sa ies din NG pentru ca a plecat Ady, desi am fost contra plecarii lui.. Dar cred ca ma voi lasa de SA-MP din nou.

Da, stiu ca tu, Asassinul, Arthas si alti cativa prieteni buni pe care ii cunosc de cand am inceput pe server o sa-mi sara in cap.. dar deh, trebuia in cele din urma sa constientizez si eu ca am o varsta si trebuie sa trec la lucruri mai importante in viata.

Imi pare rau sa spun ca timpul meu pe jocuri a cam expirat :)), mai ales cand imi facusem atatia prieteni buni: colegii mei din NG, colegii mei din TCC, Balonoi cu care am ras si m-am distrat tot timpul in TCC :)), ca sa nu mai zic de tine, Arthas si Asassin >:D<<'>

Oricum nu va facetzi griji ca am gaming-ul in sange (ca un microb), si poate o sa va mai vizitez in vacantze, in timpul verii.. cine stie?

Sa-mi dai si mie un msg pe mess sau un PM, daca poti sa sa-mi raspunzi la intrebare.. Colegi many hugs, si bafta in continuare! >:D<<'>

Edited by Klaudiu