Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Imi cer scuze ca postez aici dar nu cred ca asta a fost Micky dar daca o fi fost el nu stiu ce a fost in capu lui sa bage s0beit pe cont. Mai bine isi facea un cont de level 1 si juca cu cheats..Tot ce pot sa zic e ca ii doresc multa sanatate si ii tin pumnii sa primeasca UNBAN.E cea mai mare greseala a ta pe care ai facut-o in acest joc.

Cu stima si respect Thomas_Jefferson

Bafta Baieti! Nu a fost cod dar oricum ma gandeam sa ma las de sa-mp :))

Explicatie: Am avut Parkour Mod si se pare ca are un mic bug, daca te lasi pe /sleep mai mult timp, cand revii si dai space fuge repedeeeee ca si mine.

Explicatie: Am avut Parkour Mod si se pare ca are un mic bug, daca te lasi pe /sleep mai mult timp, cand revii si dai space fuge repedeeeee ca si mine.

Imi pare rau pentru tine , chiar nu era o metoda buna pentru a lasa o impresie proasta la sfarsit ! Succces in continuare

For All National Guard member

Go to Unban Request topic

And Give a (+) to Micky's post!!

You are crazy? NO NO

In romana ca nu le am cu englesh. Poi daca am ban la ce sa-mi mai dati plusuri =))

Am si zis, nu ma astept sa primesc unban asa ca nu e nevoie de galerie

Bafta mai departe in NG si aveti grija ca factiunea sa ramana pe primul loc NR.1

You are crazy? NO NO

In romana ca nu le am cu englesh. Poi daca am ban la ce sa-mi mai dati plusuri =))

Am si zis, nu ma astept sa primesc unban asa ca nu e nevoie de galerie

Bafta mai departe in NG si aveti grija ca factiunea sa ramana pe primul loc NR.1

shh :) u need for NG :)

Edited by Kistaska

Am fost, am ajutat sper eu, restu va descurcati.

Apropo CiupaNezu, sa-mi dai uninvite si mi esi lu net.exe ca a luat licentele la tot serveru.

i dont speak romanian so i dont understand what u say but the (net.exe and uninvite is correct) XD

What the wa...

Micky nu trebuia sa folosesti pk , defapt ati folosit Ninja mod , doar ala dupa ce se odihneste caracterul ( /sleep ) o ia la fuga ca nebunul.

Dar de ce sa iei ban , mai bine cereai uninvite si lasai contu pentru cand vei reveni , daca vei reveni. Nu e o alegere prea intelepta faza cu pk.

Oricum , imi pare sincer rau ca ai luat ban , good luck my friend.:|:(

Un moment de reculegere va rog!

App de ce a zis nabu ala despre video , e total gresit , tu cand mergeai , mergeai fara shift si cand ai inceput sa alergi cu shift alergai tare , nu ce zice ala ca te opresti si mergi normal apoi fugi anumea ca si cum ai avea cod

Edited by FreedoM9

micky nu mai minti ai folosit cod ti-am luat licientele si erai la lspd in cateva secunde nush cine ma omorat ma dat la casa balon iar tu ai ajuns imediat la mine si mi-ai luat licientele a fost o intamplare sa se uite zuzu pe tine fix in acel moment

NUUUUU :((:((: :(:(((

Mickyyyy :((

Sincer imi vine sa plnag....

Nu am plans cand am primit eu ban....ci imi vine acuma :((

Ai fost si vei ramane.. MEREU un prieten/coleg/etc .... NU TE VOI UITA

Sper sa mai intrii pe server...si sa mai tinem legatura :X

Multa bafta :-H

micky nu mai minti ai folosit cod ti-am luat licientele si erai la lspd in cateva secunde nush cine ma omorat ma dat la casa balon iar tu ai ajuns imediat la mine si mi-ai luat licientele a fost o intamplare sa se uite zuzu pe tine fix in acel moment

Eu venisem cu hunteru dupa tine ma, dar tu erai in casa, asa ca l-am lasat afara.

Oricum, mai bine ban pt asa ceva decat sa fiu nab ca tine si sa ma apuc sa-mi bat joc de playeri. HUA BA!

NUUUUU :((:((: :(:(((

Mickyyyy :((

Sincer imi vine sa plnag....

Nu am plans cand am primit eu ban....ci imi vine acuma :((

Ai fost si vei ramane.. MEREU un prieten/coleg/etc .... NU TE VOI UITA

Sper sa mai intrii pe server...si sa mai tinem legatura :X

Multa bafta :-H

Doamne...Zici ca am murit ma :| Considerati ca m-am lasat de sa-mp...

:((:((:((:((:((

Cand te mananca in cur, te scarpini. :((