Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Si dupa cum v-am spus, astazi va parasesc. Va spun si eu la revedere! Va urez mult succes in continuare si sper sa mi se indeplineasca dorinta. Sper sa ne auzim in viitor! Bafta la robberi! :*

Sorry to hear that, Wisler. It was nice being your colleague. Good luck! :*

Mi-am cam stricat seara cu filmul " Titanic ", sincer este un film superb care merita vazut N ori.... maine cica incep munca deci va urez multa bafta la scoala / munca / puncte.

Hitul serii :D:X

Lol. I always cry like a baby after I watch Titanic :)) It's the saddest movie ever!

# Buna dimineata all! Have a good Sunday.

Si dupa cum v-am spus, astazi va parasesc. Va spun si eu la revedere! Va urez mult succes in continuare si sper sa mi se indeplineasca dorinta. Sper sa ne auzim in viitor! Bafta la robberi! :*

Bafta pe mai departe... sper sa te descurci.

Lol. I always cry like a baby after I watch Titanic :)) It's the saddest movie ever!

# Buna dimineata all! Have a good Sunday.

I always cry at this movie :((

@ Good morning :*

Bafta Wisler, te mai asteptam pe aici:)).

Avem antrenamenteee, d'abia astept :))

succes pe mai departe,eu chiar m-am saturat da aia care fac abuz-uri si dupa iti fac post ca ai gresit tu,lipsa de respect.

Ma duc sa platesc factura la RDS si vin acasa, ne auzim mai tarziu in game. Bafta! :*

Dute si plateste ca ai sa te joci SAMP la aragaz :))

Edited by R O N N I E

Salut baieti , Welcome bibii nab !

empty zii si tu lu' Kelton sa raspunda la banuri ca ma gresit parola de 3 ori :))))

Vai ce gasii =))))))))) Ascultati si va uitati la video :)))) Edited by Stefan aka SNaKs2000

Dute si plateste ca ai sa te joci SAMP la aragaz :))

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Salutare baieit , back si eu de la practica , saptamana asta o duc bine :> .

NE auzim in game :) .

Salut. La ce faci practica?

Azi n-am intrat in joc deloc... poate intru maine... :))

Ce mai ziceti?

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Salut. La ce faci practica?

Azi n-am intrat in joc deloc... poate intru maine... :))

Ce mai ziceti?

Is la profilu' Economie, fac practica dinaia cu protectia muncii , cu calcule nush ce documente aflu pe parcurs , azi am facut doar normele alea de protectie a muncii si alte chestii ... Dar mai mult e de panarama :)) .

Noapte buna baieti , eu ies , maine iar ma trezesc la 6:30 :| .Bafta la robberi / runneri / arresturi si ce mai vreti ...

Salutare NG.

Salut baieti , Welcome bibii nab !

empty zii si tu lu' Kelton sa raspunda la banuri ca ma gresit parola de 3 ori :))))

Vai ce gasii =))))))))) Ascultati si va uitati la video :))))

xD