Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata colegi,ai nu merg la scoala...sunt racit :( :( Vorbim in game

Bine v-am gasit. Pentru toti care aveti un prieten / prietena. Vizitati Topicul >> http://forum.b-zone.ro/topic/101095-evenimente-organizate-de-primarie/

Asteptam si donatiile voastre pentru ca va fii un event destul de reusit zic eu.

Pentru donatii puteti folosii comanda /transfer faceti poza si postati aici >> http://forum.b-zone.ro/topic/117994-primarie-donatii/

Scuzati acest post aici, Multumesc.

Mda antrenament :))

Adryane astept /transfer pt bani de licente :-W~X( sincer doar acum realizez ca esti mai nab ca mine cu multu =))

Mda antrenament :))

Adryane astept /transfer pt bani de licente :-W~X( sincer doar acum realizez ca esti mai nab ca mine cu multu =))

Ehee, nu ai idee cât de departe voiam să merg :)) Plictiseala mă omoară uneori, trebuie să-mi fac de lucru să mai râd puțin.

Am zis că așa poate, poate, te înveți și tu minte, că veni vorba, săptămâna viitoare, refacem „antrenamentul”? :))

Atunci pe lângă bind pentru spam, o să angajez și câțiva asasini :emo:

PS: Urmează Antidot pentru /confiscate după ce se pune pe /sleep :))

Edited by Adryan5200

Ehee, nu ai idee cât de departe voiam să merg :)) Plictiseala mă omoară uneori, trebuie să-mi fac de lucru să mai râd puțin.

Am zis că așa poate, poate, te înveți și tu minte, că veni vorba, săptămâna viitoare, refacem „antrenamentul”? :))

Atunci pe lângă bind pentru spam, o să angajez și câțiva asasini :emo:

PS: Urmează Antidot pentru /confiscate după ce se pune pe /sleep :))

=)) Nebun esti ma :))=)) Lasa ne facem politisti =)) confiscam licente la greu