Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baietii! Am ajuns si eu acasa dupa 4 zile :D, a fost super tare :X. Ce mai faceti?

Merg sa fac un dus si intru sa fac raportul. Am vazut ca mai sunt ceva colegi noi, welcome!

Salut baietii! Am ajuns si eu acasa dupa 4 zile :D, a fost super tare :X. Ce mai faceti?

Merg sa fac un dus si intru sa fac raportul. Am vazut ca mai sunt ceva colegi noi, welcome!

Unde ai fost plecat? :>

Momentan 37 :D

Lasă că ai timp să faci mai multe. :D

Am fost plecat in Slovacia. Frate acum vad si eu ca s-a deschis SF, de cand e deschis? Am vazut ca sunt noile factiuni, gang-uri :), super tare. Trebuie sa vizitez Sf-ul neaparat sa il vad doar ca mi-e ca ma pierd :D.

Am fost plecat in Slovacia. Frate acum vad si eu ca s-a deschis SF, de cand e deschis? Am vazut ca sunt noile factiuni, gang-uri :), super tare. Trebuie sa vizitez Sf-ul neaparat sa il vad doar ca mi-e ca ma pierd :D.

A fost deschis pe 1 aprilie. :)

Nu ai pierdut cine știe ce, asta dacă nu ai nevoie de casă în SF.

Mie, unul, îmi place update-ul. :D

Hai că am plecat la meci.

Salut!

Neata colegi!

Welcome celor noi si multa bafta cu raporturile :D

Sa fii iubit !

Salut colegi ce faceti?

Sper sa se rezolve bugul de la /drink din jail.. Multi detinuti au nevoie de asta. :) iar unii nu stiu ca nu se poate

Mda.. unii nu vor sa inteleaga, sper ca se rezolva repede oricum !

Apai imi zic unii: Post ca mi-ai dat punish ca dau cu pumnii in gratii, Post ca mi-ai dat w2 fara somatie dupa a 2-a poarta, Post ca mi-ai dat wanted pentru neconformare ordin cand n-am vrut sa ies din jail... Ultimu caz o si facut post :))

Apai imi zic unii: Post ca mi-ai dat punish ca dau cu pumnii in gratii, Post ca mi-ai dat w2 fara somatie dupa a 2-a poarta, Post ca mi-ai dat wanted pentru neconformare ordin cand n-am vrut sa ies din jail... Ultimu caz o si facut post :))

N-ai cu cine... Majoritatea așa este.

Eu ies pe afară puțin.