Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Frate, chiar nu imi merge sa organizez pozele in functie de data. Am incercat in toate felurile si nu pot. Chiar daca intru pe picasaweb ala ce ai pus tu acolo la noutati, mag1[c], ma redirectioneaza pe google+, pentru ca am un cont deja.

Asta e, chiar daca o sa fie anulat, nu stiu cum sa organizez pozele in functie de data.

Frate, chiar nu imi merge sa organizez pozele in functie de data. Am incercat in toate felurile si nu pot. Chiar daca intru pe picasaweb ala ce ai pus tu acolo la noutati, mag1[c], ma redirectioneaza pe google+, pentru ca am un cont deja.

Asta e, chiar daca o sa fie anulat, nu stiu cum sa organizez pozele in functie de data.

Pe imgur ți le ordonează după nume.

Când le faci cu F8 îți pune automat număr și dacă ștergi poze din folderul GTA îți pune numărul pe care l-ai șters.

Când le faci cu F8 îți pune automat număr și dacă ștergi poze din folderul GTA îți pune numărul pe care l-ai șters.

Mda, si eu am probleme cu imgur, selectez 150 de poze, le dau upload si dupa ce se termina albumul contine doar 122 :| De abia am reusit sa postez raportul combinat cu photobucket...

Am venit de afara ca sa postez raportul si am avut surprize .. oricum ne-au batut aia de a5a :))

Le aveam ordonate dupa nume, dar am facut asta pe la 8-9 dimineata, iar pana la 11 am mai avut cateva poze pe care le-am redenumit aiurea..

Gg Zarzar pentru Best! Eu nu am reusit sa fac mai multe, deja fortasem jail-ul :))

Mersi, mersi, eu nu am avut timp de mai multe pentru ca am luat invite joi :( as fi facut 600 :D

Nu mi-a spus nimeni ca trebuie sa dau punish minim "50"....eu am crezut ca orice punish se ia in considerare :|.Imi pare rau pt raportul anulat.

Le aveam ordonate dupa nume, dar am facut asta pe la 8-9 dimineata, iar pana la 11 am mai avut cateva poze pe care le-am redenumit aiurea..

Asta e greșeala ta. :))

Ce faci?

Nu mi-a spus nimeni ca trebuie sa dau punish minim "50"....eu am crezut ca orice punish se ia in considerare :|.Imi pare rau pt raportul anulat.

Și de la rank 2 trebuie să-ți apară data în colț când omori un suspect.

(ex: dacă omori un suspect, iar apoi te omoară altul și tu faci SS când ești mort nu-ți apare data în colț; din cauza unei poze de genul am avut raport anulat, ai grijă)

Asta e greșeala ta. :))

Ce faci?

Și de la rank 2 trebuie să-ți apară data în colț când omori un suspect.

(ex: dacă omori un suspect, iar apoi te omoară altul și tu faci SS când ești mort nu-ți apare data în colț; din cauza unei poze de genul am avut raport anulat, ai grijă)

Fac bine. Acum am ajuns acasa. Am fost sa ii luam cadou mamei si dupa am mai mers la cumparaturi. Tu>

Neata colegi!