Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Aici se incheie viata mea de cop,mi-a parut bine sa va cunosc,aici mi-am facut cativa prieteni cu care sper sa nu pierd legatura,m-am simtit foarte bine si tot odata m-am distrat la rob,etc.Spor la puncte,rank etc.Sper sa ne vedem pe la jail,pe ./wanted,sa imi dati CK :)) CA,etc.Mi-a facut placere sa fac parte din acest departament,cel mai organizat si mai activ pot spune,si totodata sa o cunosc pe Melinte.Imi pare rau daca am dezamagit pe cineva sau alte chestii..Bafta!

Pa frumosule !!!! Te iubim :* :* :*

Să mai treci prin vizită , că nu sunt obişnuit cu despărţirile de lungă durată.Melinte te asteaptă . 8->

Ce a urmat ma :)) Sa vezi am dat de unu de level 3 si a inceput sa bage bani in noi ma:)) m-am ales cu 6k ! :))

=))))))))) Eu cand ti-am zis ca nu esti intreg la cap, sa-mi povestesti in game sa mai rad si eu putin, ca aseara radeam singur in casa =)) .

Neata baieti?

Ce faceti? Intru si eu imediat in game sa mai fac puncte in jail.

=))))))))) Eu cand ti-am zis ca nu esti intreg la cap, sa-mi povestesti in game sa mai rad si eu putin, ca aseara radeam singur in casa =)) .

Neata baieti?

Ce faceti? Intru si eu imediat in game sa mai fac puncte in jail.

Ce pacat ca eu plec la scoala :(((((

SAlut baieti, acum am ajuns acasa si nu stiu de ce sunt foarte bine dispus, mi-am si scris la mate chiar :) am fost prin oras si am vazut o fata faina din liceu de la mine :)) cred ca de la asta se trage starea mea, vorbim imediat in game, intru intai pe facebook sa vb cu ea.

Salut,acum am ajuns acasa.Am fost prin cartier .. simteam nevoie de aer proaspat.

Ne auzim prin joc mai tarziu.

Aer proaspat in Romanica ? :))) Ai innebunit ? :))) De unde atata ?

Aer proaspat in Romanica ? :))) Ai innebunit ? :))) De unde atata ?

Să zicem :)).

Păcat că ies Soldatii pentru Hitman .. dar mnah fiecare cu plăcerea lor.

Noapte bună!

• Nickname: [F4L]emptY_mdY

• Level: 41

• Rank: 4

• Vechime (cat timp ai stat in factiune): 4 luni, o saptamana, 3 zile.

• De ce doresti sa pleci din National Guard?: Hitmen Agency.

• Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru National Guard pt minim 2 saptamani: Da.

• Alte precizari?: Nu ma asteptam sa fie atat de frumos in NG. Dintre toate departamentele, NG-ul este cel mai special si in care ma voi reintoarce cu placere. Am fost in Hitmen Agency acum 3 ani si mi-am dat demisia, regretand acum, lucru pe care vreau sa-l repar. Pe langa asta, a venit vara si nu o sa mai am timp de responsabilitatile oferite, dar vei putea apela la mine ORICAND si te voi ajuta cu cea mai mare placere.

• O ultima dorinta?: Sa-i dai rank 2 lu' Deidara si sa nu-i mai dai niciodata UP.

Va urez mult, mult succes tuturor. Sunteti niste persoane foarte de treaba si la locul lor si sper sa ramaneti asa.

Only, nu ai stat in NG sub conducerea lui mag1[c] degeaba pentru ca ai invatat ce se putea mai bine de la el. Sa nu lasi liderul in viitorul apropiat ca te banez.

Succes tuturor si ne mai auzim! :*