Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu tu trebuie sa te faci inteleasa, ci eu :) imgur.com, multumesc, pa.

Postimage.org.. ca asa vreau eu...si cu asta am incheiat. Adio !

Daca nu-ti convine e problema ta, alegerea mea !

:)

Edited by Ellair Foxx

Postimage.org.. ca asa vreau eu...si cu asta am incheiat. Adio !

Daca nu-ti convine e problema ta, alegerea mea !

:)

Mai, tu degeaba imi dai quote :)) Problema mea, alegerea ta, avertismentul tau :)) Hai ca am treaba, papa :*

Mai, tu degeaba imi dai quote :)) Problema mea, alegerea ta, avertismentul tau :)) Hai ca am treaba, papa :*

Ce lider MECANICI, ocupat avem...mai maii maiii.

Se pare ca am ban pe IP ..din nou. :))

Cu ce-am gresit? :o3 AdmBot e suparat pe mine, si multi alti..presupun (nu dau nume ;)) ) , dar mie nu-mi pasa >:)

Referitor la sedinta... a fost ... frumos. :)

@ Drunkard (Drunky/alcoholic/etc.) Decizia imi apartine...pt. ca eu ma ocup de propriul raport, eu selectez imaginile,eu le incarc pe site,eu le postez pe forum,tu doar le verifici. Nu cred ca e chiar asa dificil sa vizualizezi imaginile alea daca le incarc pe postimage.org , pt. mine e mai simplu asa, pt. tine e mai simplu i.imgur.com , consider ca am si eu dreptul de a alege....chiar daca sunt doar o membra "umila" :o3 iar tu un "ditamai" liderul al unei gruparii secundare.

EDIT : Ceilalti lideri care au fost inaintea ta,nu au avut nimic de obiectat referitor la site-ul postimage.org asta, mama lui de site X( ...tie in schimb nu-ti convine. Chiar ai asa..placerea de a vizualiza fiecare ss in parte?

Hasta la vista!

:*

Edited by Ellair Foxx

Cu ce-am gresit? :o3 AdmBot e suparat pe mine, si multi alti..presupun (nu dau nume ;)) ) , dar mie nu-mi pasa >:)

@ Drunkard (Drunky/alcoholic/etc.) Decizia imi apartine...pt. ca eu ma ocup de propriul raport, eu selectez imaginile,eu le incarc pe site,eu le postez pe forum,tu doar le verifici. Nu cred ca e chiar asa dificil sa vizualizezi imaginile alea daca le incarc pe postimage.org , pt. mine e mai simplu asa, pt. tine e mai simplu i.imgur.com , consider ca am si eu dreptul de a alege....chiar daca sunt doar o membra "umila" :o3 iar tu un "ditamai" liderul al unei gruparii secundare.

EDIT : Ceilalti lideri care au fost inaintea ta,nu au avut nimic de obiectat referitor la site-ul postimage.org asta, mama lui de site X( ...tie in schimb nu-ti convine. Chiar ai asa..placerea de a vizualiza fiecare ss in parte?

Hasta la vista!

Nu stiu ce nu intelegi, nu stau sa ma tocmesc. DieseL a fost de acord cu mine. Postezi pe imgur sau nu ti se va lua in considerare raportul. Si daca nu ti se ia in considerare raportul ghici ce se va intampla... Avertisment la job. Nu amenint, regulile pot fi adaugate oricand. Si cu asta am incheiat discutia, daca vrei posteaza pe alt site dar sa nu te miri cand o sa ai un avertisment.

Nu stiu ce nu intelegi, nu stau sa ma tocmesc. DieseL a fost de acord cu mine. Postezi pe imgur sau nu ti se va lua in considerare raportul. Si daca nu ti se ia in considerare raportul ghici ce se va intampla... Avertisment la job. Nu amenint, regulile pot fi adaugate oricand. Si cu asta am incheiat discutia, daca vrei posteaza pe alt site dar sa nu te miri cand o sa ai un avertisment.

Asa e,ai dreptate...se pare ca nu ne intelegem absolut deloc. "Postezi pe imgur sau nu ti se va lua in considerare raportul"...si blah blah blah... si daca nu mi se ia in considerare raportul...ce?:)) ma da cineva afara din casa , imi moare pisica ? Imposibil ! Cum nu ameninti? /:) ..tot ce mi-ai zis pana acum mi-a sunat a amenintare, poate ca membrii nu sunt de acord cu regulile impuse de lideri...ca mai sunt si cazuri din astea.Membrii nu au si ei dreptul la libera exprimare si dreptul de a alege? Intelege ca nu-mi pasa ca esti tu acum mare lider, vad ca asa te consideri... te comporti de parca ai fi fost ales lider Verdant Family,dar ghici ce? NU esti , NU ai fost, NU vei fi ! ( imi pare rau daca ti-am frant visele :o3 ) asa ca eu zic sa nu te mai comporti ca atare...si repet... NU-MI mai vorbi de "sus" ! Am intrat in aceasta factiune inaintea ta..si nu stiu cat de mult conteaza asta,dar avand in vedere ca tu..la momentul actual ma iei pe mine "peste picior" as vrea sa stii ca nu-mi convine deloc acest lucru,si ca nu esti cu nimic mai presus de mine.

Cu stima si respect catre domnul lider , EllaFox.

Asa e,ai dreptate...se pare ca nu ne intelegem absolut deloc. "Postezi pe imgur sau nu ti se va lua in considerare raportul"...si blah blah blah... si daca nu mi se ia in considerare raportul...ce? :)) ma da cineva afara din casa , imi moare pisica ? Imposibil ! Cum nu ameninti? /:) ..tot ce mi-ai zis pana acum mi-a sunat a amenintare, poate ca membrii nu sunt de acord cu regulile impuse de lideri...ca mai sunt si cazuri din astea.Membrii nu au si ei dreptul la libera exprimare si dreptul de a alege? Intelege ca nu-mi pasa ca esti tu acum mare lider, vad ca asa te consideri... te comporti de parca ai fi fost ales lider Verdant Family,dar ghici ce? NU esti , NU ai fost, NU vei fi ! ( imi pare rau daca ti-am frant visele :o3 ) asa ca eu zic sa nu te mai comporti ca atare...si repet... NU-MI mai vorbi de "sus" ! Am intrat in aceasta factiune inaintea ta..si nu stiu cat de mult conteaza asta,dar avand in vedere ca tu..la momentul actual ma iei pe mine "peste picior" as vrea sa stii ca nu-mi convine deloc acest lucru,si ca nu esti cu nimic mai presus de mine.

Cu stima si respect catre domnul lider , EllaFox.

Incep sa cred ca nu ai ce face acasa =)) Gaseste-ti pe altu cu care sa vorbesti daca te plictisesti, eu nu mai zic nimic pe tema aceasta. Vom vedea peste o saptamana unde postezi.

By the way, am fost in Verdant din a doua zi in care a ajuns DieseL leader.

Edited by GF Drunkard

Incep sa cred ca nu ai ce face acasa =)) Gaseste-ti pe altu cu care sa vorbesti daca te plictisesti, eu nu mai zic nimic pe tema aceasta. Vom vedea peste o saptamana unde postezi.

By the way, am fost in Verdant din a doua zi in care a ajuns DieseL leader.

Da ma...ce sa fac si eu acasa..stau pe sa:mp si apas F8 dupa ce repar si fac plinul masinilor , ca sa iasa bine raportul,dar ce zic eu bine...trebuie sa iasa perfect si e musai ca liderul sa verifice raportul...si sa nu care cumva sa ma puna necuratul sa uploadez imaginile pe orice altceva in afara de imgur..ca e tragedie. Nu ma plictisesc chia deloc,tu ma plictisesti. :) Bine,asta voiam... sa nu mai zici nimic,tu ai dat curs acestor "divergente"..eu doar ti-am explicat..cum stau lucrurile in ceea ce ma priveste. Nu poti stii niciodata ce se va intampla in viitorul apropiat,poate peste o saptamana nu voi mai face parte din gruparea mechanics,nu voi mai face parte din Verdant...sau nu voi mai juca samp,dar in fine... vom trai si vom vedea. :)

"By the way, am fost in Verdant din a doua zi in care a ajuns DieseL leader." /:) Si te-am intrebat eu ceva?Sau crezi ca imi pasa?...eiii bine,afla ca nu-mi pasa..cum nu-mi pasa nici de faptul ca esti tu noul lider mecanici,si cum nu-mi pasa nici de acest joc...si chiar nu stiu de ce stau sa-mi pierd timpul in felul asta,si mai ales de ce imi pierd timpul acum...si nu vreau sa-mi mai tocesc unghiile pe tastatura dandu-ti tie explicatii. Nici eu nu mai am nimic de spus, am spus tot ce aveam de spus.Poate doar ..

PA !

Edited by Ellair Foxx

Da ma...ce sa fac si eu acasa..stau pe sa:mp si apas F8 dupa ce repar si fac plinul masinilor , ca sa iasa bine raportul,dar ce zic eu bine...trebuie sa iasa perfect si e musai ca liderul sa verifice raportul...si sa nu care cumva sa ma puna necuratul sa uploadez imaginile pe orice altceva in afara de imgur..ca e tragedie. Nu ma plictisesc chia deloc,tu ma plictisesti. :) Bine,asta voiam... sa nu mai zici nimic,tu ai dat curs acestor "divergente"..eu doar ti-am explicat..cum stau lucrurile in ceea ce ma priveste. Nu poti stii niciodata ce se va intampla in viitorul apropiat,poate peste o saptamana nu voi mai face parte din gruparea mechanics,nu voi mai face parte din Verdant...sau nu voi mai juca samp,dar in fine... vom trai si vom vedea. :)

"By the way, am fost in Verdant din a doua zi in care a ajuns DieseL leader." /:) Si te-am intrebat eu ceva?Sau crezi ca imi pasa?...eiii bine,afla ca nu-mi pasa..cum nu-mi pasa nici de faptul ca esti tu noul lider mecanici,si cum nu-mi pasa nici de acest joc...si chiar nu stiu de ce stau sa-mi pierd timpul in felul asta,si mai ales de ce imi pierd timpul acum...si nu vreau sa-mi mai tocesc unghiile pe tastatura dandu-ti tie explicatii. Nici eu nu mai am nimic de spus, am spus tot ce aveam de spus.Poate doar ..

PA !

Nu pot sa cred ca tu chiar ai 17 ani :)) Cu doua posturi mai sus ai spus ca ai intrat in Verdant inaintea mea si acum cica nu iti pasa ca nu e adevarat =)) Cred ca singurul mod prin care sa nu imi mai apara la notificari un quote de la tine e sa iti dau block pe forum.

Edited by GF Drunkard

Daca va mai certati, va ard !

Problema sta in felul urmator:

Nu suntem in PD, deci nu facem raport pe categorii. Are 77 de ss? Bun ! Bafta ! Te uiti la ele sa fie in regula si cu asta basta.

Nu mi se pare normal sa impui anumite lucruri fara noima.

Postimage sau Imgur = Acelasi lucru.

A fi lider mecanici nu este echivalent cu a fi lider Verdant. Comportati-va ma ca atare.

Singura obligatie pe care o ai Drunkard este sa verifici rapoartele si activitatea fiecaruia. De ce sa nu se ia in considerare raportul unui om care a muncit doar pentru ca tu vrei sa fie uploadat pe Imgur si nu pe Postimage?

Mie unul nu imi merge bine Imgur, drept care folosesc PostImage.

Sunteti de groaza ma, ajungeti sa va certati din niste prostii.

In loc sa bei o bere sau sa spargi o samanta stai sa te certi in legatura cu 2 site-uri de photo sharing.

Te ajuta cu ceva in viata San Andreas Multiplayer? Treci clasa mai usor?

Macar hai sa vorbim cu Kelton sa dea scutiri autorizate.. Zic si eu.

Bafta !

Hasta la vista!

Îmi pare rău beibi.Te aştept înapoi

Nu pot sa cred ca tu chiar ai 17 ani :)) Cu doua posturi mai sus ai spus ca ai intrat in Verdant inaintea mea si acum cica nu iti pasa ca nu e adevarat =)) Cred ca singurul mod prin care sa nu imi mai apara la notificari un quote de la tine e sa iti dau block pe forum.

Aproape 18. :X Multi inainte si tie !

Vreau block,ban,post,kick,warn ! >:) Iarasi iti repet...nu-mi pasa !

Hai gata... uite,pt. ca sunt eu o fata intelegatoare...nu te mai stresez pe tine cu...quote :o3 dar zi mersi ca iti apare si tie macar o notificare acolo..mai ales de la mine. :X Stiu ca ma iubesti, si eu ma iubesc,si imi iubesc si degetele, de aceea nu iti mai raspund,dar te provoc sa dai si tu un quote micut :o3 .

By the way.. parca spuneai ca nu mai zici nimic pe tema aceasta,acum ce-ai facut? :-S .

Edited by Ellair Foxx

De-a dracu ce sunt ! >:)

Aproape 18. :X Multi inainte si tie !

Vreau block,ban,post,kick,warn ! >:) Iarasi iti repet...nu-mi pasa !

Hai gata... uite,pt. ca sunt eu o fata intelegatoare...nu te mai stresez pe tine cu...quote :o3 dar zi mersi ca iti apare si tie macar o notificare acolo..mai ales de la mine. :X Stiu ca ma iubesti, si eu ma iubesc,si imi iubesc si degetele, de aceea nu iti mai raspund,dar te provoc sa dai si tu un quote micut :o3 .

Bye the way.. parca spuneai ca nu mai zici nimic pe tema aceasta,acum ce-ai facut? :-S .

*by the way. te bate rau.

Am venit sa-i salut pe mair si pe darki

Mai abuzati de catel? :(

Sper sa nu dati report, am sarit si eu cu un salut la prietenii mei homosexuali :X

Edited by Thinkarbel

*by the way. te bate rau.

Am venit sa-i salut pe mair si pe darki

Mai abuzati de catel? :(

Sper sa nu dati report, am sarit si eu cu un salut la prietenii mei homosexuali :X

Bine ca te bagi si tu, intervin si eu acum in discutiile vietnamezilor..daca asta vrei.

Dau eu report >:) pt. ca ii poti saluta si in/prin game/PM..sau ce doresti tu.

Glumeam JustN@b ! :)Post-hunter mic ce esti tuuu :o3 >:)

Gata ma terminati !

Priviti cum limba romana este ASASINATA !

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ei jocul prea in serios, incearca sa fii mai calm.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte frumoasa Membrii foarte de treaba.

Alte precizari?: mersi [mR].PhaReLL pentru ca mai adus in aceasta Factiune, si mai antrenat foarte bine in cat sa trag cu Deagle bine. Bafta DieseL sa tii tot asa cu

by Shadow. Sursa: Demisii Verdant