Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Uneori imi pare ca interesul vostru e 0. Chiar nu va pasa? DATI-VA FRATE DEMISIILE. Nu aveti timp / chef =>demisii. Vreti sa va pun sa filmati cum dati attack zilnic sa fac evidente la attack? Sa stiti ca nu imi e greu.

Am plecat la scoala, diseara la war.

Bai, stiti ceva? Mi-am dat interesul sa dau [/attack], restul...ce ati facut? Am fost singurul pe RPG din toata factiunea asta cu 10 membrii rank 4+. Am prins din prima pe GSB, mi l-a dat la 21:00, apoi am incercat din nou pe GSB pe toate turfurile, n-a mers. Am incercat pe VTB, nici acolo n-a mers. Am zis ca daca gasesc ceva pentru incalzire de la 20:00 sa dau attack, si am dat in SF(DUPA CE AM INCERCAT TOATE TURFURILE DIN LS SI DUPA CE AM ASTEPTAT INCA VREO 2 MINUTE CU SPERANTA CA A MAI PRINS VREUNU DE LA NOI).

P.S.: Blackyy, daca ai nevoie sa-mi depun DEMISIA o sa o fac fara vreo remuscare. Poate asa o sa dea si altii attack.

De cand am venit in factiune am vazut ca astia de rank 4+ ( poate si 3, dar nu-i asa sigur ) ca toti aveti aere, intrati la war-uri odata pe sapt., suferiti aiurea ( Nu stiu daca toti sau nu, dar eu am vazut cel putin 3 de rank 4+ care n-au o treaba cu factiunea ). Ma puteti injura, ma puteti baga in seama nu prea ma intereseaza. Este ceva normal si logic ca o sa pierdem la war-uri avand in vedere ca in factiune suntem doar 5-6 care joaca in echipa ( Da, aici ma refer la mine si clanul [b0T]. Restu fiecare pe cont propriu, intra intre 15 si apoi urla pe /f "ECHIPA!?" ). Mult antrenament si mai multa atentie ( putina atentie trebuie, nu multa ) si o sa ajungem sus pentru ca avem membrii buni

@, Da, cam asa ceva. Aici este vina lui blacky si zync

Edited by NUSUNTTRESTIII

Lipsa de interes, se vrea doar functia. De ce se intampla asta? Pentru ca imediat ce ai facut perioada ceruta ai primit si rank, chiar daca nu participi la activitati.

Bai, stiti ceva? Mi-am dat interesul sa dau [/attack], restul...ce ati facut? Am fost singurul pe RPG din toata factiunea asta cu 10 membrii rank 4+. Am prins din prima pe GSB, mi l-a dat la 21:00, apoi am incercat din nou pe GSB pe toate turfurile, n-a mers. Am incercat pe VTB, nici acolo n-a mers. Am zis ca daca gasesc ceva pentru incalzire de la 20:00 sa dau attack, si am dat in SF(DUPA CE AM INCERCAT TOATE TURFURILE DIN LS SI DUPA CE AM ASTEPTAT INCA VREO 2 MINUTE CU SPERANTA CA A MAI PRINS VREUNU DE LA NOI).

P.S.: Blackyy, daca ai nevoie sa-mi depun DEMISIA o sa o fac fara vreo remuscare. Poate asa o sa dea si altii attack.

Este tocmai invers. Faptul ca avem un war slab si fara sens inainte de un war greu nu ne ajuta deloc, doar ne amorteste. As putea spune ca asta a fost si motivul pentru care am pierdut ieri pe turf-ul de la Idlewood, dupa war-ul cu Tsar Bratva nu cred ca mai era nimeni in try hard mood. E bine macar ca ne-am mobilizat si am reusit sa castigam ultimul war. Trist insa ca numa' tu iti dai interesul sa spamezi atacul pe teritorii la cati Rank 4+ avem in factiune.

@, vrei un Snickers? ;~)

Edited by NUSUNTKEWL

Cei cu asta????

Docks I LS Verdant Family Green Street Bloods 20:30-21:00 View

Market LS Vietnamese Boys Verdant Family 20:30-21:00 View

2 war-urinde la 20:30 la 21

Salut all, acum am ajuns si eu pe acasa.

@, gg frate. Deseara la war-uri stam skype, no?

Asa da frate, NU MAI ZICETI PE /F Admin-ul x e pe playerul x .

De asemenea nu mai ziceti ca /f Dati /report pe x. Dai tu si gata.

Hai ca ma bag la scris , ne auzim mai tarziu.

Edited by South Edward NisaN

vad ca ne-au reparat treaba cu attack-u / defend-u in acelasi interval. Ne vedem la waruri, sper sa intrati cat mai multi de la inceput, nu pe parcurs ca ieri seara.

deci, cine imi gaseste armele astea cu tot cu colormod, ii dau 5 +

Felicitari pt warurile de azi.

Edited by AIM MIonut

Rob la war, h3h3

http://www.twitch.tv/chosenel/c/5144564 (in caz ca e bug si se incarca video-ul unde apar pe turf-ul de la Vietnamese Boys, apasati pe Seek Bar la 0:01)

Trist ca mi-a restrictionat Twitch sunetul, revin cu video-ul care are si sonor daca se decid sa-mi scoata restrictia pe fragmentul asta.

Edited by NUSUNTKEWL