Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sedinta & Antrenamentul de maine se anuleaza. De ce? Vreau sa aveti 2 zile libere din 7, probabil ca o sa organizam sedinta 1 data la 1 luna.

+ Maine gratarel <3. Bafta baieti.

Aha, gratare, mai bine zis pescuit, ca la cat a plouat la noi iti trebuie barca sa treci strada

@@South Blacky07, baaaaa felicitari zYnc..ca eu le-am prins iesi acas

Dar cine-i mare barosan dar barosan de barosan?

Tu esti chinezu nr. One chinezu nr. One

:)))))

@@NUSUNTDPPSAMO,

E si maine o zi, nu poti sa castigi mereu. Lasa ca o sa vina si vremea noastra cand o sa castigam acel turf care vad ca ne da batai de cap, sa fim noi multi on. Intr-o vineri ar fii cel mai bine.

In fine, eu am iesit, noapte buna.

Edited by South Edward NisaN

Hm.. cum sa va spun.. lafel de bine cum am castigat de la 7-0 pentru VTB asa am si pierdut la GSB de la 4-0 PENTRU NOI. De ce ? Pentru ca ati iesit. Frate.. am si eu treburi de facut ca voi.. dar 2 ore ba frate stau. Nu ies sau ma bag la filme ca ,, asa imi vine mie ''. Daca vreti turfuri intrati de la 20:00 si stati pana la 22:00 daca vreti sa facem ceva. Per total eu zic ca a fost bine.

O seara buna. PS: Ma apuc de tema la romana ( FISA BIOGRAFICA MIHAI EMINESCU )

Rank 4+ Attack la 22:30.

Baieti imi pare rau dar azi chiar nu m-am simtit bine.. nu stiu ce a fost cu mine, sunt clasa a 8-a si chisr numai stiu cum sa-mi fac timpul. Om vedea ce o iesii.

Rank 4dati attack.

O seara frumoasa tuturor.

Si iar decat eu am fost la atack din pacate am prins decat 1 war....

Nu stiu cat o sa mai pot da atack..deoarece ma trezesc la 05:30 si stau sa prind atac..ma trezesc foarte obosit....vad ca cei cu rank 4+ nici macar nu se sinchisesc....de ce? ca lui blacky e frica sa foloseasca comanda /fwarn....poate o sa luam ls fara atac zic si eu....

Si iar decat eu am fost la atack din pacate am prins decat 1 war....

Nu stiu cat o sa mai pot da atack..deoarece ma trezesc la 05:30 si stau sa prind atac..ma trezesc foarte obosit....vad ca cei cu rank 4+ nici macar nu se sinchisesc....de ce? ca lui blacky e frica sa foloseasca comanda /fwarn....poate o sa luam ls fara atac zic si eu....

Hm.. asa e ... acum vrei sa fac si raport pentru attack nu? Asa e. Imi e frica sa folosesc /fwarn .. asta e adevarau. A si PS:am incercat si eu si cred ca si dppsamo sa prindem .

Diseara va astept la waruri.

Da, foarte bine la waru cu gsb 14 on si cu vtb 19 bine barim..ca l-am pastrat si pe asta..sa vedem ce facem la atack....

Da, foarte bine la waru cu gsb 14 on si cu vtb 19 bine barim..ca l-am pastrat si pe asta..sa vedem ce facem la atack....