Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@TRATEC, Eu am facut plus si de pe cotetu asta de laptop cu 10 FPS, sal. War-ul a fost pierdut din cauza conducerii care nu stie sa organizeze, ca membru al acestei factiuni cer DEMISIA CONDUCERII VERDANT FAMILY cu tine-n frunte, +1 cine e de acord cu mine :)).

Puteti da attack si pe hq 69 sf ca il avem pe trothel ala,nu mai tre sa iesim din hq.

Bagi toti copii de 14 ani care abia au par la puta si le frige buletinu,strici factiunea,si nu numa eu am observat asta.

Poate ultimu meu post aici.

Seara buna.

Retrage ca l-am demis, nici eu nu-l suportam.

Edited by T E D

Nu stiu cum se face dar codatii (precum BeyondOwn) care iau best-uri astronomice de nu vad atatia inamici pe turf nu ii ia la teste.

Si eu nu ma pot juca linistit la paintball la 1 noaptea. Am un gust amar cred ca ma las cat mai curand.

http://imgur.com/kqzbQKy

Pe mine ieri la War la test și am avut - .... acum ce sa mai faci, am 0-2,omor pe unu ca un om cinstit și mă ia la teste Edited by Askhanar

Bine ca pe mine m-a luat Miercuri Madutzu99, Joi Meezen si Joia trecuta Starjke si pe voi nimeni, dupa cum vedeti, iau worst la wars cu voi. Inloc sa va ia pe voi, ma ia pe mine... jur ca nici inteleg logica asta.

Urmeaza ca azi cel tarziu Luni sa fiu luat la teste de Johnny, sper din tot sufletul sa va ia si pe voi.

O zi interactiva!

Bine ca pe mine m-a luat Miercuri Madutzu99, Joi Meezen si Joia trecuta Starjke si pe voi nimeni, dupa cum vedeti, iau worst la wars cu voi. Inloc sa va ia pe voi, ma ia pe mine... jur ca nici inteleg logica asta.

Urmeaza ca azi cel tarziu Luni sa fiu luat la teste de Johnny, sper din tot sufletul sa va ia si pe voi.

O zi interactiva!

Nu stiu cine ti-a permis sa postezi aici :) Sunt luati la teste zilnic jucatori din Verdant, am fost si eu luat acum 2 zile.

O zi interactiva!

Si eu sper din tot sufletul sa mori de cancer sau de foame, ms.

Cum iti permiti sa suferi la noi la discutii pe burta goala, valetule?

Stai chill, ne ia si pe noi la teste, dar noi jucam curat, majoritatea membrilor au cativa ani de experienta in mafii, tu spre deosebire de noi esti doar un incepator care nu stie sa diferentieze skill-ul si experienta dobandita in timp de cod, asa ca in locul tau n-as mai suferi, zyk shy yo. :D

Unchiu ZEW Bai anonimule care esti anonim, ma pis pe tine la orice ora vrei, iti dau dovada mai jos, pentru care am luat ban, nu veni cu tu arfe sa imi zici ca joc cu coduri, noi ca avem 40 turfuri, nu ia nimeni ban, tu cu 20, ia toata mafia ban, inafara de .SKY,newking,Expres, pana si tu te activezi, pe hq la alte mafi, vai de capu tau, cand jucai pe hAlexandra, nu stia nici drq cine esti, pana nici ma-ta nu te stie, ca existi sau nu.

Aici ai dovada, jegule care esti jeg:

@, Fratemiule, lasa-i dracu ma p-aia din 69 :))).. citisem acum cateva zile ca vorbeau "dati attack in LS ca nu mai sunt asa buni Verdant", ei dracu au avut cateva atacuri in LV pe Pimps, i-au gonit aia mereu si vor in LS :))).

Tu te pui la mintea lor? Ei sunt cu vorbele, noi cu turful :P.

Felicitari pentru warul cu codatii aia verzi ba, imi pare rau ca n-am putut sa intru dar n-avea rost ca faceam minus de pe cotetu asta de laptop,am lag mult prea mare, v-am urmarit pe RPG, cand am vazut ca e 7-5 pt aia am zis ca e pierdut dupa 10 minute ma uit si vad 7-8, felicitari pentru revenire, tinand cont ca ei au fost 32-33 iar noi 28-29 langa hq lor, suntem o forta.

PS:Sa dati atac pe HQ AVISPA il luam sigur =)), ne facem si cu un turf in SF.

Edited by AIM NewLife